Brankář Drobný kvůli zlomené ruce přijde o zbytek sezony

27.02.2019, 19:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je vůl.. tak hlavně že šel do Fortuny no tohle je už konec kariery

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dinss

Protože by se mu zranění nemohlo stát i někde jinde.. ty vole

Reagovat
Shevchenko

Myslím že narážel na to, co slovo fortuna znamená

Reagovat
kattos

A o celou kariéru...

Reagovat
fabec1222

Na lavičce může sedět i takhle

Reagovat
luismiksak

Fantastická kariéra !!!! Kloboucek

Reagovat
Rudnevs

Podľa Kickeru je dosť pravdepodobné, že Labbadia po sezóne končí vo Wolfsburgu.

Ja som to tak trochu tušil už od doby, čo bol Schmadtke v Doppelpasse.

Reagovat
db18

A ted kdo na cem jede... Labbadiovi se po delsi dobe dari... A to same se da rict o Wolfsburgu...

Reagovat
Rudnevs

Presnejšie dôvody sú vraj v zajtrajšom Kickeri, doteraz spomínali len to, že sa medzi Brunom a Schmadtkem nevyvinul nejak dobrý vzťah. Ako píšem, ja som to tušil už i počas toho Doppelpassu.

Mimochodom, nemám pocit, že by Labbadia niekde vyložene vyhorel. Podľa mňa je to podceňovaný a neprávom vysmievaný tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

No Bruno mě hodně příjemně překvapil,jak vlky pozvedl a díky němu jsou teď žhavým kandidátem na LM! Je to pro Wolfsburg škoda,příští sezónu můžou hrát v kombinaci s účastí v pohárech zase o záchranu Docela je zajímavý,jak podle Kickeru probíhá komunikace mezi Schmadtkem a Labbadiou-v podstatě přes Marcela Schäfera,který tam funguje jako takový "Bindeglied"

Reagovat
Rudnevs

Taktiež ma prekvapuje, že je Wolfsburg po tých posledných sezónach hore. Schmadtke odviedol dobrú prácu, v tom kádri vlastne neprebehlo žiadne veľké zemetrasenie, kvôli čomu som im najprv neveril, ale nakoniec sa to ukázalo ako správne riešenie.

Wolfsburgu to nejak extra neprajem, ale som rád za Bruna. Ako som už písal, on všade odviedol dobrú prácu a podľa mňa je veľmi neprávom radený medzi všetkých tých Neururerov, Frontzeckov a Korkutov. S ním by HSV nespadlo. A mne by trebárs ani nevadilo, keby od leta skutočne nastúpil na Schalke, čo mnoho fanúšikov považuje za zlý vtip.

Ale uvidíme, Schmadtke to dementoval, že vraj sa ešte nejednalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych radši viděl v LM jiný tým,ale když si to na hřišti vykopou...No a pokud se Schmadtke s Labbadiou do léta nedohodnou a Schalke do té doby ještě nevymění trenéra,tak by to pak Bruno klidně mohl na Schalke převzít

Reagovat
Rudnevs

Jj, veď o tom sa práve špekuluje. Najradšej by som tam videl Rogera Schmidta, ktorý je so svojim poňatím futbalu úplne iná úroveň než Tedesco, o tom sa špekuluje taktiež. Ale Labbadia by tiež nebol taký zlý, ako si väčšina fanúšikov myslí.

Uvidíme, proti Düsseldorfu je to pre Tedesca vraj Endspiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho taky zase rád viděl v BL (Schmidta),dodnes nepochopím,co ho vedlo do Číny (no co asi,peníze...), v Německu by rozhodně neměl nouzi o nabídky.Čekal bych,že bude mít větší ambice,než se zahrabat někde v Číně.

Reagovat
smazaný uživatel

Operace? Má to cenu v tomhle věku? Aby ho spíš nenechali rovnou utratit.

Reagovat
Shevchenko

Škoda, ale hodně dobrá kariéra

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, tohle je na konec kariery

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Já si myslel, že Alex Meier ukončil kariéru a on hraje v St.Pauli

Reagovat
smazaný uživatel

A v 3. Lize si jde pro postup Osnabrück, který by se do 2. Budnesligy vrátil po 7 letech. Za ním jsou Karlsruhe a Wiesbaden.

Uerdingen s ruským investorem je čtvrtý, 1860 devátý, Rostock jedenáctý a Lautern dvanáctý. Cottbus je na sestupovém místě. Tradičním klubům tedy moc pšenka nekvete...

Reagovat
luismiksak

Zajímavá analýza

Reagovat
Rudnevs

Lautern je na tom zle, z tohto postup nebude a budú radi, ak vôbec získajú licenciu. Od TSV to podľa mňa neni nejake sklamanie, je to predsa len prvý ročník po postupe a navyše si Bierofka robil licenciu, čo ten tím tiež časovo trochu obmedzovalo. Pred sezónou som dúfal, že postúpi práve trojka Lautern - TSV - Hansa, ale asi som bol naivný.

Úprimne z tých klubov, čo vyzerajú na postup, sa mi nepozdáva ani jeden. A ten Rus v Uerdingene je teda solídny blb... Takého investora v Lauterne vidieť nechcem.

Inak, Braunschweig tiež v pásme zostupu.

Reagovat
Shevchenko

Jak je na tom vůbec Alemania Aachen?

Reagovat
Rudnevs

V Regionallige, už pár rokov sú tam zaseknutí a na postup to nevyzerá... Kombinácia nového štadiónu a dvojitého zostupu ich finančne úplne zruinovala. V lete som čítal, že sa im podarilo dostať sa z insolvencie, no tak aspoň niečo.

Ale je to škoda, taký klub by si zaslúžil hrať aspoň 2. BL, navyše majú na pomery Regionalligy veľmi luxusný štadión.

Reagovat
eleven11

a fanušikov)

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,je to smutný,ale prostě za tradici si úspěch nikdo nekoupí...

Reagovat
oli9

já už sem nevěřil , že si letos zachytá ..tak 3 starty to už je na konec kariéry...a flek trenera golmanu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele