Suchý: Zápas se Severními Iry může být jeden z nejdůležitějších

České reprezentanty povede do úvodního utkání kvalifikace mistrovství světa proti Severnímu Irsku jako kapitán Marek Suchý. Obránce Basileje by si přál, aby reprezentace zopakovala povedený start z předchozí evropské kvalifikace, kterou zahájila výhrou 2:1 nad Nizozemskem.

Suchý věří, že naváže na spolupráci s Jarolímem ze Slavie

Stoper Marek Suchý se těší na éru pod novým trenérem české reprezentace Karlem Jarolímem o to víc, že pod ním před jedenácti lety začínal svou ligovou kariéru ve Slavii. Nynější stoper Basileje by měl být jedním ze stavebních kamenů obměněného národního týmu a v úvodních dvou utkáních s Arménií a Severním Irskem dokonce možná bude i kapitánem.

Beru to tak, že turnaj začíná i mně, řekl potrestaný Suchý

Stoper Marek Suchý kvůli vyloučení v závěrečném utkání kvalifikace v Nizozemsku nemůže nastoupit v zahajovacím duelu evropského šampionátu proti Španělsku. Přesto svou pozici bere tak, že Euro začne v pondělí i jemu. Připustil však, že jednozápasový trest může ovlivnit jeho roli na Euru.

Je to velmi dobrý test před Eurem, řekl o Rusech Suchý

Čeští fotbalisté si dnes zahrají přípravné utkání s Ruskem a zřejmě nejvíce se na něj těší stoper Marek Suchý. Sám totiž čtyři roky strávil ve Spartaku Moskva a rád se znovu uvidí se svými tehdejšími spoluhráči i protihráči.

Vyřazení z EL Suchého přebolelo, teď chce bojovat o nominaci

Vyřazení v osmifinále Evropské ligy se Sevillou už obránce Marka Suchého přebolelo. V následujících přípravných zápasech české reprezentace se Skotskem a ve Švédsku chce sedmadvacetiletý stoper Basileje zabojovat o nominaci na mistrovství Evropy.

Vaclík i Suchý jsou v ideální sestavě švýcarské ligy za rok 2015

Čeští fotbalisté Marek Suchý a Tomáš Vaclík se dostali do ideální jedenáctky švýcarské ligy za rok 2015 a obhájili tak svá místa z předchozího roku. Objevili se v ní společně s dalšími třemi spoluhráči z mistrovské Basileje včetně Breela Embola, který se stal nejlepším hráčem soutěže. Ceny byly vyhlášeny na včerejším galavečeru.

Stoper Suchý prodloužil smlouvu s Basilejí

Marek Suchý bude i nadále hrát za Basilej. Sedmadvacetiletý reprezentant podepsal novou smlouvu do konce června 2019 s roční opcí. Švýcarský klub, kde působí i brankář Tomáš Vaclík, o tom informoval na svých internetových stránkách.

Suchý věřil, že vyloučení z kvalifikace ho o ME nepřipraví

Obránce Marek Suchý byl přesvědčen, že vyloučení z posledního kvalifikačního zápasu v Nizozemsku ho o účast na mistrovství Evropy nepřipraví. Sedmadvacetiletý fotbalista totiž od první chvíle věřil, že za červenou kartu po faulu na Memphise Depaye dostane pouze jednozápasový trest.

Suchý za vyloučení v Nizozemsku nesmí na Euru hrát jeden zápas

Reprezentační obránce Marek Suchý dostal za vyloučení v závěrečném kvalifikačním utkání v Nizozemsku trest na jeden zápas. Sedmadvacetiletý fotbalista tak nebude moci nastoupit do úvodního zápasu na mistrovství Evropy v příštím roce, pokud bude v nominaci na šampionát ve Francii.

Chtěli jsme s lidmi postup oslavit lépe, mrzelo kapitána Suchého

Při absenci obvyklých zkušených opor dostal stoper Marek Suchý důvěru a oblékl kapitánskou pásku české reprezentace. Dojem mu však pokazila porážka 0:2 s Tureckem. Ta ho mrzí o to více, že se chtěl s fanoušky v posledním domácím utkání kvalifikace rozloučit lepším způsobem a oslavit postup na mistrovství Evropy.

Český národní tým se přesunul do Rigy, hráči jsou zdravotně fit

Čeští reprezentanti ve čtvrtek vydřeli v kvalifikaci mistrovství Evropy po obratu výhru 2:1 nad Kazachstánem a dnes vpodvečer se přesunuli do Rigy, dějiště nedělního utkání s Lotyšskem, po němž už mohou slavit postup na šampionát. Nikdo z hráčů nemá po čtvrtečním duelu vážnější šrámy a všichni z kádru by tak měli být připraveni na víkendový zápas.

Suchý: Být kapitán byl velký zážitek, ale z prohry jsme zklamaní

Ve svém jubilejním dvacátém zápase za seniorskou reprezentaci vedl obránce Marek Suchý poprvé tým jako kapitán, výhry se ale nedočkal. Český celek v pozměněné sestavě bez opor prohrál v úterním derby bývalých federálních partnerů na Slovensku 0:1 a nespravil si chuť po sobotní remíze 1:1 s Lotyšskem v evropské kvalifikaci.

Suchý dostal dárek k narozeninám, bude kapitánem reprezentace

Obránce Marek Suchý dostal dodatečný dárek k nedělním 27. narozeninám. Při neúčasti nejzkušenějších hráčů Tomáše Rosického a Petra Čecha bude poprvé kapitánem české reprezentace, kterou povede do úterního přípravného zápasu na Slovensku.

Suchý s Vaclíkem jsou v ideální sestavě švýcarské ligy

Čeští reprezentanti Marek Suchý a Tomáš Vaclík se dostali do ideální jedenáctky švýcarské ligy za rok 2014. Objevili se v ní společně s dalšími pěti spoluhráči z mistrovské Basileje. Nejlepším hráčem soutěže se stal Shkelzen Gashi. Ceny byly vyhlášeny na včerejším galavečeru.

Vaclík se Suchým si v Liverpoolu užili postup i skvělou atmosféru

Brankář Tomáš Vaclík a obránce Marek Suchý si oddychli, že s Basilejí na konci úterního utkání Ligy mistrů v Liverpoolu přežili závěrečný tlak domácích a po remíze 1:1 udrželi před soupeřem druhé místo ve skupině. Vedle vydřeného postupu si užili i pověstnou atmosféru na slavném stadionu Anfield.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele