Francouzský útočník Rémy odchází z QPR do Newcastlu

05.08.2013, 22:09
Aktuality
Pouhý půlrok vydržel Loïc Rémy v Queen's Park Rangers. Francouzský útočník nedokázal londýnskému klubu dostatečně pomoci v bojích o záchranu, i v následující sezóně ale bude hrát Premier League - na roční hostování s opcí ho totiž získal Newcastle United...

Šestadvacetiletý hráč přišel do Londýna v lednu za osm milionů liber a během jarní části sezóny vstřelil ve čtrnácti zápasech šest branek. Newcastle byl k jeho příchodu blízko právě už v zimě, tehdy ale Rémy údajně dal přednost většímu platu, který mu zajistilo angažmá v QPR.

Nakonec si ale francouzský fotbalista, který má kořeny v Martiniku, za Straky zahraje a to minimálně v následujícím ročníku. "Bude pro mne ctí hrát za takovýto velký klub. Udělalo mi radost, že o mne projevil zájem v lednu a i nyní během léta. Premier League je nejlepší ligou světa a je tou soutěží, kterou chci hrát," prohlásil Rémy.

Bývalý hráč Marseille, Nice, Lens a Lyonu se stal první posilou Joa Kinneara, který se do Newcastlu v červnu vrátil na pozici sportovního ředitele. "Posílit útok bylo pro nás prioritou a já jsem pracoval velice tvrdě, abych přivedl na tuto pozici právě jeho. Jsem si jistý, že jeho angažmá u nás bude úspěšné. Vím, že je hladový po gólech a odhodlaný pomoci ke splnění našich cílů," řekl Kinnear na adresu člena širšího kádru francouzské reprezentace.

Autor: Petr Vaněček / espnfc.com

Komentáře (465)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele