Jaroslav Drobný Články

Přidat hráče do záložek

Z reprezentace vypadli Frýdek s Drobným, povolán byl Pavlenka

Z reprezentace vypadli před zápasy kvalifikace mistrovství světa v Německu a s Ázerbájdžánem kvůli zranění záložník Martin Frýdek a brankář Jaroslav Drobný. Trenér Karel Jarolím proto povolal gólmana Jiřího Pavlenku ze Slavie, za Frýdka zatím náhradníka nenominoval.

Brémy přivedly brankáře Drobného

Jaroslav Drobný má jasno o svém novém angažmá. Zkušený český brankář, jemuž nebyla v Hamburku prodloužena smlouva, se dohodl s konkurenčními Brémami, kde podepsal roční smlouvu s opcí...

Drobný si poranil rameno a Hamburku bude chybět až deset týdnů

Českého brankáře Hamburku Jaroslava Drobného čeká až desetitýdenní pauza. Pětatřicetiletý fotbalista si podle klubového webu na středečním tréninku vážně poranil rameno.

Adler dostane v brance Hamburku přednost před Drobným

Nový trenér Hamburku Peter Knäbel se rozhodl dát v brance šanci Renému Adlerovi. Jeho předchůdce Joe Zinnbauer přitom sázel na zkušeného českého gólmana Jaroslava Drobného, který v této sezoně nastoupil do 23 z 26 ligových utkání.

Drobný zůstává jedničkou mezi tyčemi HSV, Adler bude bojovat

V Německu o nadcházejícím víkendu odstartuje druhá polovina sezony 2014/2015 a domácím duelem s 1. FC Köln do ní vstoupí Hamburger SV. A mezi tyčemi HSV se znovu objeví Jaroslav Drobný, potvrdil to trenér Joe Zinnbauer...

Drobný prodloužil smlouvu s Hamburkem

Český brankář Jaroslav Drobný zůstane v Hamburku až do konce kariéry. Dnes prodloužil s bundesligovým celkem smlouvu o 2,5 roku do léta 2017. Součástí smlouvy je i dohoda, že následně bude v klubu působit minimálně dva roky jako trenér brankářů. Informuje o tom agentura Sport Invest International, která hráče zastupuje.

Drobný byl zvolen čtvrtým nejlepším brankářem bundesligy

Český brankář Jaroslav Drobný z Hamburku byl v anketě na internetových stránkách německé ligy zvolen čtvrtým nejlepším gólmanem podzimní části soutěže. Vyhrál Manuel Neuer z Bayernu Mnichov.

Brankář Drobný má v Hamburku šanci na prodloužení smlouvy

Gólman Jaroslav Drobný by i v příští sezoně mohl zůstat brankářem Hamburku. Německý klub mu podle všeho nabídne prodloužení smlouvy, podle sportovního ředitele Petera Knäbela si o to pětatřicetiletý člen širší reprezentace říká svými výkony.

Drobný je devatenáctým členem Klubu ligových brankářů

Hamburský gólman Jaroslav Drobný se stal devatenáctým členem Klubu ligových brankářů za sto vychytaných nul v nejvyšších soutěžích. Jubilejní 100. čisté konto si připsal v sobotním utkání německé bundesligy na hřišti Dortmundu, kde Hamburk nečekaně zvítězil 1:0.

Adler se smířil s tím, že je v Hamburku dvojkou za Drobným

René Adler se smířil s tím, že se v Hamburku posunul do role brankářské dvojky za Jaroslava Drobného. Po špatném vstupu do sezony nahradil Adlera zkušeným českým gólmanem později odvolaný kouč Mirko Slomka a jedničkou je Drobný i pro jeho nástupce Josefa Zinnbauera.

Drobný při Adlerově zranění dochytá za Hamburk baráž

Brankář Jaroslav Drobný dostane při zranění hamburské jedničky Reného Adlera šanci i v odvetě baráže o účast v německé lize. Ve čtvrtek se podílel na bezbrankové remíze v úvodním zápase s druholigovým Fürthem a v neděli odpoledne na něj budou fotbalisté Hamburku spoléhat znovu.

Drobný si poprvé v sezoně zachytá, a hned proti Bayernu

Reprezentační gólman Jaroslav Drobný dostane v 15. kole německé fotbalové ligy poprvé v sezoně šanci v brance Hamburku. Zraněného Reného Adlera nahradí v sobotním utkání na půdě obhájce titulu a vítěze Ligy mistrů Bayernu Mnichov.

Brankář Drobný se upsal Hamburku na další dva roky

Reprezentační brankář Jaroslav Drobný bude dál působit v bundesligovém Hamburku. Klub dnes oznámil, že s třiatřicetiletým fotbalistou o dva roky prodloužil smlouvu, které měla v létě vypršet. Podmínky nového kontraktu severoněmecký tým nezveřejnil.

Bild: Brankář Drobný by se mohl vrátit do berlínské Herthy

Český brankář Jaroslav Drobný, kterému v létě skončí smlouva v Hamburku, by se v příští sezoně mohl vrátit do berlínské Herthy. Letošní vítěz druhé německé ligy by podle internetového vydání deníku Bild rád přivedl svou někdejší oporu zpět.

Čech má zlomený malíček, přípravu v Turecku vynechá

Brankář Chelsea Petr Čech má zlomený malíček na ruce a nezasáhne do středečního přípravného zápasu reprezentace s Tureckem v Manise. V nominaci jej nahradí Jaroslav Drobný z Hamburku. Zápas podle kouče Michala Bílka odchytá Jan Laštůvka z Dněpropetrovsku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele