Jaroslav Drobný Články

Přidat hráče do záložek

Drobný má zlomený palec na ruce, měsíc bude mít sádru

Reprezentační brankář Jaroslav Drobný z Hamburku si zlomil palec na ruce a podle agentury DPA bude čtyři týdny nosit sádru. Jednatřicetiletý fotbalista plní po letním přestupu z Herthy v německém klubu roli náhradníka. V bundeslize si zachytal jen v pěti zápasech na přelomu října a listopadu, když byl jeho konkurent Frank Rost zraněný.

Trenér Hamburku dá brzy šanci v brance Drobnému

Gólman Jaroslav Drobný možná po reprezentační přestávce dostane poprvé šanci představit se v soutěžním utkání v brance Hamburku. Čtyřnásobný český reprezentant zatím v HSV kryje záda jedničce Franku Rostovi, ten však nepodává bezchybné výkony.

Jarolím již není kapitánem Hamburku, Drobný začne jako dvojka

Český fotbalista David Jarolím už nebude kapitánem bundesligového Hamburku. Nový trenér Armin Veh dal před ním přednost německému reprezentantovi Heiku Westermannovi, který přišel v létě ze Schalke. Veh rovněž rozhodl o tom, že reprezentační brankář Jaroslav Drobný zahájí sezonu jako týmová dvojka.

Drobný by měl chytat proti Lotyšsku, v Hamburku bojuje o jedničku

Zatímco v bundesligovém Hamburku svádí brankář Jaroslav Drobný boj o post týmové jedničky, v reprezentaci mu pozice prvního gólmana nejspíš připadne už ve středečním utkání proti Lotyšsku. Při absenci tradiční opory Petra Čecha by jej měl kouč Michal Bílek postavit do generálky národního mužstva na kvalifikaci mistrovství Evropy.

Brankář Drobný podepsal tříletou smlouvu v Hamburku

Brankář Jaroslav Drobný se stal posilou Hamburku. Jeho agent Pavel Zíka z agentury Sport Invest dnes řekl, že trojnásobný český reprezentant podepsal v bundesligovém týmu tříletou smlouvu.

Hamburk nabízí brankáři Drobnému čtyřletou smlouvu

Český brankář Jaroslav Drobný se přiblížil angažmá v Hamburku. Podle listu Sport Bild nabízí severoněmecký klub třicetiletému gólmanovi čtyřletou smlouvu.

O brankáře Drobného se podle tisku zajímá bundesligový Hamburk

O českého reprezentačního brankáře Jaroslava Drobného se podle německého časopisu Sport Bild zajímá bundesligový Hamburk. Dosavadní opora Herthy magazínu řekla, že s HSV ještě není definitivně domluvena, možnost přesunu do severoněmeckého města ale považuje za zajímavou.

Drobný dal přednost sportovní budoucnosti před penězi

Nabídku lukrativní čtyřleté smlouvy od vedení Herthy odmítl reprezentační gólman Jaroslav Drobný. V německé metropoli mohl kývnout na velmi zajímavý nový kontrakt, ale dal přednost sportovním ambicím. S klubem se rozloučil v dobrém, druhou bundesligu však hrát nechtěl. Nyní řeší další angažmá

Hertha BSC už o brankáře Drobného nestojí

Hertha BSC už o českého brankáře Jaroslava Drobného nestojí. Podle agentury SID vedení druholigového celku stáhlo nabídku nové smlouvy poté, co ji třicetiletý reprezentant odmítl.

Trenér Herthy Babbel chce přesvědčit Drobného, aby zůstal

Hertha BSC se ještě nevzdala šance, že navzdory sestupu do druhé ligy udrží českého brankáře Jaroslava Drobného. Ten sice podle víkendové zprávy listu Bild nepřijal nabídku na prodloužení smlouvy, nový trenér Markus Babbel o něj však mimořádně stojí a snaží se jeho názor změnit.

Drobný opustí Herthu, nepřijal novou nabídku

Jaroslav Drobný opustí Herthu, kde mu na konci sezony vypršela smlouva. S vedením týmu, který sestoupil do druhé ligy, se český reprezentant nedohodl na podmínkách nového kontraktu.

V nominaci reprezentace vystřídal brankář Daněk zraněného Drobného

V nominaci fotbalistů pro zápasy s Tureckem a USA, které se budou hrát v závěru května v amerických městech Harrison a Hartford, udělal trenér Michal Bílek první změnu. Místo brankáře Jaroslava Drobného, který se dnes omluvil kvůli zraněnému kolenu, pocestuje za oceán plzeňský gólman Michal Daněk.

Drobný: Nejsme dostatečně dobří

Hertha v loňské sezoně proháněla německou špičku a dlouho útočila na příčky zajišťující start v Lize mistrů, letos je tomu přesně naopak. Berlínský klub se od úvodu soutěže pohybuje na chvostu bundesligové tabulky a sestup ho zřejmě již nemine. Podle brankáře Jaroslava Drobného je to dáno tím, že hráči zkrátka nemají dostatečnou kvalitu...

Drobný se těší na konfrontaci s ostrovním fotbalem

Místo zraněného Petra Čecha dostane ve středečním přípravném utkání ve Skotsku s největší pravděpodobností příležitost v brance fotbalové reprezentace Jaroslav Drobný. Při indispozici dlouhodobé české jedničky se naskytla gólmanovi Herthy šance rozšířit počet dosavadních startů za národní tým o třetí.

Hrdina Drobný nebyl spokojen, i když chytil penaltu

Navzdory výbornému výkonu nebyl brankář Herthy Jaroslav Drobný spokojen s domácí remízou 0:0 s Borussií Mönchengladbach v 19. kole fotbalové bundesligy. Třicetiletý český gólman chytil v prvním poločase penaltu hostujícího Aranga i následnou dorážku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele