Škrtel o Kloppovi: Je to velký motivátor

V Liverpoolu hraje pod dohledem dalšího kormidelníka, slovenského obránce Martina Škrtela podobně jako jeho spoluhráče vede Jürgen Klopp. A Škrtel si přínos německého kouče zatím pochvaluje...

Škrtel: Liverpool se může měřit s kýmkoliv

Vydařený vstup do sezóny prožívá Liverpool, jenž po třech zápasech nadále drží čisté konto a se sedmi body se drží na dohled vedoucímu ManCity. Podle Martina Škrtela se mohou Reds letos měřit s každým...

Škrtelovou prioritou bylo setrvání v Liverpoolu

V dresu Liverpoolu už odehrál skoro 300 zápasů a další rozhodně ještě přidá. Slovenský obránce Martin Škrtel v anglickém klubu podepsal novou smlouvu a barvy Reds by měl hájit do června 2018...

Škrtel přes zvěsti o odchodu prodlouží v Liverpoolu

I navzdory zájmu a dlouhodobému kontaktu ze strany milánského Interu nakonec Martin Škrtel zůstane na Anfieldu. Původní nabídka nového kontraktu ze začátku června se slovenskému reprezentantovi vůbec nepozdávala, tu příští už ale neodmítl a podle reportéra deníku Times Tonyho Barretta brzy podpisem stvrdí své setrvání v Liverpoolu...

Liverpoolský Škrtel si za šlápnutí na De Geu nezahraje tři zápasy

Slovenský obránce Liverpoolu Martin Škrtel dostal třízápasový zákaz startu za to, že v nedělním šlágru Premier League šlápl na brankáře Manchesteru United Davida de Geu. Rozhodčí Škrtela za jeho čin v utkání nepotrestali, nicméně na základě videzáznamu Fotbalová asociace (FA) třicetiletého beka obvinila z násilného chování.

Škrtel ztratil vědomí, nyní už je v pořádku

Nepříjemný pohled se naskytl fanouškům na začátku zápasu mezi Liverpoolem a Blackburnem. Souboj FA Cupu po dvou minutách přerušil pád slovenského obránce Martina Škrtela, který po souboji s protihráčem zůstal nehybně ležet na zemi. Jak sám uvedl, ztratil vědomí, nyní už je ale v pořádku...

Škrtel: Soupeři se opět bojí jezdit na Anfield

Mají formu. Hráči Liverpoolu v obraně s pevným základem v podobě Martina Škrtela drží skvělou sérii bez prohry a mají namířeno do Ligy mistrů. Neprohráli v lize od 14. února a na třetí místo ztrácejí jen tři body. Právě rodák z Handlové prohlásil, že na Anfield Road se soupeři opět bojí jezdit.

Škrtel zachránil Liverpoolu bod s osmi svorkami v hlavě

Osm kovových svorek v hlavě nezabránilo Martinu Škrtelovi, aby se v neděli večer stal hrdinou Liverpoolu. Kapitán slovenské reprezentace po dlouhém ošetření krvácející rány dohrával ligový zápas s Arsenalem s ovázanou hlavou, kterou nakonec vstřelil těsně před koncem vítězný gól. Liverpoolu zachránil remízu 2:2.

Balotelli se trápí, kabina Liverpoolu mu nepřestává věřit

Liverpoolu se v sedmém a osmém kole anglické Premier League povedlo získat plný počet bodů, v uplynulém týdnu ovšem tak úspěšný už nebyl a ani v jednom z odehraných duelů nedal gól. Reds se neprosadili proti Realu Madrid a Hullu a své osobní trápení tak prohloubil i Mario Balotelli...

Škrtela čeká pauza kvůli prasklé holeni

Slovenský obránce Martin Škrtel z Liverpoolu vypadl zhruba na tři týdny ze hry kvůli zranění nohy, které utrpěl v druhém kole anglické fotbalové ligy s Manchesterem City.

Škrtela těší jeho současná gólová bilance

Na obránce má skvělou gólovou bilanci, kapitán slovenské reprezentace a hráč Liverpoolu Martin Škrtel se letos trefil už šestkrát a v tomto ohledu je ze zadáků v Premier League vůbec nejlepší. Více branek navíc nedali ani hráči jako Theo Walcott, Frank Lampard, Jesus Navas nebo Fernando Torres.

Slovenským fotbalistou roku je potřetí záložník Hamšík

Nejlepším slovenským fotbalistou roku 2013 byl na dnešním galavečeru v Trnavě vyhlášen Marek Hamšík. Šestadvacetiletý záložník Neapole vyhrál anketu odborníků potřetí, předchozího vítěze Martina Škrtela z Liverpoolu předčil o 28 bodů.

Chtěl jsem z Liverpoolu odejít, vzpomíná Škrtel

Liverpoolský obránce Martin Škrtel se v nedávném interview rozdělil s novináři o své pocity ohledně přestupových možností. Slovenský stoper v minulé sezoně přestal figurovat v základní sestavě a v létě reálně uvažoval o odchodu. Nakonec však zůstal a nyní je ze svého rozhodnutí nadšen.

Škrtel si taký zápas ani nepamätá, góly naštartovali kanonádu

Famózny zápas má za sebou Martin Škrtel. Skvelé predstavenie jeho Liverpoolu nad Arsenalom (5:1) načal práve slovenský reprezentant. Tentoraz však okrem spoľahlivých obranných zákrokov pridal za 10 minút dva góly, pričom ten prvý dosiahol v 1. minúte. Dva góly v jednom zápase si podľa svojich slov ani nepamätá.

Škrteľ uvažuje o zmene dresu

Zdalo sa, že po slabých výkonoch FC Liverpool v ostatných sezónach už horšie byť nemôže. A bolo. V nedávno skončenom ročníku si totiž futbalistu z mesta The Beatles nevybojovali ani účasť v Európskej lige a nedarilo sa ani jednotlivcom. Medzi nimi i slovenskému reprezentantovi Martinovi Škrteľovi, ktorý uvažuje aj o zmene pôsobiska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele