Další články

Fantasy Boost: Kapitán Palmer zničil konkurenci, hitem DGW je Eze

Fenomenální výkon Colea Palmera v utkání s Evertonem rozjásal příznivce na Stamford Bridge, ale mimo jiné i Marka Rybáře, nejlepšího stratéga ve Fantasy minilize na našem webu. Ten svěřil snajprovi Chelsea kapitánskou pásku, z čehož rezultovalo 52 bodů. Celkově zapsal 119 bodů a nechal za sebou všech 777 soupeřů.

Fantasy Boost: Bandwagoner kraloval i bez přestupu, další DGW jsou za rohem

Určitě ten pocit znáte. Snažíte se vytvořit co nejlepší sestavu a v H2H souboji prohrajete s kamarádem, který na ni od minulého týdne ani nesáhl. Čas od času nastane i bizarní situace, kdy onen kamarád vyhraje celé kolo v naší minilize a nechá za sebou 776 soupeřů, což se podařilo stratégovi s pseudonymem Bandwagoner.

Střelecká selhání Liverpoolu a střídání Čechů: 32. kolo Premier League v kostce

Novým lídrem anglické nejvyšší soutěže je Arsenal. Doposud vedoucí Liverpool totiž v ostře sledovaném šlágru zahazoval na Old Trafford jednu šanci za druhou, a nakonec mohl být rád za remízu 2:2.

Gólová fantazie v Manchesteru a akrobat Wissa: 27. kolo Premier League v kostce

V čele ani na pomyslném dně Premier League se nic nezměnilo. O trofej pro fotbalistu, který dá nejkrásnější branku sezony, se však přihlásilo hned několik aspirantů. Nescházel mezi nimi Tomáš Souček, ale největší pozornost na sebe strhlo anglické duo v Manchesteru.

Londýnská rošáda oficiálně: Havertz se stěhuje z Chelsea do Arsenalu

Čtyřiadvacetiletý německý útočník Kai Havertz se stal dalším hráčem Chelsea, který už pro následující sezónu bude oblékat dres jiného klubu. Za celkem 65 miliónů liber ho povolal do svých řad městský konkurent a aktuální vicemistr Anglie z Arsenalu. Na Emirates Stadium stvrdil dlouhodobou spolupráci, Kanonýři nicméně přesnou délku jeho kontraktu neupřesnili.

Havertze čeká stěhování v rámci Londýna, Chelsea vymění za Arsenal

Kai Havertz dokončil třetí a zároveň poslední sezonu v dresu Chelsea. Německý útočník se bude stěhovat do konkurenčního Arsenalu, většina anglických médií se shoduje na tom, že dohoda je na světě a brzy bude vše také podepsáno.

Arsenal v laufu a Liverpool zpět na zemi: 27. kolo Premier League v kostce

Před týdnem si fotbalisté Liverpoolu užívali sprchu komplimentů po řízené demolici Manchesteru United. O uplynulém víkendu přijímali kritiku po nemastném neslaném výkonu v Bournemouthu, kde sestupem ohroženým Cherries podlehli 0:1. Venku naopak nezaváhal vedoucí Arsenal, který i díky třem asistencím Leandra Trossarda přejel ambiciózní Fulham 3:0.

Ronaldo zničil Spurs a překonal Bicana: 29. kolo Premier League v kostce

Comeback po lehkém zranění ve stylu pětinásobného držitele Zlatého míče ukázal o víkendu Cristiano Ronaldo. V očekávaném šlágru skolil Tottenham hattrickem a sklízel chválu ze všech stran. Na tribuně Old Trafford mu tleskal mimo jiné i legendární quaterback Tom Brady.

Fraška v Divadle snů: 34. kolo Premier League v kostce

Superliga vzbudila ve fotbalovém světě horoucí vášně. Protestovalo se před Stamford Bridge, na ulicích ve španělsku, v Anglii i v Itálii. A právě fotbaloví příznivci, kteří se jako jeden člověk semknuli, aby bojovali za zdravý a férový fotbal, měli velký podíl na konečném krachu ideově zvráceného podniku. Jen na Old Trafford to trochu přepískli...

Do Liverpoolu na výlet: 27. kolo Premier League v kostce

Naposledy v sezóně 1953/54 se Liverpoolu stalo, že v průběhu celého ročníku prohrál šest domácích zápasů. Opakuji, v průběhu celého ročníku. Teď to Kloppova parta stihla za měsíc a půl. Absurdní na tom všem je, že je to tentýž celek, který předtím na Anfield Road neprohrál 68 zápasů v řadě! Každý se bál před The Kop postavit. Dnes se tam jezdí na výlet. Za odměnu...

Havertz zpečetil svůj přestup z Leverkusenu do Chelsea

Německo včera sehrálo utkání Ligy národů proti Španělsku, dnes ráno se pak od národního týmu odpojil ofenzivní záložník Kai Havertz a zamířil do Anglie, aby dokončil svůj přestup z Leverkusenu do Chelsea. Londýnský klub následně večer vše potvrdil, Havertz se stal nejdražším německým hráčem historie...

Havertz odcestoval ze srazu, aby doladil přestup do Chelsea

Kai Havertz se odpojil od německé reprezentace a odcestoval do Londýna, kde by měl dotáhnout do konce přestup do Chelsea. Potvrdili to zástupci německého svazu i sportovní ředitel Leverkusenu Rudi Völler. Anglický klub by měl za talentovaného ofenzivního hráče zaplatit podle informací médií více než 80 milionů eur (2,1 miliardy korun).

Do Chelsea by měl po Wernerovi přijít z Německa také Havertz

Po útočníkovi Timovi Wernerovi z Lipska by měl podle magazínu Kicker zamířit v létě do Chelsea další německý fotbalový reprezentant Kai Havertz. Jednadvacetiletý talent má ještě na dva roky smlouvu v Leverkusenu, který za něj podle agentury SID požaduje 100 milionů eur (2,6 miliardy korun). Wernera koupila Chelsea za 53 milionů eur.

Havertz může odejít z Leverkusenu, s klubem má dohodu

Kai Havertz, talentovaný záložník, o kterého se přetahují evropské velkokluby, má o svém přestupu s vedením Leverkusenu dohodu. Podle ní může jednadvacetiletý fotbalista odejít, pokud budou splněny jisté podmínky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele