Další články

Sané zkompletoval přestup do Bayernu

Německý reprezentant Leroy Sané uzavřel očekávaný přestup z Manchesteru City do Bayernu Mnichov. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník, jenž se do bundesligy vrací po čtyřech letech, podepsal v mistrovském klubu pětiletou smlouvu do června 2025. Do Mnichova by měl z Anglie přesídlit už příští týden a zahájit přípravu na novou sezonu.

Sané po ročním odkladu míří z Manchesteru City do Bayernu

Německý reprezentant Leroy Sané se podle listu Bild po čtyřech letech vrací z Manchesteru City do bundesligy, kde bude oblékat dres mistrovského Bayernu Mnichov. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník by měl přijít do Bayernu za 50 milionů eur (1,3 miliardy korun) a podepsat pětiletý kontrakt do roku 2025.

Chce jít do jiného klubu, řekl Guardiola o Saného plánech

Anglický tisk znovu spekuluje o odchodu Leroye Saného z Manchesteru City. O ofenzivního německého reprezentanta se zajímá především Bayern Mnichov a čtyřiadvacetiletý Sané má v plánu změnit dres, potvrdil to manažer Pep Guardiola...

Bayern je ochotný zaplatit za Saného 70 milionů eur

Bayern Mnichov se i nadále zajímá o záložníka Leroye Saného z Manchesteru City. Bavorský klub už se snažil německého reprezentanta přivést domů před rokem, to ale ještě neuspěl. Letos by měl mít větší šanci. Už vzhledem k tomu, že mu smlouva končí v létě 2021.

Sané: Dohrát sezonu je nejférovější. I kdyby to bylo bez diváků

Křídelník Manchesteru City Leroy Sané prohlásil, že by byl rád i za to, kdyby se sezona Premier League dohrála bez diváků. Důležité je podle něj především to, aby se sezona dokončila, protože je to nejférovější řešení.

Sané se vrátil na trávníky. Cítil jsem se opravdu dobře, hlásí

Manchesteru City se po několika týdnech znovu zranil Aymeric Laporte, s jedním hráčem ale může manažer Pep Guardiola na druhou stranu opětovně počítat. Definitivně fit je Leroy Sané, ofenzivní německý fotbalista je v pořádku po zranění kolenních vazů a včera nastoupil za rezervní tým proti juniorce Arsenalu...

Zvažujeme možnosti, ale Saného v lednu nezískáme, řekl Salihamidžić

Bayern Mnichov na žádost trenéra Hansiho Flicka sleduje přestupový trh, jednoho hráče však s jistotou v lednu nepřivede. Leroy Sané, který byl s přesunem z Manchesteru City do Mnichova spojovaný v létě, podle sportovního ředitele Hasana Salihamidžiče nepřijde...

Sané má přetržené kolenní vazy a musí na operaci

U konce jsou podle všeho spekulace o možném přestupu Leroye Saného z Manchesteru City do Bayernu Mnichov. Ofenzivní německý fotbalista o minulém víkendu nastoupil k duelu Community Shield proti Liverpoolu a po několika minutách si poranil koleno, podrobné vyšetření pak přineslo hodně špatné zprávy...

Bayern Mnichov se pokusí získat v létě Saného z Manchesteru City

Záložník Manchesteru City Leroy Sané by se mohl v létě vrátit do Německa. Podle předsedy Bayernu Mnichov Karl-Heinze Rummeniggeho se jej bavorský klub pokusí v létě získat.

Guardiola musel vysvětlovat Saného absenci. Je s ním prý ale spokojen

Trenér Manchesteru City Pep Guardiola musel po vítězství 2:1 nad Newcastlem vysvětlovat, proč se do nominace nedostal německý záložník Leroy Sané. V médiích se objevily spekulace, že prý Guardiola není spokojen s tréninkovým přístupem fotbalisty.

Ballack nevěří, že Sané chybí v nominaci ze sportovních důvodů

Podle bývalého kapitána německé reprezentace Michaela Ballacka nedává smysl, že záložník Leroy Sané chybí v nominaci obhájců zlata na mistrovství světa v Rusku. Za opomenutím křídelního hráče Manchesteru City vidí jiné než sportovní důvody.

Nominace na Hráče roku: Kane, Salah, de Gea a tři hráči Citizens

Tři fotbalisté Manchesteru City jsou na seznamu kandidátů, kteří se mohou stát Fotbalistou roku v Anglii podle Asociace profesionálních hráčů. Vítěz bude vyhlášen 22. dubna.

Zraněný Sané bude chybět Manchesteru City šest týdnů

Německý reprezentant Leroy Sané bude zhruba šest týdnů chybět Manchesteru City kvůli zranění kotníku z nedělního pohárového utkání proti druholigovému Cardiffu. Dvaadvacetiletý křídelní hráč vedle zápasů Premier League přijde o únorové finále Ligového poháru proti Arsenalu a oba zápasy osmifinále Ligy mistrů s Basilejí.

Manchester City přišel o Saného, ten může chybět až měsíc

Vynucenou absenci má před sebou Leroy Sané. Ten nedohrál dnešní zápas 4. kola FA Cupu s Cardiffem, přičemž se zraněným kotníkem by mohl chybět čtyři týdny...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele