Marek Suchý si přes prohru zápas s Chelsea užíval

Český obránce Spartaku Moskva Marek Suchý si užíval středeční zápas v Lize mistrů v Londýně proti Chelsea, i když jeho tým prohrál 1:4. Po utkání ČTK řekl, že pro naděje moskevského týmu na postup do osmifinále bude klíčové příští utkání doma s Olympiquem Marseille.

Debutant Suchý nebyl nervózní, nabudila ho výhra jednadvacítky

Až při čtvrté nominaci do reprezentace se dočkal obránce Marek Suchý prvního startu. Svůj dlouhodobý sen si splnil v pátečním utkání evropské kvalifikace proti Skotsku a premiéra to byla o to sladší, že český tým zvítězil 1:0. Nervozitu zadák Spartaku Moskva necítil, hodně ho prý před zápasem nabudila výhra jednadvacítky v baráži proti Řecku

Suchý: Na nás se nestřílelo, to bych snad poznal

Přestože si v nedělním utkání v dagestánské Machačkale prožil Marek Suchý se Spartakem Moskva téměř peklo, informace ruských médií o střelbě na autobus jeho týmu podle něj nejsou pravdivé. Na autobus prý létalo jen kamení a jiné předměty, se střelbou se setkali fanoušci moskevského celku.

Hapal: Ligu mistrů si musíme přestat jen užívat, chceme body

Fotbalisté Žiliny se po úvodní prohře 1:4 s Chelsea pokusí v úterý na hřišti Spartaku Moskva zabojovat o první body v Lize mistrů. Trenér Pavel Hapal nabádá hráče, aby se vyvarovali chyb z předešlého duelu a přestali si premiéru v prestižní soutěži pouze užívat. Spokojený prý bude, když hosté v ruské metropoli neprohrají.

Suchý: Výhra v Marseille je pro nás obrovským úspěchem

Za veledůležité vítězství označil Marek Suchý středeční triumf Spartaku Moskva 1:0 v Lize mistrů na půdě Marseille. Hned v úvodním zápase hráči ruského celku získali významnou výhodu v boji o postup ze skupiny F, k tomu ale podle českého obránce potřebují tři body potvrdit v další utkání doma se Žilinou.

Suchý se vyvaroval zranění a konečně je na reprezentačním srazu

Jako kapitán pomohl české jednadvacítce vybojovat postup do baráže o mistrovství Evropy, nyní Marek Suchý povýšil do reprezentačního áčka. V úterý si obránce Spartaku Moskva užil premiérový sraz, přitom v minulosti jej o účast na něm už dvakrát připravilo zranění.

Reprezentanti natáčeli reklamu

"Klapka, jedem." Fotbaloví reprezentanti Milan Baroš, Roman Bednář, Jan Rajnoch, Michal Kadlec a Marek Suchý dnes dopoledne neposlouchali pokyny trenéra národního týmu Michala Bílka, ale na povel je měl režisér Jakub Kohák. V útrobách stadionu v pražském Edenu natáčeli reklamu propagující Fan club české reprezentace, který razí heslo: Fanoušek má vždycky přednost.

Obránce Suchý o rok prodloužil hostování ve Spartaku Moskva

Obránce Marek Suchý o další rok prodloužil své hostování ve Spartaku Moskva. V ruském klubu, kam odešel z pražské Slavie po skončení podzimní sezony, bude působit nejméně do konce prosince 2011. Informovaly o tom webové stránky vršovického celku.

Suchý: Doufám, že na další gól nebudu čekat zase sto zápasů

Zatímco v české lize se ze 110 zápasů prosadil střelecky pouze jednou, v dresu Spartaku Moskva stačily Marku Suchému ke gólu pouze dvě utkání. Ve 3. kole ruské ligy pomohl k výhře 2:1 nad městským rivalem Lokomotivem a dal si dárek k dnešním 22. narozeninám.

Suchý v Rusku úspěšně zvládl křest ohněm

Šťastný nástup do ruské Premier ligy zažívá český obránce Marek Suchý. Hned po prvním ligovém kole se zranil rakouský obránce Martin Stranzl a uvolnil tak místo v základní sestavě Spartaku. Mladý český obránce tak hned dostal premierovou šanci blýsknout se proti Zenitu Petrohrad, které se Suchý chytil velice úspěšně.

Karpin: Suchý se brzy ukáže v některém ze špičkových klubů

Po skončení zimní přípravy trenér Spartaku Moskva Valerij Karpin okomentoval pro ruské novináře čerstvé posily svého mužstva. Pochválil především brazliského útočníka Ariho a velké naděje vložil do českého obránce Marka Suchého, kterého srovnal s bývalou hvězdou Spartaku, Nemanjou Vidičem.

Česká kolonie v Rusku, kdo je kdo?

Velké peníze a neustále rostoucí kvalita ruské nejvyšší soutěže láká na východ stále více českých fotbalistů. Šest týdnů před začátkem ligy je na soupiskách ruských mužstev dohromady jedenáct Čechů. V abecedním pořadí představujeme všechny zástupce české kopané a jejich vyhlídky pro nadcházející sezonu.

03.02.2010 Aktuality 193 komentářů
Zaujalo nás

Spartak Moskva posiluje do boje o titul

Spartak Moskva už dlouhých devět let čeká na mistrovský titul v nejvyšší ruské soutěži a stále marně se snaží navázat na slavnou sovětskou éru. Do boje o titul v nové sezoně Spartak získal dvě nové posily Nikolu Drinčiče a Nikolaje Zabalotného. Do Moskvy dnes dorazila i posila z pražské Slavie, Marek Suchý.

Suchý: Škoda, že jsem se s Edenem nerozloučil vítězstvím

Možná na dlouhou dobu naposledy se včera objevil na hřišti v pražském Edenu obránce Marek Suchý. Kapitán a obránce Slavie ve vršovické aréně nastoupil v bezbrankovém duelu Evropské ligy s FC Janov naposledy předtím, než v lednu zamíří na první zahraniční angažmá do Spartaku Moskva.

Suchý za milion eur nebude, tvrdí manažer Spartaku

O působení slávistického obránce Marka Suchého ve Spartaku Moskva se podle generálního ředitele ruského klubu Valerije Karpina stále jedná. Podle spekulací médií by roční hostování jednadvacetiletého fotbalisty v týmu ruského vicemistra mělo Slavii vynést 30 milionů korun. Karpin uvedl, že Spartak za Suchého milion eur (asi 25 milionů korun) nezaplatí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele