Další články

Lille oznámilo příchod útočníka Rémyho

Loïc Rémy se stal podle očekávání hráčem Lille. Francouzský útočník se do vlasti vrací po pětiletém zahraničním působení, naposledy oblékal dres Las Palmas, ve svém novém působišti uzavřel smlouvu na dva roky...

Rémy znovu mění dres, sezonu dohraje na hostování v Getafe

Loïc Rémy se dočkal svého vysvobození z Las Palmas. Francouzský útočník se na Kanárských ostrovech stal přebytečným a jeho další kroky nakonec vedou do hlavního města Španělska, na hostování si ho vypůjčilo madridské Getafe...

Rémy dal v LM za Chelsea gól i se zraněným tříslem

Ačkoli měl Loïc Rémy poraněné tříslo, dokázal ještě v úterním utkání Ligy mistrů vstřelit úvodní gól zápasu Chelsea s Mariborem a nasměrovat anglický tým za rekordní výhrou 6:0. Při gólové střele si však zranění ještě zhoršil a vzápětí musel vystřídat.

Chelsea už má náhradu za Torrese. Z QPR získala Rémyho

Loic Rémy nebude pokračovat v týmu nováčka Premier League Queen’s Park Rangers. Francouzského útočníka vykoupila Chelsea, která sháněla náhradu za Fernanda Torrese. Rémy se s londýnským celkem domluvil na čtyřleté smlouvě, Rangers za svou hvězdu vyinkasují 10,5 milionu liber.

Z Rémyho přestupu do Liverpoolu nakonec sešlo

Loïc Rémy měl definitivně opustit Queen's Park Rangers a stát se posilou Liverpoolu, z transferu francouzského útočníka ale na poslední chvíli sešlo. Podle anglických médií jsou důvodem zdravotní problémy, které vyšly najevo během obligátní prohlídky...

Liverpool prodá Boriniho, náhradou bude Rémy

V týmu vicemistra Anglie se chystá k útočné rošádě. Fabio Borini, který minulý rok úspěšně hostoval v Sunderlandu, přestoupí do severoanglického celku natrvalo za 14 milionů liber. Na Anfield Road nicméně brzy dorazí jiný forvard, francouzský reprezentant Loïc Rémy. Podle BBC jsou kluby na obou přestupech již dohodnuty.

Rémy neví, kde bude hrát. Chce do pohárů

Loika Rémyho v létě s největší pravděpodobností čeká výběr nového klubu. Francouzský útočník chce naplnit své ambice a hrát evropské poháry. To mu neumožní ani Newcastle, kde v letošní sezoně hostuje, ani Queen's Park, jehož je kmenovým hráčem.

Rémy je v Newcastlu spokojen, budoucnost bude řešit po sezoně

Až po sezoně zřejmě bude svou další budoucnost řešit Loïc Rémy. 26letý francouzský útočník letos hostuje z Queen's Park Rangers v Newcastlu a vede si velmi dobře...

Francouzský útočník Rémy odchází z QPR do Newcastlu

Pouhý půlrok vydržel Loïc Rémy v Queen's Park Rangers. Francouzský útočník nedokázal londýnskému klubu dostatečně pomoci v bojích o záchranu, i v následující sezóně ale bude hrát Premier League - na roční hostování s opcí ho totiž získal Newcastle United...

Rémy je podezřelý ze znásilnění

Francouzský reprezentant Loic Rémy byl v Londýně zatčen kvůli podezření ze znásilnění. Spolu s šestadvacetiletým útočníkem Queen's Park Rangers policie zadržela také jeho bratrance a známého.

Na posilách neproděláme, je si jistý Redknapp

Queen's Park Rangers během zimy mohutně posiloval, aby vylepšil své vyhlídky na záchranu v Premier League. Nejvíc stáli Loic Rémy a Christopher Samba, manažer Harry Redknapp je ale přesvědčen, že londýnský klub na nich nemůže prodělat, i kdyby nakonec sestoupil.

Rémy dal přednost vyššímu platu a místo Newcastlu šel do QPR

Francouzský reprezentační útočník Loic Rémy nakonec přestoupil z Olympique Marseille do Queens Parku. Poslednímu klubu anglické ligy dal na poslední chvíli přednost před Newcastlem údajně kvůli vyššímu platu.

Marseille kývla na přestup. Rémy jedná s Newcastlem

Francouzský reprezentační útočník Loic Rémy je na odchodu z Olympique Marseille do Newcastlu. Kluby se dnes dohodly na odstupném, které má podle médií činit 10,5 milionu eur. Newcastle dostal povolení jednat s šestadvacetiletým hráčem o smlouvě.

Rémy v zimě neodejde, zní z Marseille

O Loika Rémyho se údajně zajímají Chelsea a Tottenham, v Marseille ale o odchodu pětadvacetiletého útočníka nechtějí ani slyšet. Podle trenéra Elieho Baupa Rémy v zimě nikam nepřestoupí, pro Olympique je totiž příliš důležitý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele