Škrteľ v drese Liverpoolu prestal hrávať, dôvod pozná

Kedysi neotrasiteľná pozícia v základnej zostave Liverpoolu je momentálne pre Martina Škrteľa minulosť. V ostatných piatich dueloch v Premier league odohral len šestnásť minút a logicky sa začalo špekulovať, prečo ho tréner do kádru od začiatku duelu nenasadzuje...

Škrtel je počtvrté nejlepším slovenským hráčem roku

Nejlepším slovenským fotbalistou za rok 2012 byl dnes v Trnavě vyhlášen Martin Škrtel. Obránce Liverpoolu ovládl anketu deníku Pravda a slovenského svazu už počtvrté, což se mu povedlo jako prvnímu hráči v historii.

Ani Machačkala. Škrtel myslí jedině na Liverpool

Martin Škrtel patří k oporám Liverpoolu a je o něj zájem mezi ostatními kluby. Slovenský reprezentant ale chce zůstat na Anfield Road, což v létě potvrdil podpisem nové dlouhodobé smlouvy. Škrtelovy plány nezmění ani údajný zájem bohaté Machačkaly.

Škrtel namotivoval Suáreze

Liverpool se konečně dočkal, zvítězil poprvé v Premier League a zásluhu na tom má především Luís Suárez, který vstřelil hattrick. Stal se teprve druhým hráčem v historii soutěže, kterému se podařilo dát tři góly dvakrát po sobě na tom samém stadionu. Norwich je tak jeho oblíbenou zastávkou, skrytou zásluhu na jeho úspěchu ovšem má i stoper Martin Škrtel...

Slovenský kapitán Škrtel podepsal novou smlouvu s Liverpoolem

Kapitán slovenské reprezentace obránce Martin Škrtel podepsal novou smlouvu s Liverpoolem. Anglický klub délku kontraktu nezveřejnil, podle médií se mu sedmadvacetiletý fotbalista upsal na čtyři roky.

Škrtel se soustředí jen na Liverpool, s nikým nejedná

Martin Škrtel by měl i nadále hrát za Liverpool. V poslední době se sice v anglických médiích objevily spekulace ohledně jeho budoucnosti, slovenský stoper ale kontakt s jinými kluby vyloučil a místo toho se těší na novou sezónu v dresu Reds...

Hráčem roku na Slovensku je potřetí Škrtel

Nejlepším slovenským fotbalistou za rok 2011 byl dnes v Trnavě vyhlášen Martin Škrtel. Obránce Liverpoolu vyhrál anketu deníku Pravda a Slovenského fotbalového svazu potřetí po letech 2007 a 2008 a nejtěsnějším rozdílem v historii.

Carling Cup skrývá i slovenský souboj

Finále anglického ligového poháru se v neděli odehraje mezi Liverpoolem a Cardiffem City a bude zajímavý i z pohledu slovenského fanoušky, protože v červeném dresu se představí Martin Škrtel a na druhé straně může do hry zasáhnout krajan Filip Kiss.

Škrtel již trénuje, ale na návrat si ještě počká

Slovenský reprezentant a hráč FC Liverpool Martin Škrtel je po zranění už v tréninkovém procesu, avšak na návrat si ještě bude muset počkat.

Škrtel odehrál v PL všechny minuty

Slovenský reprezentant a hráč FC Liverpool Martin Škrtel byl v této sezóně jedním z nejvytíženějších hráčů anglické Premier League. Za klub z městě Beatles odehrál v sezóny 2010/2011 všechny minuty...

Slovenským Fotbalistou roku je opět Hamšík

Nejlepším slovenským fotbalistou za rok 2010 je Marek Hamšík. Třiadvacetiletý záložník Neapole a reprezentační kapitán si po loňském triumfu připsal druhé vítězství.

V Andorre už radšej nie...

Boj o postup na ME 2012, ktoré sa budú konať v Poľsku a na Ukrajine, sa začína zamotávať. Minimálne ve skupine B, kde oň bojuje momentálne až štvorica tímov. Jeden z nich, slovenská reprezentácia, si povinnosť splnila a získala tri body...

VfL Wolfsburg má zájem o Škrtela

Německý mistr ze sezony 2008/2009 VfL Wolfsburg se zajímá o slovenského reprezentačného obránce a hráče FC Liverpool Martina Škrtela. Momentálně 15. tým bundesligové tabulky by ho chtěl získat v létě tohoro roku. Informoval o tom server insidefutbol.com...

Škrtel si chce zklamání z Wiganu vynahradit na Spartě

Zadák Liverpoolu Martin Škrtel míří ke čtvrtečnímu utkání Evropské ligy do Prahy proti Spartě s odhodláním odčinit zaváhání týmu v posledním ligovém kole ve Wiganu. Remíza 1:1 slovenského obránce hluboce zklamala, chuť si chce spravit už v nejbližším zápasu Liverpoolu na Letné.

Konečně se nám podařilo udržet čistý štít, těší se Škrteľ

FC Liverpool v sobotu popoludní konečne vyhrál. Problémy im tentokrát už Wolverhampton Wanderers nedělal, který kolísavé výkony korunoval třígolovou prohrou s klubem od řeky Mersyside. Tři zápasy bez výhry tak hosté protrhli na Molineux stadium, kde zmetli místni jednoznačním výsledkem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele