Gól byla třešnička na dortu, prohlásil Chytil po debutu za Slavii

Mojmír Chytil si pochvaloval, že se premiérového gólu v dresu Slavie dočkal hned v prvním soutěžním utkání a nebude na něj muset čekat třeba pět kol. Čtyřiadvacetiletý útočník si úspěšný vstup do nového angažmá vychutnal před zraky babičky s dědou a také 16 kamarádů, kteří za ním dorazili vlakem...

Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Chytil: Zápas s Faeřany mi změnil život, je to krásná vzpomínka

Velký význam má pro reprezentanta Mojmíra Chytila sobotní kvalifikační utkání na Faerských ostrovech o postup na mistrovství Evropy 2024 v Německu. Právě proti tomuto soupeři si vloni v listopadovém přípravném duelu připsal debut v národním týmu, který ozdobil hattrickem. Zápas mu podle jeho slov změnil život.

Slavia potvrdila přestup útočníka Chytila z Olomouce

Očekávanou zprávu dnes po obědě veřejnosti oznámila pražská Slavia. Sešívaní mají novou posilu do útoku, ze Sigmy Olomouc přišel reprezentační útočník Mojmír Chytil.

Spekulace okolo Chytila končí, útočník dohraje sezonu v Olomouci

Mojmír Chytil, o něhož má zájem Slavia, stráví jarní část ligové sezony v Olomouci. Na twitteru to uvedl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář. Nevyloučil nicméně, že třiadvacetiletý útočník v létě přestoupí.

Slavia je podle Tvrdíka dohodnutá s Olomoucí na příchodu Chytila

Slavia je podle šéfa Jaroslava Tvrdíka domluvena s Olomoucí na příchodu útočníka Mojmíra Chytila. Momentálně je ale pravděpodobnější varianta, že třiadvacetiletý reprezentant odehraje jarní část sezony za Sigmu. Tvrdík na dnešní tiskové konferenci vyjádřil spokojenost se zimním přestupovým obdobím a nevyloučil, že druhý tým prvoligové tabulky přivede ještě nějakou posilu.

Slavia se zajímá o tři hráče z Česka a zahraničí, je mezi nimi Chytil i stoper

Slavia se podle trenéra Jindřicha Trpišovského aktuálně zajímá o tři hráče z Čech a tři z ciziny. Jedním z nich je útočník Mojmír Chytil z Olomouce, o jehož možném přestupu do Edenu momentálně oba kluby jednají. Pražané usilují také o nejmenovaného stopera ze zahraničí, naopak s návratem Nicolaeho Stanciua Trpišovský během zimní přestávky nepočítá.

Hattrick za reprezentaci všechno převýšil. Jsem šťastný, zářil Chytil

Mojmír Chytil označil dnešní reprezentační debut, ve kterém se hattrickem zapsal do historie, za nezapomenutelný. Třiadvacetiletý útočník dal jako první hráč samostatné české reprezentace tři branky hned při premiérovém startu a výrazně přispěl k vítězství 5:0 v přípravném duelu proti Faerským ostrovům. Pro Chytila byl zápas o to sladší, že se odehrál na jeho domovském Andrově stadionu v Olomouci.

Chytil: Reprezentace je splněný sen. Budoucnost budeme řešit po podzimu

Útočník Mojmír Chytil má radost, že adaptaci v české reprezentaci mu usnadňují tři olomoučtí spoluhráči. S Ondřejem Zmrzlým, Antonínem Růskem a Janem Navrátilem na sraz národního týmu do Prahy přijeli společně z Hané vlakem a pak cestovali metrem.

Chytil se loučil gólem, Pardubicím přeje, ať se zachrání

Mojmír Chytil se rozloučil s hostováním v pardubickém týmu pátým gólem v ligové sezoně a Východočechům pomohl v 19. kole nejvyšší soutěže k výhře 2:1 nad Bohemians 1905. Navíc přihrál na druhou branku Pavlu Černému. Dvaadvacetiletý ofenzivní univerzál po utkání litoval, že podzimní sezona už končí. Na Pardubice bude rád vzpomínat, bude jim držet palce a nevyloučil, že by se do východočeského celku mohl vrátit.

Útočník Chytil odešel z Olomouce na půlroční hostování do Pardubic

Mojmír Chytil opustil Olomouc a zamířil do Pardubic na půlroční hostování bez opce. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách. Dvaadvacetiletý útočník současně se Sigmou o šest měsíců prodloužil smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele