Rémy znovu mění dres, sezonu dohraje na hostování v Getafe

29.01.2018, 10:47
Aktuality
Loïc Rémy se dočkal svého vysvobození z Las Palmas. Francouzský útočník se na Kanárských ostrovech stal přebytečným a jeho další kroky nakonec vedou do hlavního města Španělska, na hostování si ho vypůjčilo madridské Getafe...

"Getafe CF a UD Las Palmas se dohodly na transferu fotbalisty Loïca Rémyho. Francouzský útočník v roce 2015 vyhrál s Chelsea Premier League a Capital One Cup, s Lyonem v roce 2007 navíc triumfoval v Ligue 1," stojí v prohlášení devátého týmu tabulky španělské ligy.

31letý Rémy přišel do Las Palmas před letošní sezonou jako volný hráč a ve dvanácti ligových duelech dal pět branek, od 20. prosince ale nehrál a spekulovalo se o jeho další budoucnosti. Fotbalista se nepohodl s novým trenérem Pacem Jémezem, který s ním přestal počítat, jméno Rémy následně bylo spojováno s kluby jako Nice nebo Bordeaux.

Zájem o hostování mělo také Levante, ze stěhování Rémyho do Valencie ale rychle sešlo, jelikož Las Palmas nechtělo posílit konkurenta v boji o záchranu v LaLize.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
C-M@ster

Věří někdo v záchranu Las Palmas?

Reagovat
Jordi Alba

To už víc té Málaze, ale u obou pochybuji. Hlavní je, že Girona má náskok na prozatím sestupující La Coruňu 11 bodů.

Reagovat
Frantszek

Není KPB, tudíž nevěřím a hlavně tuhle sezonu hrajou uplně jiný fotbal. Kouzlo nováčka vypršelo u nich.

Reagovat
C-M@ster

Podle mě odešlo s trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

No co si budeme povídat, i Setiénovo kouzlo loni vyprchalo v první půlce sezóny. Nakonec měly palmy 39 bodů, což by ve většině sezón horko těžko stačilo na udržení

Reagovat
Seydou Doumbia

bohužel letos asi sestup můj tip

Reagovat
fabec1222

Kloak

Reagovat
smazaný uživatel

letos v La lize prijemne prekvapeni Getafe, Eibar a Girona

Reagovat
smazaný uživatel

U Eibaru bych nemluvil o až takovým překvapením, loni hodně podobně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

*loni hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Jednoznacne Girona. Eibar ako pise noir sa uz udomacnilo v hornej polovici tabulky a Getafe je tak nesympaticky tim ze akakolvek veta sa spojenim "Getafe prijemne prekvapilo" devalvuje.

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Girona je tzv. cerny kun Eibar loni 10. pricka, ale predtim zadna slava jinak ohledne Getafe souhlas. Sledoval jsem je spise tabulkove. Naproti tomu Gironu i herne.

Reagovat
Xavi

Já bych řekl, že Leganés. Bodové stejně jak Girona, zápas k dobru a třetí nejlepší obrana v lize. Semifinále Copy a podle mě jsou schopni přes Sevillu postoupit.

Reagovat
X-bano-X

nj aj Leganes slušne prekvapuje.

Reagovat
TheTopFootbaler

Z Chelsea do Getafe...

Reagovat
Seydou Doumbia

V NUFC i OM byl hodně dobrý škoda že tehdy šel do CFC.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele