Sané se vrátil na trávníky. Cítil jsem se opravdu dobře, hlásí

29.02.2020, 16:29
Aktuality
Manchesteru City se po několika týdnech znovu zranil Aymeric Laporte, s jedním hráčem ale může manažer Pep Guardiola na druhou stranu opětovně počítat. Definitivně fit je Leroy Sané, ofenzivní německý fotbalista je v pořádku po zranění kolenních vazů a včera nastoupil za rezervní tým proti juniorce Arsenalu...

Sané se zranil začátkem srpna v době, kdy se pekl jeho přestup do Bayernu Mnichov. Osudným se mu stal duel o Community Shield proti Liverpoolu a přetržené kolenní vazy ho tehdy ze hry vyřadily na půl roku.

Už koncem ledna si Sané zatrénoval se spoluhráči z prvního týmu a včera naskočil za rezervní tým. Ten vyhrál nad Arsenalem 4:2, Sané strávil na trávníku 57 minut.

"Cítil jsem se opravdu dobře. Bylo skvělé oživit si ten běžný pocit jaké to je, když jste zpět na hřišti. Stále je zde prostor pro zlepšení, pořád nejsem stoprocentně fit a na úrovni, na níž jsem býval. O tom nemá smysl diskutovat, ačkoli pocity jsou opravdu skvělé," hlásil německý reprezentant.

"Věřím si, dnes jsem neměl žádný problém a díky tomu si vše užil. Samozřejmě by bylo skvělé, kdyby se mi do nejlepší formy povedlo dostat co nejdříve, ale nevytvářím na sebe žádný tlak. Musím si znovu zvyknout na tempo, protože jsem chyběl hodně dlouho a je třeba získat rychlost," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / theunionjournal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
diastan

Ať už jsi zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Tie jeho vypady po strane

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne nejaka dobra zprava.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele