Jaroslav Drobný Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Drobný nebude po sezoně pokračovat v Budějovicích, Kladrubský ukončí kariéru

Bývalý reprezentační brankář Jaroslav Drobný po sezoně uzavře profesionální kariéru. Vedle něj skončí i další českobudějovický fotbalista obránce Jiří Kladrubský, který se rovněž krátce objevil v národním týmu. Prvoligové Dynamo o tom informovalo na svých internetových stránkách.

Brankář Drobný by přál Českým Budějovicím evropské poháry

Brankář Jaroslav Drobný by rád s Českými Budějovicemi dosáhl na evropské poháry. Jednačtyřicetiletý gólman připustil, že to je zatím jen sen, protože ještě před pár týdny byl jeho tým ve spodní části první ligy. Jihočeši však postupně stoupají tabulkou a po dnešní výhře 2:1 nad Příbramí v dohrávce 14. kola ztrácejí z 10. místa už jen bod na pátou Ostravu.

Drobný bude nadále chytat za České Budějovice

Brankář Jaroslav Drobný bude nadále působit v Českých Budějovicích. S klubem se domluvil na prodloužení smlouvy na další sezonu. Novinářům to dnes řekl trenér Dynama David Horejš. Čtyřicetiletý Drobný v Českých Budějovicích působí od loňského podzimu, kdy se vrátil po 18 letech ze zahraničí.

České Budějovice před nadstavbou ztratily Drobného

České Budějovice před nadstavbou první ligy přišly o brankáře Jaroslava Drobného. Čtyřicetiletý bývalý reprezentant si v posledním utkání základní části v Opavě přivodil zranění stehenního svalu a podle prvních odhadů bude mimo hru asi měsíc.

Brankář Drobný bude v Českých Budějovicích chytat i na jaře

Brankář Jaroslav Drobný bude za České Budějovice chytat i v jarní části ligové sezony. Čtyřicetiletý bývalý reprezentační gólman, který přišel do Dynama v průběhu podzimu, dal přednost setrvání na jihu Čech před nabídkou z Německa.

Hráčem a trenérem listopadu jsou budějovičtí Drobný s Horejšem

Hráčem měsíce první ligy za listopad se stal českobudějovický brankář Jaroslav Drobný. Jeho kouče z Dynama Davida Horejše zvolili fanoušci a novináři nejlepším trenérem. Ligová fotbalová asociace informovala o výsledcích ankety v tiskové zprávě.

Drobný: Neřeším, jestli budu chytat, cílem je záchrana Dynama

Za týden oslaví brankář Jaroslav Drobný 40. narozeniny. A zatímco většina jeho vrstevníků a bývalých spoluhráčů už kariéru ukončila, českobudějovický odchovanec by ještě rád pokračoval. I když momentálně nechytá a pomáhá s trénováním brankářů v jihočeském Dynamu. Ale klub jej zároveň zaregistroval jako hráče.

Bývalý reprezentační brankář Drobný posílil České Budějovice

Realizační tým Českých Budějovic posílil bývalý reprezentační brankář a odchovanec jihočeského klubu Jaroslav Drobný. Devětatřicetiletý gólman, který na jaře působil v bundesligovém Düsseldorfu, je připravený v případě potřeby naskočit i do zápasu.

Brankář Drobný kvůli zlomené ruce přijde o zbytek sezony

Brankář Jaroslav Drobný má zlomenou ruku a za bundesligovou Fortunu Düsseldorf si v této sezoně už nezachytá. Devětatřicetiletý gólman se zranil v sobotním utkání proti Norimberku a v pátek se rozhodne, zda půjde na operaci.

Češi v zahraničí: První gól Šurala a Vaclík pokořený Messim

Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly se o víkendu zařadil do vcelku široké společnosti brankářů, kterým nastřílel hattrick fenomenální Lionel Messi. V Turecku zase Josef Šural dostal sice jen klasických 7 minut na konci zápasu, přesto stihl svůj premiérový gól v dresu Alanyasporu. K zajímavému souboji českých brankářů došlo ve Skotsku...

Drobný si ve středu v poháru poprvé zachytá za Düsseldorf

Devětatřicetiletý brankář Jaroslav Drobný si ve středu odbude soutěžní debut za fotbalisty Düsseldorfu, kam přestoupil v lednu z Brém. Bývalý český reprezentant bude chytat v osmifinále Německého poháru proti Schalke.

Češi v zahraničí: Řezníčkův povedený debut

Jakub Řezníček se trefil do černého hned v premiérovém utkání za Lokeren hned po pěti minutách. Čisté konto si ve Francii připsal brankář Tomáš Koubek. Asistence u gólů zaznamenali Filip Novák v Turecku i Jaroslav Navrátil ve druhé nizozemské lize.

Brankář Drobný oficiálně přestoupil do Düsseldorfu

Bývalý reprezentační brankář Jaroslav Drobný přestoupil z Brém do Düsseldorfu. Devětatřicetiletý gólman podle agentury SID podepsal s čtrnáctým celkem bundesligy smlouvu do konce sezony a už dnes nastoupil k přípravnému utkání proti Hertě, kde v minulosti také chytal.

Brankář Drobný má podle médií namířeno z Brém do Düsseldorfu

Zkušený brankář Jaroslav Drobný by mohl v rámci bundesligy změnit dres a po dvou a půl letech opustit Brémy. Devětatřicetiletý český gólman má podle serveru meinwerder.de namířeno do Düsseldorfu, kde se má v pátek podrobit zdravotní prohlídce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele