Buďte trpěliví, prosí hráči Liverpoolu své fanoušky

Reds se momentálně nachází až na šestnácté pozici v Premier League, což pochopitelně jejich "fans" nemůže těšit. Svěřenci Roye Hodgsona získali z úvodních šesti zápasů jen šest bodů, přičemž vyhráli jediný zápas a na vedoucí Chelsea ztrácí již propastných devět bodů. Brankář Pepe Reina a stoper Martin Škrtel však zůstávají pozitivní a žádají čas.

Škrtel začal po dvouměsíční pauze naplno trénovat

Slovenský obránce Martin Škrtel z Liverpoolu po dvouměsíční pauze zaviněné zraněním opět naplno trénuje. Bez problémů by se tak měl dostat do formy pro mistrovství světa, které v Jihoafrické republice startuje 11. června.

Liverpool přišel o Škrteľa, má zlomenou zánártní kůstku

Liverpool i včera porazil Unireu Urziceni a zajistil si postup do osmifinále Evropské ligy, výhra 3:1 má ovšem i svou stinnou stránku. Slovenský obránce Martin Škrteľ odstoupil ze zápasu kvůli poraněnému nártu a dnešní vyšetření odhalilo zlomenou zánártní kůstku...

Škrtel má poškozenou čelist, proti Česku nastoupí s maskou

Slovenský obránce Liverpoolu Martin Škrtel si v úvodním kole anglické ligy poranil čelist a čeká ho dvoutýdenní pauza. Důležitý kvalifikační duel mistrovství světa s českou reprezentací, který se hraje 5. září v Bratislavě, by však měl stihnout a nastoupí k němu se speciální maskou.

Škrtel by kvůli zranění mohl chybět Slovákům v souboji s Českem

Slovenský fotbalista Martin Škrtel si během přípravy Liverpoolu na novou sezonu přivodil zranění podkolenní šlachy a stehenního svalu a v současnosti je mimo hru. Zatím není jisté, zda stihne začátek sezony a také kvalifikační zápas Slovenska o mistrovství světa s Českou republikou, který se hraje 5. září v Bratislavě.

Nejlepším slovenským fotbalistou roku je opět Škrtel

Martin Škrtel se stal podruhé za sebou nejlepším slovenským fotbalistou roku. Čtyřiadvacetiletý obránce FC Liverpool zvítězil v šestnáctém ročníku ankety před záložníkem Neapole Markem Hamšíkem a dnes v Bratislavě převzal trofej.

Uděláme vše, co bude v našich silách, slibuje Škrtel

Fanoušci Liverpoolu v posledních dnech nemají zrovna růžové sny. Jejich klub v Premier League začal ztrácet a vypadá to, že z titulu opět nic nebude. V osmifinále Ligy mistrů navíc Reds narazí na Real Madrid, což není soupeř z kategorie těch nejpřijatelnějších. Obránce Martin Škrtel ale o týmu nepochybuje a stále myslí na dvě trofeje...

Škrtel vyhlíží návrat na trávník

Martin Škrtel pomalu chystá návrat na zelené trávníky. Obránce Liverpoolu si v říjnu vážně poranil koleno a od té doby je na marodce. Na ní ještě několik týdnů zůstane, zpět do hry by se pak slovenský reprezentant měl vrátit v průběhu Vánoc...

Škrtel se bál konce kariéry

Když si obránce Liverpoolu Martin Škrtel o víkendu poranil zadní křížový vaz v pravém koleni, bál se, že mu skončila celá kariéra. Slovenský obránce se vážně zranil poprvé, s kolenem ale nakonec nemusel ani na operaci a zpátky ve hře by měl být kolem Vánoc.

Škrtel si poranil koleno, Benitez se obává vážného zranění

Liverpool prokázal vynikajícího týmového ducha, když otočil zápas na hřišti Manchesteru City z 0:2 na 3:2, nejlepší nálada ale v týmu manažera Rafaela Beniteze nepanuje. Důvodem je zranění Martina Škrtela po souboji s Chadem Evansem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele