Cornet si vyzkouší Premier League, přestoupil z Lyonu do Burnley

29.08.2021, 14:39
Aktuality
Olympique Lyon nakonec přece jen opustil Maxwel Cornet. Reprezentant Pobřeží slonoviny přestoupil za 15 milionů eur do Burnley, kde podepsal pětiletou smlouvu...

Čtyřiadvacetiletý křídelní hráč byl opakovaně spojován s přestupem do Bundesligy, kde se o jeho služby naposledy zajímala Hertha BSC a v minulosti třeba 1. FC Köln nebo BVB.

Odchovanec FC Metz se ale nakonec vydává do Anglie, manažer Sean Dyche z něho udělal jednu z pěti nejdražších posil Burnley FC.

Cornet se s Olympique loučí s bilancí 252 zápasů ve všech soutěžích, v nichž vstřelil 52 gólů a na dalších 29 se podílel asistencí.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
FC Porto FC

Zajimavej hráč na Burnley

Reagovat
Kucka

Takže McNeil pryč? Nebo ho vzali na LB?

Reagovat
vodka

na křídla měli 3 hráče, z toho jeden je Aaron Lennon, který na to rok a půl nemá, pryč nepůjde nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ten typ hráče co se do takovýho týmu vůbec nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Za hodně peněz málo muziky

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City mu to šlo.

Ak mu to tak pôjde aj proti ostatným anglánom, tak POTY (nadsázka )

Reagovat
Langi

24 let, 7 sezón na nejvyšší úrovni, 52 gólů, 29 asistencí...no ok, asi se nestal úplnou hvězdou typu Benzemy, ale platný člen týmu rozhodně byl a své si odehrál...dělat z něj kopyto je trochu nefér...zároveň 15 ME je přímo úměrné tomu, že jde do Anglie...do Německa nebo Španělska by šel tak za polovinu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Seydou Doumbia

ale jo, díky tomu že v poslední době hrál beka nebo wing beka takse ten celkový pohled na něj zlepšil...měl záblesky geniality, třeba proti city to se nabízelo ho střelit a tuším i ty si tehdy psal at ho rychle prodají celkově ale spis rychlý, nemotorný palič tutovek, ale minimálně poslední dva roky jezdil po prdeli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele