Další články

Verratti doplatil na špatnou životosprávu

Marco Verratti již stvrdil svůj odchod z PSG po 11 letech, zamířil do katarského Al-Arabi, podle francouzského sportovního deníku L'Équipe přitom nemuselo dojít k hráčově odchodu, kdyby nezanedbal životosprávu. Po letní dovolené se údajně vrátil s nadváhou, což se především nelíbilo Nasserovi Al-Khelaifimu, prezidentovi Les Parisiens, a také hlavnímu sportovnímu poradci Luísovi Camposovi. Sám nový kouč Luis Enrique si původně chtěl Verrattiho v kádru nechat, a to i přes jeho nedisciplinovanost.

Dlouhá éra skončila. Verrattiho vztah s PSG se rozpadl, zamířil do katarského Al-Arabi

Když se Marco Verratti krátce po Vánocích uvelebil do křesla v útrobách stadionu v Parku princů a podškrábl nový kontrakt, stěží se dalo odhadovat, že se za pár měsíců obrátí situace úplně naruby. Italský záložník se po více jak 11 letech loučil s PSG a zamířil na novou cestu do Kataru. Al-Arabi by mělo do hlavní francouzské metropole poslat celkem 45 miliónů eur.

Kanonýři Mbappé a Neymar na úvod ligy nejsou v nominaci PSG

Hvězdní útočníci Kylian Mbappé a Neymar nejsou v nominaci Paris St. Germain na dnešní úvodní zápas nového ročníku francouzské ligy s Lorientem. Informovaly o tom internetové stránky obhájce titulu. V případě obou fotbalistů se spekuluje o blížícím se odchodu z klubu.

Ital, co si neuměl uvařit těstoviny, ale nechal čekat Zlatana. Verratti má v Paříži druhý domov

Přestupoval do PSG ve stejný den jako Zlatan Ibrahimovic. Ale s daleko menší pompézností než švédský fenomén, jemuž byla role jedné z největších osobností pařížské ekipy již předem určena. Zato Marco Verratti mohl po přesunu z Pescary vlastně jenom překvapit. Při své cestě ze Serie B do Ligue 1 se každopádně nakonec vypracoval v jednu z nejklíčovějších person.

PSG prodloužilo s Verrattim, záložník se upsal do roku 2026

Marco Verratti spojil i svoji další budoucnost s PSG. Třicetiletý záložník, jenž za úřadujícího francouzského mistra nastupuje od roku 2012, prodloužil smlouvu do roku 2026...

Messi je ikona a nejlepší hráč historie, prohlásil jeho spoluhráč Verratti

Velké chvály se od svých spoluhráčů po výstavním gólu z hranice vápna k tyči ve středečním utkání Ligy mistrů na hřišti Benfiky dočkal útočník Paris St. Germain Lionel Messi. Podle záložníka Marca Verrattiho je neuvěřitelné, co dovede. Pětatřicetiletého Argentince považuje za ikonu a nejlepšího hráče v historii.

Verratti bude kvůli zranění chybět měsíc Itálii i PSG

Záložník Marco Verratti si v nedělním utkání francouzské ligy proti Marseille poranil břišní svaly a bude Paris Saint-Germain chybět zhruba čtyři týdny. Osmadvacetiletý mistr Evropy také přijde o listopadové zápasy italské reprezentace v kvalifikaci o postup na světový šampionát proti Švýcarsku a Severním Irsku.

Verratti: Paris Saint-Germain jsem si zamiloval

Marco Verratti již desátým rokem patří mezi neodmyslitelné články sestavy Paris Saint-Germain a to by mělo platit i nadále. Italský reprezentant si uvědomuje, že francouzský velkoklub měl na jeho kariéru zásadní vliv...

Zraněný Verratti bude bez fotbalu až šest týdnů, jeho start na Euru je nejistý

Záložník Paris St. Germain Marco Verratti bude kvůli zranění kolena mimo hru čtyři až šest týdnů. Italskému reprezentantovi tak hrozí, že přijde o mistrovství Evropy, které začne 11. června.

Verratti oficiálně prodloužil smlouvu s PSG

Paris Saint-Germain se může i nadále spoléhat na služby Marca Verrattiho. Italský reprezentant s úřadujícím šampionem Ligue 1 prodloužil smlouvu do roku 2024...

Verratti se prý dohodl na smlouvě s PSG

Italský záložník Marco Verratti by měl co nevidět prodloužit svůj kontrakt v Paris Saint Germain. Šestadvacetiletý fotbalista se podle francouzského RMC Sport dohodl na smlouvě do roku 2024.

Nemám v plánu opustit Paris Saint-Germain, oznámil Verratti

Marco Verratti dlouhodobě patří k oporám Paris Saint-Germain, na čemž by se ani do budoucna nemělo nic změnit. Italský reprezentant uvedl, že nemyslí na odchod ze svého současného působiště...

Verratti nelituje, že odmítl Barcelonu

Záložník Paris Saint Germain Marco Verratti je i s odstupem času přesvědčen, že udělal dobře, když loni v létě odmítl možnost přestuu do Barcelony a místo toho zůstal ve francouzské metropoli.

Rozhodl jsem se zůstat v PSG, oznámil Verratti

Marco Verratti byl během uplynulých týdnů opakovaně spojovaný s odchodem z Paris Saint-Germain, zájem měla mít především Barcelona. Italský středopolař ale nyní prohlásil, že se ze svého současného působiště nechystá...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele