Zraněný Verratti bude bez fotbalu až šest týdnů, jeho start na Euru je nejistý

11.05.2021, 18:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
SpartaOvenka

Snad to stihne.

Reagovat
Ranoth

sikovny hracik len tie zranenia...

Reagovat
ajouki

Hrozně nespolehlivý hráč. Nedá se na něm postavit tým. Je hod korunou, jestli bude nebo nebude v klíčový moment k dispozici. Ať už jde vyřazovací zápasy LM nebo finálové šampionáty s repre.

Reagovat
Axelrose

Ten hlavně vůbec neměl dohrát poslední zápas LM. Choval se tam jako hovado. Možná dobrý fotbalista, ale jediné co mu dala spolupráce s panem N je jeho způsob chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, kolik mu je, že patří dlouhodobě mezi nejlepší hráče na svém postu na světě, reprezentuje jednu z nejúspěšnějších zemí v historii fotbalu, je jedna účast na MS s koncem ve skupině dost velká smůka. Zvlášť, když mu hrozí, že vynechá druhé EURO po sobě kvůli zranění.

Reagovat
Kucka

Na hřišti se chová jako jeden z největších zmr.ů ve fotbale, ale hráč kvalitní, to je třeba uznat.

Reagovat
Frantszek

Zraněný (čti na pár dní sedativa po semifinále LM)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele