Verratti doplatil na špatnou životosprávu

18.09.2023, 17:24
Aktuality
Marco Verratti inkasuje žlutou kartu (© AFP)

Marco Verratti již stvrdil svůj odchod z PSG po 11 letech, zamířil do katarského Al-Arabi, podle francouzského sportovního deníku L'Équipe přitom nemuselo dojít k hráčově odchodu, kdyby nezanedbal životosprávu. Po letní dovolené se údajně vrátil s nadváhou, což se především nelíbilo Nasserovi Al-Khelaifimu, prezidentovi Les Parisiens, a také hlavnímu sportovnímu poradci Luísovi Camposovi. Sám nový kouč Luis Enrique si původně chtěl Verrattiho v kádru nechat, a to i přes jeho nedisciplinovanost.

Jak pak chápal celou situaci server Get French Football News, byl nakonec španělský stratég přesvědčený ze strany obou hlavních funkcionářů, že Verrattiho výkony neodpovídají platu, jaký italský mistr Evropy dostával. Luis Enrique byl také varován, že Verratti ani zdaleka nejde příkladem ostatním, pokud šlo o jeho životní styl, a že by mohl mít špatný vliv na spoluhráče. L'Équipe dodal, že lodivod PSG situaci nakonec sám navnímal úplně stejně, a to ve chvíli, kdy viděl, že Verratti není v potřebné kondici.

Tak jako tak se třicetiletý středopolař ještě objevil v Parku princů v pátek v podvečer, aby sledoval z tribuny duel PSG proti Nice, rozloučil se přitom s fanoušky. Brzy by se pak měl zapojit do přípravy s asijským mužstvem, kde se zároveň potká s Abdouem Diallem. I ten hlavní francouzskou metropoli během letního přestupového období opustil a odešel na stejné místo, co Verratti.

Autor: Patrik Sandev / getfootballnewsfrance.com, lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele