Dlouhá éra skončila. Verrattiho vztah s PSG se rozpadl, zamířil do katarského Al-Arabi

13.09.2023, 19:30
Aktuality
Marco Verratti (© AFP)

Když se Marco Verratti krátce po Vánocích uvelebil do křesla v útrobách stadionu v Parku princů a podškrábl nový kontrakt, stěží se dalo odhadovat, že se za pár měsíců obrátí situace úplně naruby. Italský záložník se po více jak 11 letech loučil s PSG a zamířil na novou cestu do Kataru. Al-Arabi by mělo do hlavní francouzské metropole poslat celkem 45 miliónů eur.

Až do roku 2026, tak dlouho měl ještě vydržet Verratti u vládce Francie z posledních několika let. Právě Verratti se vlastně stal jakýmsi symbolem nové doby, kterou v roce 2011 načal finanční vstup společnosti Qatar Sports Investments. Ital tehdy přitom nepatřil do té škály hráčů, kteří do Paříže přicházeli za velké peníze, byť se už tehdy částka 12 miliónů eur za přestup prakticky neznámého kluka z Pescary mohla zdát vysoká.

Na druhou stranu, asi se mnohonásobně vyplatila. V dresu PSG odehrál napříč všemi soutěžemi 416 zápasů, vsítil 11 gólů. Střílení branek každopádně nebylo nikdy jeho hlavním úkolem. Především byl jasným lídrem středu pole, kde platil prakticky vždy k nejlépe hodnoceným. A to právě pařížská záloha byla po několik let pod největší palbou kritiky ze strany médií.

Když pak v lednu poskytl rozhovor francouzskému sportovnímu listu L'Équipe, rozplýval se o dlouholetém angažmá, kde byl maximálně spokojený. "Ano, budu tu i za dalších deset. Francii miluji,” uvedl. Jenže loňský ročník byl zřejmě jeho nejslabším vůbec. Postupně se začínaly objevovat zvěsti, že klubové vedení není obecně vůbec spokojeno s jeho výkony, a sám hráč kritiku nesl možná hůře, než se očekávalo. Vztah se rozpadl. Bylo jasné, že bude třeba změna, navzdory všemu, co Verratti v klubu prožil.

Devět ligových titulů, šest triumfů z domácího poháru, stejný počet z Ligového poháru, devět prvenství z Francouzského superpoháru, to je výčet největších Verrattiho úspěchů. Jen tu nejcennější trofej nikdy nezískal, tedy tu z Ligy mistrů. Nejblíže jí měl během covidové sezóny v roce 2020, PSG se každopádně sklonilo před Bayernem.

Asi stěží odhadovat, kde se stala chyba. Kdy nastal bod zlomu, že spolu obě strany přestaly vycházet, a to natolik, aby muselo dojít k odchodu. "Marco bude navždy spojený s Paris Saint-Germain. Hrál hlavní roli v naší velké historii,” uvedl Nasser Al-Khelaïfi, prezident PSG. "Nikdy nezapomenu na jeho příchod v roce 2012, kdy mu bylo jen 19 let. Od té doby tu byl vždy pro klub, nechával na hřišti své srdce, prožil toho s námi hodně. Chtěl bych mu upřímně poděkovat, také jeho rodině, a to ve jménu všech, kteří jsou navázáni na Paris Saint-Germain. Vždy bude součástí tohoto klubu. Přejeme mu jen to nejlepší,” loučil se s velkým sentimentem.

Jedenáct let je zkrátka jedenáct let. A i když poslední týdny byly pro Verrattiho zajisté těžké, i on nechal ve svém prohlášení zášť trochu stranou. "Byl jsem velmi hrdý na to, že mohu hájit barvy Paris Saint-Germain více než deset let, potkat se s tolika skvělými hráči a vyhrát 30 trofejí. Paříž, klub i jeho fanoušci budou mít v mém srdci vždy velmi zvláštní místo. Navždy budu Pařížanem," vzkazoval.

L'Équipe během středy vyzpovídal také Blaiseho Matuidiho, bývalého francouzského reprezentanta, který sdílel s Verrattim stejnou kabinu po několik let. A i on na něj prakticky pěl jen slova chvály. "Mám na něho fantastické vzpomínky. V mých očích, vzhledem ke všem těm titulům, které vyhrál, zanechal Marco v PSG velkou stopu,” povídal. "Když do klubu přicházel, byl velmi mladý, bezstarostný, nikdo ho neznal. Ale od prvních tréninků jsme viděli, že je to malý klenot, který rozvibruje Park princů. Bylo mu jen 19 let, ale hrál, jako by mu bylo 28 let.”

Autor: Patrik Sandev / transfermarkt.de, lequipe.fr, psg.fr

Komentáře (103)

Přidat komentář
Uwe háže buly

Dobře zazděná kariéra.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Free_player

Reagovat
Ladas321

Nechal se svést Neymarem na špatnou cestu, přibral nějaké to kilo a ve 30 letech musí odejít z Evropy.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jkb

Ten pařil dávno před Neymarem. Borec měl obrovský talent ale na večírcích, byl pomalu víc jak na tréninku. Ale určitě je škoda, že jde z Evropy, někde ve Španělsku nebo Itálii by ještě byl hvězda.

Reagovat
Seydou Doumbia

Fakt měl Verratti takový styl života? Já o něm vím jen že na hřišti hrozná mrdka, ale skvělý hráč a zároven často zraněný, ale nijak jsem nesledoval že by měl nějaké problémy mimo hřiště.

Reagovat
livefan

V Paříži byl známější nočním životem než Neymar, ten lítal zpátky do Brazílie spíše. Ale o Verrattim věděl v PSG každý, že neustále chlastá, kouří, spí s prostitutkama, atd.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dobrý vědět, nikdy jsem o něm nic nečetl, asi nebylo jak když všechny zprávy vyzrali hráči v útoku

Reagovat
JarousFCB

Je na tebe moc bílý, tak tě nezajímal

Reagovat
Seydou Doumbia

cením že víš

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
sergi

Toto je aj pre mňa novinka. Celkom sranda. Taká tichá voda..

Reagovat
Rudnevs

Ja by som to na neho aj tipoval

Reagovat
sergi

Tak potom mám asi len zlý odhad na ľudí.

Reagovat
PanAu

Znám typka, co je pilot a lítá s italskou repre a Verrati pry vždycky přišel, jestli si muže zakourit na hajzlu, aby ho neprasknul

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Kucka

Reagovat
waran852

Jeden z hráčů kvůli kterým jsem PSG začal sledovat a to byla tehdy sestava

Reagovat
Seydou Doumbia

Blais Matuidi better

Reagovat
Rudnevs

Legenda, ktorá si musí googliť fotky vlastnej ženy

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm? :)

Reagovat
sergi

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
romeo351

Jedna z nejkrásnějších žen, co jsem kdy viděl

Reagovat
Seydou Doumbia

To jsem taky netušil, hezký

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda pro něj i pro PSG. Letos co se defenzívy hodně posílili, ofenzíva taky vypada lépe než loni (loni MSN a lavička na úrovní zasraného Lorientu). Ta variabilita v ofenzívě je skvělá a kdyby si to náhodou sedlo, tak jím akorát bude chybět hráč jako byl Verratti, top světový záložník, který letos mohl mít konečně schopné partáky okolo sebe (Ugarde je zatím skvělý a Emerymu taky dost věřím). Díky jeho odchodu opět jejich nejslabší post bude záloha.

Reagovat
čutalista

Reagovat
meril

Po rozpadu MMN a celkem rozumných příchodech dopředu to začínalo vypadat, že PSG by mohlo být zase docela nebezpečné, ale tenhle odchod je bude bolet. Myslím, že té jejich záloze ve složení Ugarte, Soler, Ruiz, Viti bude právě zkušený dirigent jako Verratti chybět.

Ve svých nejlepších letech to byl jeden z TOP záložníků v Evropě. Několik sezon jsem ho chtěl do Realu. Tak ať se daří v Arábii a užívej fotbalový skoro důchodek

Reagovat
stuff

Este ani sejkov netrafil spravnych

Reagovat
Tomanatura

Asi nejvetsi FM wonderkind vubec. Kvuli nemu jsem hledal na nete zaznamy Pescary v druhe a treti lize. Karieru ma peknou, mistr evropy, finale lm a par titulu. Chapu, ze jsi jde jeste vydelat. Za dva roky pujde do Interu/AC/ kamkoliv v Serii A a muze tam kopat jeste dalsich x let.

Reagovat
Nuno čomes

Naopak, z kariéry toho mohl vytřískat daleko víc.

Reagovat
Tomanatura

Jak jako? Od toho „daleko vic“ ho delil jeden zapas ve finale LM. 11 roku v zakladu, 30 trofeji. Zlatan vystridal milion klubu a vic toho nedokazal. Navic kariera mu jeste nekonci, jsem si jisty, ze za dva roky je zpet v Italii.

Reagovat
Csaplárova past

Tak to nevím. Já si myslím, že ti arabové budou mít za dva roky už hodně kvalitní ligu plných velkých jmen. Takže kvůli fotbalu do Itálie asi nepůjde a kvůli penězům to taky nebude ....

Reagovat
Raffaello

Nebudou. 18 týmů, z toho 4 jsou kvalitně financované z vyšší moci, zbytek je odpad. Možná budou "jakože kvalitní" ty čtyři kluby, ale liga sama o sobě kvalitní nebude, pokud do toho nenasypou ještě tak 10x tolik, co do toho sypou teď.

Reagovat
Ingimir

a to ste si ani jeden nevšimli že nejde do Saudskej Arábie ale do Kataru, takže ešte o niečo inšia kvalita

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Raffaello

Díky. Odpad je to stejný.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
GabrielBatistuta

No, počkej až si všimne Marco

Reagovat
janinho

tvl, 30 trofeji ale akych???? co okrem ligy a domacich poharov vyhrali? ja sice nie som zlatanov fanusik ale ten vyhraval tituly v tazkych ligach a nie v takej kde PSG ma rozpocet taky ako dalsie 4 top timy dohromady. tam je hanbou tu ligu nevyhrat.

a je fajn ze uznavas 1 zapas od "daleko vic". aspon sa mozes pomoct zastavat kanea ze nema trofej aj ked bol tiez vo finale LM a vo finale eura, atd.

veratti klubovu karieru presral v sranda lige kde jeho klub mal absolutnu povinnost vyhravat. a mysliet si ze po 2 rokoch niekde v <> v SA sa este vrati do Interu alebo AC je totalny joke. toto je uplna konecna pre jeho karieru.

Reagovat
janinho

presne o tom hovorim. ta trofej z repre ma neporovnatelne vacsiu cenu nez vsetky tie trofeje s PSG. s ich rozpoctom to bola absolutna povinnost a za kazdu sezonu kde ten titul nedali by mali dostat nejaku specialnu trofej na styl zlatej maliny. a veratti mal na to aby hral v ktoromkolvek top klube na svete a radsej si celu karieru zajebal v psg... dobre, jeho volba. asi tam maju lepsie diskoteky.

Reagovat
Raffaello

Hele, ty malino, když nemáš kvalitní realizační tým, vizi a chemii, nepomůžou ti ani všechny peníze světa. A tím, co píšeš, zpochybňuješ jednu z TOP 5 lig světa a všechny ty skvělé francouzské týmy, které díky kontinuální práci s vizí a přesahem dokázaly PSG dělat velké problémy.

Reagovat
janinho

https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/country/#/yr/2024

vzhladom na to, ze Ligue 1 uz nie je ani v top 5 lig v europe, tak asi nebudes mat az tak velmi pravdu panacik. a ako sorry, ale to si sa snazil nejak argumentovat v prospech PSG tym realizacnym timom a chemiou? to tych trenerov a staff okolo vybera parizu niekto iny? khelaifi s leonardom boli dlho najvacsi sasovia europy a nic sa nezmenilo ani po leonardovom odchode. PSG si tie problemy narobilo hlavne same tym ze khelaifi si myslel ze ked nakupi pokemonov za desiatky milionov rocne ze to musi fungovat. uz len ta mbappeho zmluva z minuleho leta je jeden velky hnus a nie je to ziadny argument v prospech PSG ze im to tam potom nefunguje. keby khelaifi ten klub riadil ako rozumny a pricetny clovek tak by v europe urcite dokazali viac. a potom by aj tie verattiho trofeje mali inu vahu

Reagovat
Raffaello

Heh

Reagovat
janinho

aj to je reakcia

Reagovat
Neutron

Sice zrovnanie so Zlatanom je trochu blbost, ale rovnaky monopol ako Pariz ma aj Bayern a tam nikto nejde dehonestovat jeho tituly hoci rovnako je na tom financne uplne inde ako zvysok ligy tak nechapem preco tu idu taketo reci o menejcennych trofejach.

Reagovat
EaP

Z jedného prostého dôvodu . Zatiaľ , čo Bayern si svoju pozíciu budoval postupne ako plynul čas dejín , PSG sa vytvorilo z ničoho . A v Bundeslige nieje problém Bayern ale väčšina klubov ktoré nemajú záujem dlhodobo bojovať o zisk titulu. BVB, Lipsko, Leverkusen , aj taký Frankfurt sú inštitucionálne , finančne a hlavne vedením samotného klubu niekde úplne inde ako Marseille , Lyon momentálne či Monaco. Oni by o ten titul bojovať s prehľadom mohli , lenže ich nezaujíma investícia do kádra ale udržateľnosť klubu.

Reagovat
Neutron

Coz uz je uplne na tema. Za mna je jednoducho blbost znehodnocovat Verrattiho trofeje. To uz rovno uznavajme iba trofej z LM a PL.

Reagovat
EaP

No nieje to blbosť . Bundesligove kluby dlhodobo hrajú o popredné priečky v LM ci EL. Hráčska kvalita je rozmiestnená po celej ligovej scéne . Vo Francúzsku je PSG a potom reálne nikto . Hráčsky materiál v ostatných kluboch je prinajlepšom priemerný , skôr však podpriemerný . Majú niekoľko mladých hráčov ročne ktorý však aj tak zhodou okolnosti končia v BL . Dembele, Nkunkou , Muani …. Jednoducho , tá kvalita je slabá . Na druhej strane je PSG ktoré ma ( malo ) neschopný manažment , neobmedzený kapitál , mužstvo ktorého platy sú na úrovni ročného rozpočtu polovice klubov a ktoré do roku 2011 nemalo žiadny výrazný úspech ani v domácej lige , to nehovorím o Európe . V Španielsku máš Atletiko , Barcu , Real , Sevillu , Betis, Athletic , Sociedad …… všetko mužstva ktoré sú v Európe dlhodobo etablované a pravidelne úspešné . Anglicko detto . Lenže tieto kluby taktiež nezačali vyhrávať zo dňa na deň . Preto v kontexte Verattiho , je tá jeho kariéra zbytočne premrhaná a ktorej titul má asi takú hodnotu ako titul z Copa Del Rey či FA Cup. Je to pekne , ale je to malo a nieje to pre hráčov priorita.

Reagovat
Neutron

Okej, nesuhlasim 100%, ale taky je zivot.

Reagovat
janinho

PSG vyhral LM? to mi uniklo. a akoze sorry, ale porovnavat bundesligu a francuzsku ligu je malinko mimo... ano, bayern ma sice najlepsie podmienky, ale ten rozdiel je trosku iny nez u PSG. sak ti co si vyskladali pred 2 rokmi, to nemalo obdoby v europe a nie vo francuzsku. to FFP nemohlo podliezt ani v najdivokejsom sne.

Reagovat
Neutron

Nikde som nenapisal, ze PSG vyhral LM vsak ani City nemohli nemohli podliezt FFP, hlavne na zaciatku nie. A teda okej, ked teda nemozeme porovnavat titul ako titul, nech sa kazda liga oboduje, aby bolo jasne aku vahu ma titul kazdej krajiny, lebo toto su samozrejme vsetko len subjektivne dojmy fanusikov, co si radi poplkaju, kludne zapicuju, ale stale to ziadnu vahu podla mna nema, stale je Verratti ten co ma tituly a je mu absolutne jedno co si tu fans hovoria. Proste viacero hracov nie je profesionalov a nema taky pristup ako co ja viem Ronaldo, ani nemusia byt tak sutazivy a LM sa jednoducho nepodari vyhrat kazdemu, nevyhral ju ani Zlatan a to ma tituly z viacerych top lig, a teda samozrejme nie je jediny. Keby Verratti z Pescary siel niekam do Talianska som presvedceny, ze by sa hovorilo to iste, ze mohol ist este do Realu napriklad, inak ta kariera je proste slaba.

Reagovat
EaP

Tak sa spätne pozrime len na posledných 20 rokov. To je cca čas kedy vystrelilo PSG. Titul v LM získali mužstvá s poväčšine s titulom z : La Ligy , PL a BL. Tieto tri ligy si to dávajú a v podstate všetko ostatné nemá nárok . Teoreticky by sme tam mohli dať ešte Portugalsko , Benfica či Porto sa pravidelne dostávajú ďaleko v LM. A vo Francúzsku okrem Marseille z 90tych rokov nieje nič. Okrem PSG tam nieje jediný klub ktorý by mohol v Európe seriózne konkurovať komukoľvek z tých hore zmienených líg . Takže pre mňa tá liga fakt nemá váhu . Možno majú skvele akadémie , kde dokážu vychovať nejaké kvalitne zboží ktoré ale následne utečie buď do PSG alebo práve do tých prvých troch líg .

Reagovat
EaP

A zabudol som na Sériu A. Tam síce majú útlm , ale v tom spomínanom obdobi niekoľko krát ten titul v LM získali alebo boli niekoľko krát vo finále.

Reagovat
janinho

akoze neviem ci si chcel objavit teplu vodu alebo co... ale jasne ze nie kazdy hrac je taky sutazivy a ctiziadostivy ako CR a pod., ved je logicke ze na tom sa zhodneme. a ten rebricek lig je snad najlahsia vec si dohladat a francuzska liga uz klesla aj za holandsku a pokojne mozu tento rok ist az na 7.miesto za portugalsko ak PSG vybuchne.

https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/country/#/yr/2024

v tomto rebricku NIKDY nebolo fra. ani blizko k tomu aby sli nad bundesligu, takze neviem co na tom vobec spochybnujes. a aj ked ja som posledny na svete kto by sa zastaval City a to ze im bol odpusteny trest je hanba, ale ako sorry ale ani oni nemali nikdy prestupak kde by podpisali naraz hracov ako messi, donnaruma, ramos, hakimi, wijnaldum s obrovskymi platmi a tvarili sa ze vsetko je OK. za toto ak uefa neudeluje ziadne sankcie tak je to smiesne na Ntu. ale tak, cudovat sa nemozme kedze ceferin trci khelaifimu z prdele az po spicky prstov na nohach...

veratti mohol hravat za KTORYKOLVEK klub na svete, vratane realu, barcy, bayernu, MU, City, Lpoolu atd atd. vybral si radsej zbierat tituly za klub pre ktory je ten titul absolutnou povinnostou v lige ktora pendluje niekde okolo 5/6. miesta relevantneho rebricka europskych lig. ok, beriem, zarobil, zasukal, zatancoval... ale mohol dosiahnut OVELA viac.

len pridam moj oblubeny rebricek net spendu... pozri si hlavne 10rocne hodnotenie, lebo ten 5rocny uz dost ovplyvnuje drahy predaj Neymara a Verattiho, inak by tie cisla vyzerali inak:

https://www.transfermarkt.com/ligue-1/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/FR1

v 10rocnom je podla mna horsi uz len MU. s takymto budgetom maju tie tituly v kontexte porovnania so vsetkymi ich supermi aku hodnotu?

Reagovat
Neutron

Ako neviem z akeho dovodu musis vsade pchat tie drbnute narazky, ale okej kazdy je nejaky ty tepla voda. Okej, beriem, rebricek lig teda urcuje hodnotu titulu, ten z PL je hodnotnejsi a znamena viac ako ten z BL. Budgety do toho tahat nemusis, vypovednu hodnotu by to malo, keby mali vsetci budget rovnaky. To rovno aj u nas Slovan teda robi tituly co nic neznamenaju.

Reagovat
janinho

neviem cim ty rozmyslas ale prave to ze ma niekto 5 krat vacsi budget ako super z toho titulu nerobi bezcennu vec, ale je to pre ten klub proste cista povinnost. jak keby ty si si siel zahrat v 20 rokoch futbal proti 13rocnym chlapcom a potom by si sa vsetkym chvalit ako si im to nandal.

"rebricek lig teda urcuje hodnotu titulu"... toto som tiez nikde nenapisal, to len ty si mylis pojmy s dojmami. to bola len reakcia na to tvoje ze Ligue 1 je jedna z top 5 lig... no, uz nie je. francuzske timy v europskych poharoch nerobia lepsie vysledky ako kluby z holandska a coskoro mozno ani z portugalska, takze logicky je ta vizitka ligy horsia.

vobec ma debatovat s tebou nebavi lebo prekrucas co som povedal a tvaris sa ako keby si nevedel ze francuzska liga je poslednych 10 rokov neferova sutaz.a vobec to nie je OK porovnavat s bayernom, lebo ten sa budoval dlhe roky a maju normalnu vlastnicku strukturu a nie je to tak ze dneska sa majitel zobudil a povedal si ze naleje do kadra v lete 300 mega tak to aj urobi lebo vie ze ked sedi vo VV UEFA tak pravidla pre neho neplatia. uz to ze majitel PSG moze vobec sediet vo VV UEFA je padnute na hlavu, ale ok. takze have a good one a cus.

Reagovat
janinho

teda v <> v Katare, nie v SA. aj ked to je jedno

Reagovat
LyEX

Myslím si, že je to myslené ako na fr ligu všeobecne, veľa ľudí titul z tejto ligy nepovažuje za niečo extra a popravde vyhrať titul v portugalskej lige je asi náročnejšie, takže tomu rozumiem. No a on tam strávil 11 rokov, preto asi "mohol vyťažiť viac".

Reagovat
Tomanatura

Tak pokud se bere jako meritko kvality jen spanelsko a anglie tak jasne. Kdyby to vsechno vyhral v Bayernu nebo drivejsim Juventusu tak se taky bude hledat duvod, proc je to nenaplnena kariera?

Reagovat
Nuno čomes

Tak je to nejslabší z top 5 lig. Ale mohlo mu to stačit, neříkám. Vlastně říkám, což dokazuje i to, že jde ve 31 do Kataru.

Reagovat
LyEX

Tak ono predsa len je niečo na všeobecnom názore, že najlepší hráči chodia do PL a do La ligy a on svojho času k tej top špičke patril čo znamená top hráč je spojený s top ligou/klubom aspoň podľa mňa, tzn., preto si povieš, že top hráč, ale mohol dosiahnuť viac.

Reagovat
Neutron

Mne pride, ze zvacsa toto riesia iba fanusikovia na diskusnych forach, nikto iny. Im z nejakeho dovodu pride luto, ze dany hrac nevyhral titul v Anglicku lebo ten je viac, ze nevyhral LM, ze nehral za Barcu lebo ta je viac ako Pariz atd.

Reagovat
Nuno čomes

Rozhodně lepší liga v lepším klubu. Tím pádem i uznávanější trofeje než 2. francouzský pohár atd. Zlatan vystřídal top kluby, ale to je tak všechno.

Reagovat
Tomanatura

Do Barcelony chtel, nepustili ho. Jinak je to je tvuj uhel pohledu. Realita je takova, ze vyhral skoro co mohl jako klicovy hrac a i na euru patril k nejlepsim hracum turnaje.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Nuno čomes

O Barceloně nevím. Jinak samozřejmě to je subjektivní

Reagovat
vodka

Reagovat
vilp

Reagovat
-R2D2-

Jako individualita bych řekl, že zahrál co mohl. A že to stálo za to… V top utkáních patřil pravidelně ke klíčovým hráčům.

Jak konkrétně z toho mohl vytěžit více?

Reagovat
Keeper117

Katar cíti že stráca toto bude ešte zaujímavý súboj

Reagovat
Kapřík

Pro mě je Verratti dlouhodobě fantasticky hráč, který bude hodně chybět. Trochu jsem doufal, že bude končit v Itálii. Škoda.

Reagovat
El Matador

Dá si dva/tři roky v Kataru a pak ho po konci smlouvy podepíše jako mega posilu Inter

Reagovat
Nuno čomes

Snad ne, v té době už bude ahoj

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak to je klasika Interu ne? Letos přišel Sommer, Sanchez, cuadrado, arnautovicd což jsou super posíly, ale v roce 2016 jak tu někdo psal

Reagovat
Nuno čomes

Nebudu to komentovat

Reagovat
El Matador

Já bych se ani nedivil

Reagovat
Pinturicchio

Kdo ví, jak by vypadala jeho kariéra teď, kdyby tenkrát skončil v Juve. Podle mě by byl pořád v Juve a měl trofejí minimálně v PSG, nebo byl v Realu / Barceloně a měl jich minimálně stejně.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
vilp

Mě by spíš zajímalo, jak moc velký vliv na jeho životosprávu měl ten klub, kde skončil.

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě velkou, měl to tam prostě u prdele. PSG je taková evropská Arábie nebo Čína.

Reagovat
GrimeBaller98

Vzdycky byl strasne overrated

Reagovat
monkej

Reagovat
Sforza

Porad vzpominam na to trio v Pescare ze sezony 2011/2012 .

Verratti - Immobile - Insigne

Jak si mazali , na lavicce se Zemanem , na chleba celou Serii B .

Celkem dali 90 fiku .

Ciro 28

Lori 18

To byla jazda !

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kucka

Reagovat
Free_player

Tvle ta sestava PSG je teď fakt bídná

Reagovat
Seydou Doumbia

Když pomineme odchod Verrattiho tak lepší než loni...a ofenzíva rozhodně lepší jak loni

Reagovat
Liam1

Říkáš, že bys to letos tak "černě" neviděl, jo?

Reagovat
Seydou Doumbia

To záleží na Enriquem a na tom jak rychle si na sebe ti hráči zvyknou. Ale po odchodu Feratyho vidím problém v záloze no. Jinak v pohodě pokryty tým.

Reagovat
Eichel

Reagovat
king23

Reagovat
Moshe Dajan

Nikdy nedal víc než tři góly. Nuda.

Ozil a Eriksen > Veratti

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak samozřejmě když to je jiný post

Reagovat
Benfica

Verratti, Verratti.. ale co ten top5 brankar (De Gea), toho nikde nechcu alebo co?

Reagovat
vlastik

tož au revoir, Marco a díky za vše. Aspoň že ti naplánovali rozlučku. Jinak to vypadá, že záloha bude WZE-Ugarte-Vitinha, a za nimi jsou na stejné pozici Ndour, Soler, Ruiz a E.Mbappe. Pokud vypadne Ugarte, jsme v prdeli. A snad na WZE není velký spěch, byla by škoda ho utavit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele