Lille oznámilo příchod útočníka Rémyho

13.07.2018, 20:49
Aktuality
Loïc Rémy se stal podle očekávání hráčem Lille. Francouzský útočník se do vlasti vrací po pětiletém zahraničním působení, naposledy oblékal dres Las Palmas, ve svém novém působišti uzavřel smlouvu na dva roky...

Bývalý francouzský reprezentant je odchovancem Lyonu, poprvé však na sebe upozornil v Racingu Lens, kde působil formou hostování, a následně po přestupu do Nice.

Dobrými výkony si talentovaný kanonýr zajistil přesun do Marseille, kde nastavený trend udržel, a bylo jen otázkou času, kdy se bude stěhovat z francouzské Ligue 1.

Nakonec Rémy kývl na nabídku Queens Park Rangers, nejednalo se však z jeho strany o šťastný krok, své kvality však naplno ukázal při hostování v Newcastlu United a posléze si ho možná trochu překvapivě do svého týmu vybrala Chelsea. Za tu nastupoval dva roky.

Když se zkušenému útočníkovi nevydařilo hostování v Crystal Palace, bylo jasné, že další šanci u Blues nedostane, uplynulý ročník potom strávil ve Španělsku. Vyjma Las Palmas si Rémy vyzkoušel Getafe, nakonec se však z prvně jmenovaného klubu vrátil do Francie.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (12)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Nakonec nic moc no.

Reagovat
Pyroman

Lille zatím docela slušné posily, letos to u nich skoro vypadá na normální sezónu.

Reagovat
Langi

Takhle uz to u nich bude ale treti sezonu

Reagovat
Pyroman

Loni to Bielsovo zběsilý vykupování hráčů z juniorek Monaka a PSG trochu smrdělo. Letos to snad Galtier uřídí.

Reagovat
bayern987

31 let, 11 tým.

Reagovat
Whitemedia

a 150 zranění k tomu.. absolutně se na něj bohužel nedalo spolehnout ani jako na druhého útočníka.. kvality by tam byly, ale kdykoliv se zranil nebo vykartoval první útočník, tak byl zraněný i Loic

Reagovat
Seydou Doumbia

nejlepší jeho léta byli v Marseille a NUFC...potom už to šlo z kopce

Reagovat
adoxx

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střídá angažmá

Reagovat
Langi

Jinak přestupy ve Francii zatím dost bída...ted akorát Caleta-Car podepsal v Marseille na 5 let...v Lyonu lítají velká jména jako Dendoncker, Yerry Mina, Benatia nebo Chadli, ale zatím se akorát vesele rozprodává

Reagovat
smazaný uživatel

Čaka(Aulas) sa na rozhodnutie uefy ci vobec budeme hrať LM kvoli fanušikom. Tam sa čaka na trest. Malo by sa to vyriešit tento tyždeň.

Reagovat
Langi

ok...ona se ta blbost ještě reálně řeší? však to bylo za nějaké výkřiky fanoušků ne? tam si nedovedu moc představit, že kvůli tomu klub vyřadí z LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele