Rémy cítí, že se musí rychle dostat do formy

Nelehkým obdobím si prochází Loïc Rémy. Francouzský útočník měl několik měsíců problémy se stehnem a vedle evropského šampionátu přišel i o místo v sestavě Marseille. Té se navíc letos daří a 25letého fotbalistu ještě čeká dlouhá cesta do základní sestavy...

Musíme prodávat, přiznává marseillský prezident Labrune

Marseille před několika dny uvolnila Aloua Diarru do West Hamu, jeho odchod ale zřejmě nebude tím posledním. Prezident klubu Vincent Labrune připouští, že Olympique je nucen prodat další hráče, kterými by mohli být César Azpilicueta, Stéphane Mbia a André Ayew...

Francouz Rémy přijde kvůli zranění stehna o Euro

Francouzský útočník Loic Rémy přijde kvůli zranění stehna o účast na mistrovství Evropy. Pětadvacetiletý hráč Marseille si úraz odnesl ze zápasu předposledního ligového kola proti Auxerre.

Rémy do Tottenhamu nejde, chce zůstat v Marseille

Zbytečnou cestu včera absolvoval manažer Tottenhamu Harry Redknapp, když se do Marseille letěl podívat na útočníka Loïca Rémyho. Ještě během zápasu s Lille ho jistě potěšil výkon francouzského útočníka, radost ale nemohl mít z pozápasových slov hráče, ani trenéra Didiera Deschampse...

Remy dostal od lékařů zelenou a přestupuje do Marseille

Olympique Marseille oznámil, že zdravotní stav Loica Remyho je v pořádku a přestup tak proběhne podle plánu. Transfer málem ztroskotal kvůli objeveným problémům se srdcem, ale další vyšetření odhalila, že problém není nijak vážný.

Gignac přestoupil do Marseille, Remyho příchod ohrožen

Andre-Pierre Gignac přestoupil z Toulouse do Marseille, s úřadujícím francouzským mistrem podepsal smlouvu na pět sezon. Olympique měl políčeno ještě na Loica Remyho z Nice, jeho příchod je ovšem v ohrožení...

Rémy putuje do Marseille, kluby se na přestupu již dohodly

Loic Rémy, letní cíl mnoha věhlasných klubů v čele s Liverpoolem, Tottenhamem či Arsenalem, nakonec putuje do Marseille. Vedení úřadujícího mistra Ligue 1 potvrdilo, že se s Nice dohodlo na podmínkách přestupu.

Marseille chce posílit útok. Jedná s Gignakem a Rémym

Mistrovská Marseille má po odchodu kanonýra Nianga nedostatek kvalitních útočníků a klubové vedení chce problém brzy vyřešit. Olympique jedná s Toulouse o přestupu Andre-Pierra Gignaka, v hledáčku Marseille je také Loic Rémy z Nice.

Remy odmítá Stoke, zamlouvá se mu Tottenham

Loic Remy je celé léto spojován s odchodem z Nice a pár dní spekulací ještě jistě má před sebou. O 23letého útočníka je zájem v Anglii a sám hráč by se rozhodně nebránil možnosti oblékat dres Tottenhamu, k tomu ale potřebuje vstřícnější přístup ze strany svého současného zaměstnavatele...

Grant chce do West Hamu přivést další nové tváře

V Chelsea vybojoval historický postup do finále Ligy mistrů, načež balil kufry do Portsmouthu, aby se do Londýna znovu vrátil. Tentokrát však Avram Grant vede West Ham United a jeho ambice jsou vysoké. Proto chce na východ hlavního anglického města přivést několik hráčů, po nichž už se nějakou tu chvíli poohlíží.

Rémyho přestup do Anglie se blíží

Loic Rémy by mohl v nejbližší době dokončit očekávaný přestup do Anglie. Prezident Nice Gilbert Stellardo je připraven prodat svou hvězdu West Hamu, má však námitky proti splátkovému kalendáři. Proto ještě čeká, zda s konkrétní nabídkou nepřijde některý další klub.

Rémy: Arsenal je mojí prioritou

Loic Rémy se v Nice těší výborné sezoně. Přestože klub je až na šestnáctém místě, on sám zaznamenal jedenáct branek v osmadvaceti odehraných zápasech, což neušlo pozornosti větších evropských celků včetně Arsenalu. Sám útočník přiznal, že právě londýnský klub by v létě byl jeho prioritou.

Lyon nezíská ani Remyho

Lyon již získal Lisandra Lopeze z Porta a chystá se na příchod Michela Bastose z Lille, prezident klubu Jean-Michel Aulas přesto tvrdí, že fanoušci se mohou těšit i na další zvučná jména. Andre-Pierre Gignac ani Loic Remy, které měl také vyhlédnuté, se jimi však nestanou.

Lyon chce další posily, Gignac se jí ale nestane

Již brzy by měl Lyon dokončit přestup Lisandra Lópeze z FC Porto, tím ale letos sesazený sedminásobný šampion Ligue 1 nekončí. V úvahu přicházejí Loïc Rémy či Michel Bastos, naopak takřka vyloučen je podle Bernarda Lacombeho příchod Andrého-Pierra Gignace z Toulouse...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele