Další články

Škrtel se po 17 letech vrací na Slovensko, bude hrát za Trnavu

Bývalý kapitán slovenské reprezentace Martin Škrtel se po 17 letech v zahraničí vrací domů. Šestatřicetiletý obránce se dohodl na podmínkách se Spartakem Trnava a tento týden by měl podepsat roční smlouvu.

Škrtel se vážně zranil, ve hře je i konec kariéry

Hodně dlouhou pauzu před sebou má Martin Škrtel. Zkušený slovenský obránce si koncem prosince vážně poranil achilovku a přijde o zbytek sezony, v návaznosti na to se dohodl na ukončení kontraktu v celku Istanbul Başakşehir a dost možná zváží i ukončení aktivní činnosti...

Slovenský obránce Škrtel do Sparty nepřijde

Slovenský obránce Martin Škrtel Spartu neposílí. V rozhovoru pro server šport.sk potvrdil, že dostal nabídku z Letné, ale nepřijme ji. Sparta o bývalém hráči Liverpoolu přemýšlela jako náhradě za stopera Dávida Hancka.

Škrtel se po krátké epizodě v Bergamu vrací do Turecka

Slovenský obránce Martin Škrtel, který nedávno již po třech týdnech skončil v Atalantě Bergamo, se vrací do turecké ligy. Bývalý reprezentační kapitán, jenž strávil poslední tři sezony ve Fenerbahce, podepsal roční smlouvu s jiným istanbulským týmem Basaksehirem.

Škrtel po třech týdnech skončil v Bergamu kvůli sporu s trenérem

Slovenský fotbalista Martin Škrtel již po třech týdnech skončil v Atalantě Bergamo. Podle italských médií měl bývalý reprezentační stoper spory s trenérem a po vzájemné dohodě s funkcionáři své působení ukončil. Debut v novém dresu nestihl.

Slovenský obránce Škrtel jde do Bergama, zahraje si Ligu mistrů

Slovenský obránce Martin Škrtel přestoupil do Atalanty Bergamo a zahraje si v jejím dresu Ligu mistrů. Čtyřiatřicetiletý stoper, který odehrál za reprezentaci 103 zápasů, strávil poslední tři sezony ve Fenerbahçe Istanbul, kde mu vypršela smlouva. V Atalantě podle italských médií podepsal roční kontrakt.

Ve slovenské reprezentaci skončili Škrtel, Hubočan i Nemec

Trenér slovenské reprezentace Pavel Hapal se bude muset obejít bez obránců Martina Škrtela a Tomáše Hubočana a útočníka Adama Nemce. Trojice dosavadních opor se rozhodla měsíc před začátkem kvalifikace mistrovství Evropy 2020 ukončit kariéru v národním týmu. Hapal naopak může počítat s Markem Hamšíkem, jenž nedávno přestoupil z Neapole do Číny.

Škrteľ do Rangers nepůjde kvůli penězům

Slovenský obránce Martin Škrteľ podle jeho agenta určitě nepřestoupí do glasgowských Rangers, jak spekulovala v posledním týdnu britská média. Zástupce slovenského reprezentačního kapitána Karol Csontó to vyloučil a dokonce uvedl i pádný důvod.

Martin Škrtel po letech mění Liverpool za Fenerbahçe

Své nové působiště najde Martin Škrtel v Turecku. Kapitán slovenské reprezentace sa totiž stěhuje do istanbulského Fenerbahçe, kde se potká s krajanem Miroslavem Stochem. Obránce opouští barvy FC Liverpool po osmi a půl letech...

Škrtela čeká proti Anglii specifický zápas

V podobné situaci jako před šesti lety se ocitlo Slovensko, rovněž na mistrovství světa v JAR hrálo v posledním zápase ve skupině o vše a soupeřem byl evropský velikán. Tentokráte se místo Itálii postaví Anglii a zvláštní souboj před sebou má obránce Liverpoolu Martin Škrtel...

Škrtel na odchodu z Liverpoolu? Zájem o něho je v Turecku

Po osmi a půl letech by mohl změnit dres Martin Škrtel. Slovenský obránce letos vypadl ze základní sestavy Liverpoolu a zájem o jeho služby je v Turecku, spekulace pak svým prohlášením ještě přiživil agent bývalého hráče Zenitu Petrohrad...

Tréner Kozák nechce ztratit Ďuricu se Škrtelem

Evropský šampionát ještě ani nezačal a trenér slovenské reprezentace Ján Kozák už myslí na období po něm. Nechtěl by totiž pracovat bez Jána Ďurici a Martina Škrtela. Existuje totiž možnost, že oba by mohli po mistrovství Evropy reprezentační kariéru ukončit...

Martin Škrtel si obnovil zranění

Na jeho návrat si bude muset počkat nejen Liverpool, ale i slovenská reprezentace. Kapitán národního týmu a opora Reds Martin Škrtel si totiž obnovil zranění stehenního svalu a jeho návrat se tak odkládá. Mimo hru by měl být další tři týdny.

Škrtel si přivodil svalové zranění, chybět bude šest týdnů

Liverpool v neděli odpoledne nezvládl utkání na půdě Watfordu a londýnskému klubu podlehl 0:3, vedle toho přišel i o jednoho hráče. Mimo hru je slovenský obránce Martin Škrtel, který na marodce stráví kratší dobu, než se původně zdálo...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele