Další články

Solskjaerův hořký konec a Arsenal zpět na zemi: 12. kolo Premier League v kostce

Ostudu s Liverpoolem i nezdar v městském derby ještě "přežil", nejtěžší porážku s nováčkem v historii Premier League už nikoli. Vedení Manchesteru United došla trpělivost a Oleho Gunnara Solskjaera po zisku čtyř bodů z posledních sedmi utkání odvolalo. Norskému trenérovi definitivně "zlomil vaz" výprask 1:4 na stadionu šestnáctého Watfordu.

Povstání z M23 a reparát Red Devils: 10. kolo Premier League v kostce

Před sobotním šlágrem se hojně spekulovalo o derniéře Oleho Gunnara Solskjaera. Předčasně. Po něm sice k odvolání kouče skutečně došlo, ale nikoli na lavičce Manchesteru United. Cristiano Ronaldo a spol. totiž v chrámu Tottenhamu třikrát udeřili a částečně napravili předchozí ostudu s Liverpoolem. Krátce nato byl Nuno Espírito Santo zbaven funkce u Spurs.

Mladíci Arsenalu a Jiménezova škola hrou: 6. kolo Premier League v kostce

Po úvodních třech kolech se krčili na posledním místě a skóre 0:9 mluvilo samo za sebe. Na ostrou kritiku z řad médií, fanoušků i legendárních hráčů však fotbalisté Arsenalu zareagovali nejlepším možným způsobem. Skalp Tottenhamu s podpisem dvojice Emile Smith Rowe - Bukayo Saka znamenal třetí výhru v řadě a z úplného dna je rázem pětibodová ztráta na Liverpool.

Cornet si vyzkouší Premier League, přestoupil z Lyonu do Burnley

Olympique Lyon nakonec přece jen opustil Maxwel Cornet. Reprezentant Pobřeží slonoviny přestoupil za 15 milionů eur do Burnley, kde podepsal pětiletou smlouvu...

Žádný recept na skórování proti City neexistuje, prohlásil Cornet

Útočník Lyonu Maxwel Cornet v sobotním čtvrtfinále Ligy mistrů potvrdil, že se mu v zápasech s Manchesterem City daří. Také ve třetím utkání v soutěži proti anglickému celku otevřel skóre. Z celkových šesti tref v Lize mistrů dal čtyři do sítě "Citizens". I díky němu Olympique senzačně zvítězil 3:1 a podruhé v klubové historii postoupil do semifinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele