Drobný bude nadále chytat za České Budějovice

20.07.2020, 12:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
cetto

Už i ten Buchta ukončil karieru a to je ještě mladší

Reagovat
smazaný uživatel

Velkej frajer.

Reagovat
Losinho

*Drobnej

Reagovat
cetto

Jinak teda mluví tam o tom, že chtějí připravit na post jedničky exspartana Vorla. TO je stejný ročník, jako Staněk - Staněk nepřesvědčil? Když už chtějí někoho mladýho, proč nevezmou toho z Man Utd? Kovář tuším. S ním tu byl před pár týdny rozhovor kde říkal, že v United pokračovat nechce, protože nevidí cestu do áčka.

Reagovat
hefy

Kováč chce ale rozhodně pokračovat v Anglii, ten se do Česka nepohrne a už stoprocentně ne do Budějovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytat nejvyšší ligu v ČR je pořád prestižnější než chytat League One nebo Two.

Kdyby některé z těch nižších soutěží chytal dobře, mohl by jít za pár let třeba do Champu, ale to by musel chytat sakra dobře! Z české ligy by měl dveře otevřenější.

Reagovat
Zephyr

Kdyby pravidelně chytal v pražských S nebo v Plzni, tak dejme tomu... Ale jinak si určitě větší jméno i prachy udělá v League One.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko. Z League One, kde navíc není vůbec jisté jestli by chytal, by ho vzali opravdu jen v Champu. Mimo Anglii by o něm nikdo nevěděl. Z první české ligy by měl šanci na nějaké Turecko, Rusko, Belgii a nebo právě Slavii se Spartou.

Jestli ho ale bude bavit, že si ho budou mezi sebou přihrávat anglické kluby s nízkými ambicemi z nižších soutěží, tak ať zůstane.

Reagovat
cetto

Přesně tak on by dnes ani asi to tý League One nešel, spíš do League Two a to je prostě furt čtvrtá nejvyšší liga. I kdyby šel rok co rok vejš, tak to jsou 4 roky než bude v PL. A to ještě předpoklad, že by šel rok co rok vejš, je scestný. On může bejt třeba dobrej, může mít i na ten Champs, ale v League Two sejde natolik z očí, že si ho prostě nikdo nevytáhne.

Reagovat
cetto

Rok League One, jestli se chytne, tak pak může být třeba 3 roky z Champsu, ale pokud nebude v postupujícím týmu, tak kluby z PL stejně nesahají po gólmanek v Champs. Z český ligy se golmani docela dobře dostávají vejš. Trmal ted možná nahradí Koláře ve Slavii a za 2 roky půjde do top5 lig. Pokud by se Kovář chytil v Budějkách, tak za 2 roky může jít do Plzně, která bude potřebovat náhradu za Hrušku a vykope si celkem jednoduše cestu do Evropy.

Reagovat
Zephyr

Jasně, s mezizastávkou v lepším českém týmu není o čem debatovat. Ale mít na výběr chytat v Budějkách, a nebo chytat v League One... Peníze i prestiž bude asi lepší i v té třetí anglické. League Two už je trochu úlet, to je fakt, ale tu třetí anglickou bych fakt nepodceňoval. V Champu se točí obrovské prachy, takže ty týmy v League One mají většinou dost velké ambice. Je tam spousta tradičních týmů, plné stadiony, fotbalová kultura, cizí jazyky, lepší tréninkové možnosti, atd. Celé to fotbalové prostředí je prostě o úroveň výš.

Reagovat
iamek

Řekl, ze chce na hostování v rámci Anglie. Na co by měla Sparta golmana na hostování?

Reagovat
kilobyte

Proč Sparta?

Reagovat
HanzBP

Vždyť Kovář tam teď podepsal novou smlouvu. Prý se mu hledá hostování v Champu, nebo někde v rámci Anglie.

Reagovat
meno

By mohl jít na hostování z United do BUdějc, jako tehdy ten Chorvat z Chelsea

Reagovat
cetto

Hmmm Matej Delac. Toho si Chelsea nechávala až do 2018 a za tu dobu stihl hostovat v šesti různejch zemích Většinou kluby pod rozlišovací schopností běžnýho fanouška. Ale pamatuju si, že v nějakým FM 2010 fo byl wonderkid. Dnes je druhým rokem jednička v dásném prvoligovém Horsens a nakonec nějakou karieru možná přecijen udělá, i když žádná sláva to už nebude.

Reagovat
shitcool

Reagovat
dontcallmeandre

Ale nejspíš vydělal víc, než většina českých brankářů, včetně těch co dnes chytají bundesligu.

Reagovat
Kaspar

Stanek by presvedcil, kdyby svuj volny cas netravil vecne nality a po postupu do ligy delal v zapasech chyby a Drobny co prisel spis jako jehonucitel tak ho nakonec vytlacil z jeho mista a Stanek to neunesl a k tomu chlastu zacal delat i bordel.v kabine

Reagovat
fabec1222

A kam jde Staněk? Ten teda dopadl

Reagovat
cetto

Hele jako kterej z těch mladejch českých golmanů se v tom zahraničí prosadil? A že jich bylo hodně...Petr, Nemrava, Zima, Staněk..ale to je jen špička ledovce, určitě jsem na dalších 10 zapomněl.

Ten jsou v PL Kovář s Jarošem, tak uvidíme.

Reagovat
mayday

Tak Zima, na to jaký je to vemeno, tak udělal slušnou kariéru si myslím Roky trojka v Janově a pak jednička/dvojka ve druhé lize... Na slušný živobytí to myslím stačí a jestli není úplně blbej, tak i do budoucna může být snad zajištěnej.

Reagovat
cetto

Pravdu díš. Zima byl fakt strašnej. Po několika slušnejch generacích, kdy jsme měli v U21 na pozici golmana přetlak, ta Zimova byla první fakt tragická. Mám pocit, že tam bojovali o post s Vejmolou... Ted je mu 26, hraje druhou sezonu základ ve druhý italský, tak bud se vypracoval, a nebo je furt stejně tragickej, ale nikoho lepšího v těch spodních patrech druhý italský neseženou. Tak či tak Lejsal z něj asi nebude

Reagovat
mayday

Já si Zimu poprvé pamatuju z MSU17, kde o něm básnili, jakej to je talent. Pak jsem o něm akorát věděl, že sedí v Janově na lávce a viděl jsem ho pak snad až na EURO21 a říkal jsem si co to je za vemeno

U něj ta druhá italská bude určitě strop, ale jak jsem psal, pokud není úplně blbej, tak na nějaký zajištění nebo rozjezd nějakýho podnikání by to mohlo stačit.

Reagovat
Losinho

Tak na MS U17 byl skvělej.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

Zima je ten jak uhýbal balonu?

Reagovat
Bakary3

jo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Mr.Mike

Krom tech dvou jeste Stejskal v Red bullu, Mastny je taky v Anglii a nebo v Braze Hornicek

Reagovat
cetto

No koukám, že ten Man Utd teda jede. Kromě Kováře (20 let) a Mastného (18) tam je ještě nějaký Vítek (16). Kovář byl letos jedničkou v U23 a ted s ním počítají na hostování. Mastný byl zase jedničkou v U18 a povýšili ho do U23 a možná tam bude novou jedničkou on. Vítka ted vzali ze Sigmy a vypadá to, že bude bojovat o jedničku v U18 v nějakým Švédem a polákem

Krom toho tam ještě měli dvacetiletýho slováka Fojtíčka. Horníček v Braze hostoval a je zpátky v Pardubicích. Stejskal je v béčku Salzburgu, které hraje druhou ligu, bohužel až čtyřka.

Reagovat
Mr.Mike

doufam ze Kovar nebo Jaros budou jednou chytat PL.. Bylo by to fajn

Reagovat
FC Porto FC

Plzeň ne?

Reagovat
Greny

Je v Plzni na hostování zda s opcí nevim

Reagovat
John Obi Mikel

Letos jeden z nejlepších hráčů ČB

Reagovat
Liquid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele