Suchý si užil v Basileji oslavy prvního zahraničního titulu

Marek Suchý je jedním z osmi reprezentantů, kteří dorazili na sraz národního týmu před přípravným duelem ve Finsku jako čerství mistři ve svých klubech. Šestadvacetiletý stoper vyhrál s Basilejí švýcarskou ligu a v minulých dnech si užil oslavy premiérového zahraničního titulu.

Basilej uplatní opci na přestup Suchého ze Spartaku

Český reprezentant Marek Suchý bude nadále oblékat dres Basileje, kde na jaře hostuje ze Spartaku Moskva. Informaci švýcarských médií o využití opce na přestup potvrdil ČTK hráčův agent Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest Group. Podle deníku Blick Basilej pošle do Moskvy 2,8 milionu švýcarských franků (asi 63 milionů korun).

Suchý po vyloučení v postup nevěřil, pak děkoval spoluhráčům

Když dostal v deváté minutě odvety osmifinále Evropské ligy v Salcburku červenou kartu, byl obránce Marek Suchý smířený s tím, že odsoudil Basilej k vyřazení. Nakonec ale pětadvacetiletý český reprezentant mohl ve čtvrtek slavit, protože jeho spoluhráči i v oslabení dokázali výsledek otočit.

Basilej podle Suchého obětovala krásu ve prospěch výsledku

Basilej podle českého obránce Marka Suchého umí hrát i hezčí fotbal, než předvedla v úvodním osmifinále Evropské ligy se Salcburkem (0:0). Ve čtvrtek ale úmyslně obětovala krásu ve prospěch obrany, protože nastoupila proti nejlépe střílejícímu celku soutěže.

Suchému udělalo radost, že s Basilejí pomohl českému fotbalu

Obránce Marek Suchý si zatím hostování v Basileji nemůže vynachválit. Pravidelně nastupuje a navíc, když se švýcarským klubem vyřadil v druhém kole Evropské ligy Maccabi Tel Aviv, přispěl českému fotbalu k dvěma místům v předkolech Ligy mistrů.

Suchý končí ve Spartaku Moskva a míří na hostování do Basileje

Marek Suchý po čtyřech letech opouští Spartak Moskva. Reprezentační obránce odchází do Basileje na půlroční hostování s opcí. Švýcarský šampion potvrdil na svém webu dohodu se Spartakem, o které dopoledne informovala agentura ITAR-TASS.

Suchý by mohl v zimě odejít ze Spartaku Moskva do Anderlechtu

Reprezentační obránce Marek Suchý by mohl v zimě změnit působiště. Pětadvacetiletého českého fotbalistu, který momentálně ve Spartaku Moskva příliš nehraje, si údajně vyhlédl bruselský Anderlecht. Informovala o tom internetová verze belgického deníku La Derniére Heure.

K reprezentaci se v tréninku připojili i Suchý a Kozák

Část české reprezentace dnes opět trénovala na Strahově před kvalifikačním utkáním s Itálií. K pětici Michal Kadlec, Theo Gebre Selassie, Tomáš Sivok, Tomáš Kalas a Petr Jiráček se přidali také Marek Suchý a Libor Kozák. Kapitán Tomáš Rosický se nadále věnoval především regeneraci.

Arméni jsou velmi silní v ofenzivě, varují Suchý a Hübschman

Záložník Tomáš Hübschman a obránce Marek Suchý se v úterním utkání kvalifikace o světový šampionát proti Arménii mohou potkat se svými klubovými spoluhráči a dvěma oporami postsovětského týmu Henrikem Mchitarjanem z Šachtaru Doněck a Jurou Movsisjanem ze Spartaku Moskva.

Suchý: Zranění se lepší, snad budu připraven už na Maltu

Český reprezentant Marek Suchý sice ještě dnes nemohl trénovat s národním týmem, přesto věří, že se kostní edém v oblasti kolena do pátku umoudří natolik, že bude schopen nastoupit do kvalifikačního utkání s Maltou. Chtěl by stihnout minimálně předzápasový trénink.

Suchý by měl být do zápasu s Maltou v pořádku, Hubník už trénuje

Český reprezentant Marek Suchý by měl být do pátečního zápasu kvalifikace o postup na mistrovství světa s Maltou v pořádku. Hráč Spartaku Moskva, kterého už přes týden limitují problémy s kolenem, dnes ještě sám trénoval v posilovně, ale od středy se má připojit k týmu. Další zadák Roman Hubník už trénuje bez úlev.

Hubník se Suchým mají zdravotní problémy, na srazu ale nechyběli

Obránci reprezentace Marek Suchý s Romanem Hubníkem dorazili na dnešní sraz před kvalifikačními zápasy s Maltou a Bulharskem se zdravotními problémy. Trenér Michal Bílek ale zatím neuvažuje o povolání náhradníků. Oslovil by je až tehdy, pokud by dnešní odpolední vyšetření Suchého a Hubníka odhalilo vážnější komplikace.

Suchý si zranil koleno a přijde o zápas s Celtikem

Zraněné koleno připraví obránce Marka Suchého ze Spartaku Moskva o úterní zápas Ligy mistrů proti Celtiku. Český reprezentant může být alespoň rád, že jeho potíže nejsou vážné a neměl by chybět v úterní nominaci kouče Michala Bílka na říjnové kvalifikační zápasy proti Maltě a Bulharsku.

Suchý: Alespoň jsem se přesvědčil, že i hráči Barcelony jsou lidé

Marek Suchý si splnil dětský sen a zahrál si proti Barceloně na jejím stadionu Nou Camp. Dlouho to navíc vypadalo, že Spartak dosáhne na senzační bodový zisk, jenže v závěru zařídil Barceloně vítězství 3:2 dvěma góly Lionel Messi. Spartak se však podle Suchého nemá za co stydět a přesvědčil se, že se s Katalánci dá hrát.

Suchý věří, že si sérii bez obdržené branky prodlouží

Když je na hřišti obránce Marek Suchý, pro soupeře je cesta k brance české reprezentace pokaždé zavřená. Tato rovnice platí i po sobotním prvním zápase kvalifikace o postup na mistrovství světa, v němž Češi uhráli v Dánsku bezbrankovou remízu a Suchý ani při svém šestém startu za národní tým nebyl u inkasovaného gólu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele