Do Chelsea by měl po Wernerovi přijít z Německa také Havertz

Po útočníkovi Timovi Wernerovi z Lipska by měl podle magazínu Kicker zamířit v létě do Chelsea další německý fotbalový reprezentant Kai Havertz. Jednadvacetiletý talent má ještě na dva roky smlouvu v Leverkusenu, který za něj podle agentury SID požaduje 100 milionů eur (2,6 miliardy korun). Wernera koupila Chelsea za 53 milionů eur.

Havertz může odejít z Leverkusenu, s klubem má dohodu

Kai Havertz, talentovaný záložník, o kterého se přetahují evropské velkokluby, má o svém přestupu s vedením Leverkusenu dohodu. Podle ní může jednadvacetiletý fotbalista odejít, pokud budou splněny jisté podmínky.

Ballack doporučuje Havertzovi setrvání v bundeslize

Bývalý vynikající německý záložník Michael Ballack doporučil svému následovníkovi v dresu Leverkusenu Kai Havertzovi, aby ještě nespěchal z bundesligy a nabídky k přestupu do Premier League ještě nechal nějakou dobu ležet na stole.

Nemůžeme Havertze po sezóně udržet, připustil Bosz

Leverkusen je opakovaně spojován s odchodem Kaie Havertze, jehož sleduje celá řada evropských velkoklubů. Podle kouče Petera Bosze v létě farmaceutický celek svého odchovance těžko udrží...

Havertz se z Leverkusenu zatím nechystá, uvidí po sezoně

V německé lize září hvězdička jménem Kai Havertz a je jenom otázkou času, kdy tento fotbalista opustí Leverkusen a vyrazí do některého z největších evropských klubů. Zájem o něho je a transfer bude zrealizován nejdříve po sezoně, sám hráč má v plánu dohrát probíhající ligový ročník v Bayeru...

V nominaci na cenu Golden Boy je opět loňský vítěz de Ligt

Matthijs de Ligt se může stát prvním hráčem, který obhájí trofej pro nejlepšího fotbalistu do 21 let Golden Boy. Nizozemský obránce figuruje ve dvacetičlenné nominaci na letošní ocenění. Anketu vyhlašuje italský deník Tuttosport.

Völler potvrdil, že Bayern se vyptával na Havertze. Stejně jako další kluby

Německý talent Kai Havertz byl letos v létě jedním z cílů Bayernu Mnichov. Potvrdil to sportovní ředitel Bayeru Leverkusen Rudi Völler. Havertz ale zatím zůstává v klubu i pro sezonu 2019/20.

Bayern se prý chystá na přestavbu. Utratí přes 200 milionů eur?

Příchod obránce Benjamina Pavarda ze Stuttgartu už je dotažen a potvrzen. Spolu s ním by ale v létě měly do Mnichova dorazit i další hvězdy. Podle německého deníku Bild se Bayern chystá utratit více než 200 milionů eur. Poslední informace hovoří o dalším obránci francouzským mistrů světa Lucasi Hernándezovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele