Suchý: Barceloně jsem se musel smát, pokusíme se ji potrápit

Obránce Marek Suchý napodobí své kolegy z reprezentace a poměří své schopnosti s hráči slavné Barcelony. Katalánského giganta poslal los Ligy mistrů do stejné skupiny jako Spartak Moskva a Suchý přiznal, že ho to rozesmálo. Velkou radost mu dělá i rostoucí kvalita ruské ligy, kam přicházejí hráči zvučných jmen.

Suchý prodloužil smlouvu se Spartakem Moskva

Marek Suchý bude i nadále působit ve Spartaku Moskva. V ruském velkoklubu dnes český reprezentant prodloužil smlouvu do 30. června 2017, původní kontrakt mu měl vypršet v roce 2015.

Krajánek Suchý: Rusy chci porazit, beru to prestižně

Už dva a půl roku hájí barvy Spartaku Moskva a v českém týmu není moc větších expertů na ruský fotbal. Obránce Marek Suchý i proto bere páteční zápas mistrovství Evropy se sbornou tak prestižně. I když nejspíš bude sedět jen na lavičce, zápas ho prý dokonale pohltí. Suchý sní o vítězném vstupu Čechů do turnaje, varuje ale i před silou soupeře.

Suchý kvůli velkému turnaji rád obětuje druhou letní dovolenou

Loni po ME jednadvacítek měl v létě volných pět dnů a i teď si obránce Marek Suchý může nechat zajít chuť na delší volno. Zadák Spartaku Moskva ale zase rád vymění lenošení za to, že se podívá na velké Euro se seniorskou reprezentací. Dopředu počítá i s tím, že po velkém svátku se bude zřejmě co nevidět hlásit zpět v ruském klubu.

Suchý: Bylo důležité, abych nastupoval pravidelně

Povedené jaro má za sebou Marek Suchý. Obránce Spartaku Moskva vybojoval se svým týmem druhé místo v ruské lize a postup do předkola Ligy mistrů, po dvou letech dostal pozvánku do národního týmu a nedávno se mu také narodila první dcera. Konec sezony byl podle něj jednoduše skvělý.

Suchý se stal poprvé otcem

Člen širšího kádru české reprezentace Marek Suchý se stal otcem. Dnes kolem osmé hodiny ranní přivedla jeho manželka Alena ve Vinohradské nemocnici v Praze na svět jejich první dítě, dceru Annu. Čtyřiadvacetiletý bek o tom informoval na svých webových stránkách.

Na Necida a Suchého se osobně podívá i trenér Bílek

Na české legionáře v ruské lize, útočníka CSKA Tomáše Necida a obránce Spartaku Marka Suchého, se příští týden osobně podívá i reprezentační trenér Michal Bílek. Pokud tedy obě utkání obou moskevských týmů stihne.

Byl to pro nás nešťastný zápas, uvedl Suchý

V dnešním moskevském derby mezi CSKA a Spartakem se z vítězství 2:1 radoval domácí tým, za nějž hraje i Tomáš Necid. Na straně poražených stál jeho spoluhráč z české reprezentace Marek Suchý, který litoval neproměněných příležitostí a nešťastných inkasovaných gólů.

Rangers už obránce Suchého nechtějí

Obránce Marek Suchý za glasgowské Rangers hrát nebude. Skotský klub už ztratil o českého fotbalistu ze Spartaku Moskva zájem poté, co získal ze St. Etienne amerického reprezentanta Carlose Bocanegru.

Obránce Suchý by mohl odejít na hostování do Rangers

Český obránce Marek Suchý by ještě v tomto přestupním termínu mohl opustit Spartak Moskva. Ruský celek uvažuje o tom, že ho uvolní na roční hostování do glasgowských Rangers. Suchý potvrdil zájem obou stran, nyní se jedná.

Suchý vyhlíží svoji druhou velkou výhru nad Španělskem

Před čtyřmi lety už obránce Marek Suchý zažil, jak chutná na velkém turnaji výhra nad Španělskem, když s reprezentací do 20 let přešel přes favorita ve čtvrtfinále mistrovství světa v Kanadě. Ve středu by rád zažil sladké déjà vu na mistrovství Evropy jednadvacítek v Dánsku.

Suchý bude hrát proti Ajaxu již ve třetí různé soutěži

Český fotbalista Marek Suchý by mohl před čtvrtečním zápasem Evropské ligy posloužit trenérovi Spartaku Moskva Valeriji Karpinovi jako poradce. Soupeřem moskevského klubu totiž bude Ajax Amsterdam, na jehož hřiště zavítá Suchý již potřetí v kariéře, přitom pokaždé tomu tak bylo v jiné soutěži.

Čeští hráči považují šampionát v Rusku za dobrou volbu

Za dobrou volbu označili čeští fotbalisté přidělení pořadatelství světového šampionátu v roce 2018 Rusku. To podle nich dokáže uspořádat velkolepé a povedené mistrovství. Za překvapivým zvolením Kataru o čtyři roky později vidí experti hlavně finanční hledisko a snahu FIFA zviditelnit fotbal v arabském světě.

Čechům se v Premier Lize dařilo

Letošní ročník Premier Ligy měl opět početné české zastoupení, do soutěžního utkání jich zasáhlo hned deset. Kdo měl více čí méně úspěšnou sezonu? Eurofotbal.cz Vám přináší souhrnné hodnocení našich krajánků v Rusku.

Suchý: Po zápase jsme měli nepříjemný rozhovor

Obránce Spartaku Marek Suchý přiznal, že jej překvapilo, jak se jeho tým nechal přehrát konkurenčním CSKA, přestože měl výhodu hráče v poli navíc. Podle českého reprezentanta se spartakovci pokusí na nepříjemnou prohru rychle zapomenout.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele