Další články

Barcelona si může nechat zajít chuť. Zůstávám tu, vyjádřil se ke spekulacím Kimmich

Barcelona si v posledních dnech dělala zálusk na Joshuu Kimmicha. Bayern neprožil ideální sezónu, v Bundeslize obhájil triumf s notnými obtížemi, konalo se v klubu několik citelných změn. I proto se několik hráčů dostalo do různých přestupových spekulací, včetně německého středopolaře. Ten ovšem do Katalánska, a nejen tam, vzkázal, že Bavorsko opouštět nemíní.

Nestabilita v Bayernu: Davies prodlužovat smlouvu zatím nechce, v klubu ale setrvá

Kanadský obránce či křídelník Alphonso Davies se od svého přestupu z roku 2019 napevno usadil v řadách Bayernu. Když je zdravý, málokdy se stane, že by nenastoupil od úvodních minut. V posledních týdnech se ovšem rojily spekulace, že by přece mohl zamířit jinam. Ale i přes některá vyjádření svého poradce Kanaďan vzkázal, že v Bavorsku míní i nadále zůstávat.

Bayern vstoupil do ledna rozpačitě, Kimmichovi vadí především přístup

Bayern Mnichov zakončil podzim šesti bundesligovými výhrami v řadě, o to větší rozpaky budí jeho lednové výkony. Bavorský celek si opět komplikuje cestu za další obhajobou německého titulu, minulý týden remizoval 1:1 v Lipsku a stejný výsledek se zrodil i ve včerejším domácím duelu proti 1. FC Köln, bod navíc zachránil až v poslední minutě...

Představení účastníků MS 2022 - Německo

Už dlouho nejeli Němci na světový šampionát v tak pasivní roli. Ani na MS v roce 2006. Tomu sice předcházelo ještě větší fiasko než loňské Euro, avšak na domácím šampionátu si klopýtnutí vůbec nemohli dovolit. Nyní Nationalelf převrací list a čeká ji uhlazená tabula rasa. Stačí jen začít psát.

Bayern má před duelem s Plzní v izolaci Kimmicha s Müllerem

Bayern Mnichov se před úterním duelem Ligy mistrů s Plzní potýká s koronavirovou nákazou v týmu. Po pátečním bundesligovém duelu s Leverkusenem (4:0) se v domácí izolaci ocitli němečtí reprezentanti Joshua Kimmich a Thomas Müller. Klub oznámil, že ani jeden z hráčů po dnešním pozitivním testu nevykazuje symptomy nemoci covid-19.

Kimmich lituje, že se proti koronviru nenechal očkovat dříve

Záložník Joshua Kimmich z Bayernu Mnichov lituje, že příliš dlouho váhal s očkováním proti koronaviru. Německý reprezentant bude totiž kvůli následkům po prodělání covidu mimo hru minimálně do ledna.

Ozvěny z Bundesligy: Zodpovědný Kimmich? Ne tak docela

Přemýšlivý záložník, nepostradatelný článek mužstva, dynamo na dvou nohách či neústupný rváč, který si nikdy nepřipouští porážku. A taky mimo hřiště přátelsky vyhlížející sympaťák, jenž se rád angažuje tam, kde si to společnost zrovna žádá. Všechny zmíněné charakteristiky vykreslují Joshuu Kimmicha jako dokonalého klaďase. Jenže i takřka nedotknutelný hrdina si umí zadělat na problémy...

Kimmich prodloužil smlouvu s Bayernem do roku 2025

Bayern Mnichov si podle očekávání zavázal Joshuu Kimmicha. Šestadvacetiletý defenzivní univerzál prodloužil smlouvu do roku 2025 a zařadil se mezi nejlépe placené hráče bavorského velkoklubu...

Představení účastníků Eura 2020 - Německo

Joachim Löw se rozhodl uspořádat velkolepou rozlučkovou párty, po níž definitivně ukončí své téměř 15leté působení ve velíně národního týmu. Na svůj mejdan nakonec pozval i svěřence, od nichž se před nějakým časem odloučil, přičemž po opětovném shledání doufá, že Mats Hummels a Thomas Müller jeho rozlučku kolegiálně podpoří. Bude však harmonie mezi Löwem a "ztracenými reprezentanty” úspěšně obnovena?

Nemyslím si, že Lewandowského rekord bude někdy překonán, řekl Kimmich

Záložník mistrovského Bayernu Mnichov Joshua Kimmich je přesvědčený, že historický zápis spoluhráče Roberta Lewandowského, který 41. gólem v bundesligové sezoně překonal rekord Gerda Müllera ze sezony 1971/72, už nikdo nepřekoná. Stejně jako odcházející trenér Hans-Dieter Flick považuje počin polského kanonýra i za týmový úspěch.

Kimmich podstoupil operaci menisku, vrátí se v lednu

Joshua Kimmich přijde kvůli zranění kolena o sraz německé reprezentace, která se ve středu v přípravném duelu utká s českým týmem a poté sehraje dva zápasy Ligy národů. Pětadvacetiletý obránce či defenzivní záložník Bayernu Mnichov podstoupil v neděli operaci menisku. Podle klubového webu se vrátí do hry v lednu.

Nejlepší gól kariéry, řekl Kimmich o své trefě proti Dortmundu

Za nejlepší gól kariéry označil fotbalista Bayernu Joshua Kimmich svůj výstavní lob z úterního bundesligového šlágru na hřišti Dortmundu. Německého reprezentanta těší, že mnichovský lídr po výhře 1:0 odskočil v tabulce druhé Borussii už na rozdíl sedmi bodů a přiblížil se titulu.

Liverpool je favoritem, říká před osmifinále Ligy mistrů Kimmich

Dalších osm týmů zítra a pozítří odstartuje osmifinále Ligy mistrů a velkou pozornost bude poutat souboj Liverpoolu s Bayernem Mnichov. Favoritem tohoto duelu bude anglický klub, alespoň si to myslí obránce bavorského týmu Joshua Kimmich...

Představení účastníků MS 2018 - Německo

Obhájci mistrovského titulu. Tým, který od roku 2006 každé dva roky vozí z velkého turnaje medaili. A taky aktéři jednoho už trochu zprofanovaného výroku někdejšího fotbalisty, dnes televizního moderátora a závisláka na sociálních sítích. Němci možná v tipech odborníků či sázkařů nejsou řazeni na první místo. Přece jen, Francie nebo Španělsko mají možná tým hvězdnější a Brazílie je zase vzhledem k dlouhému čekání na cenný kov z MS na velký turnaj více nabuzená...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele