Zkušenosti do útoku: Brest oficiálně potvrdil příchod Rémyho

07.02.2023, 10:16
Aktuality
Loïc Rémy (© sb29.bzh)

Brest určitě nepatří v Ligue 1 k těm nejúspěšnějším, co se ofenzivních statistik týče. Brzy by se ovšem mohla tato skutečnost přece změnit k lepšímu. Do svých řad přivedl velmi zvučné jméno, a to Loïca Rémyho, jenž byl od léta loňského roku bez práce. Zkušený šestatřicetiletý útočník má hlavně pomoci klubu z Bretaňského poloostrova k záchraně na nejvyšší úrovni.

Bývalý francouzský reprezentant, který v dresu Les Bleus zaznamenal třicet startů a nastřílel celkem sedm branek, se do rodné Francie vrací po dvou a půl letech. Naposledy oblékal dres Lille, svoje nejproduktivnější léta však prožíval při angažmá v Nice a Marseille, odchovanec Lyonu na krátký čas zakotvil také v Lens. Nějakou dobu se pohyboval i v Anglii a Španělsku.

Jeho posledním působištěm bylo Turecko, avšak v Adaně končil na konci loňské sezóny a od té doby si novou výzvu hledal. S Brestem, s nímž už během ledna trénoval jako volný hráč, podepsal krátkodobý kontrakt do konce této sezóny. Má být především náhradou za Islama Slimaniho, jemuž se v barvách SB29 nedařilo a přestoupil na konci ledna do Anderlechtu.

Stěží nicméně odhadovat, kdy v Brestu prožije debut, v předešlých několika měsících totiž neměl žádnou herní praxi. "Bude potřebovat čas, jsme si tohoto faktu vědomi,” přiznal Eric Roy, kouč Pirátů, už v minulém týdnu. "Postaráme se, aby se dostal na takovou úroveň, která nám přinese nějaké góly ke konci tohoto ročníku,” věřil ale v Rémyho schopnosti a potenciál.

Autor: Patrik Sandev / letelegramme.fr, getfootballnewsfrance.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Legenda Fify 15

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevím rok ale útok Rémy eto za nima William navas v UT to jsem všechny ničil tehda

Reagovat
GrimeBaller98

Ja mel útok Sturridge a Remy,to byla FIFA 15 a byly to skoro nejlepsi hraci ,teď tam jsou samý promo shity pro děti a kazdej podprumerak má kartu nad 85

Ještě ze jsem konečně přešel na FM

Reagovat
Seydou Doumbia

sturridgeho jsem měl na lávce tak to byl asi ten rok...jo tak dnes jakýkoli odpad hráč má fialovou toty moty boty kartu s ratingem 89 to nepochopíš no...tehda jsem kurva dlouho skládal solidní tým, dnes ? škoda psát

Reagovat
vitecek15

14 týmů během 17 profi sezón, to je kumšt. Ale nějaký čísla má, jen ten přestup do Chelsea jsem moc nepochopil.

Reagovat
Seydou Doumbia

To nepochopil nikdo

Reagovat
Stannis Baratheon

Něco málo přes tisíc minut v PL - 10 gólů. Not bad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele