Další články

Kovařík se hecoval s bývalými spoluhráči z Plzně, litoval prohry Bohemians

Osm a půl roku strávil v Plzni fotbalista Jan Kovařík. Po letním odchodu z klubu se v dnešním 2. ligovém kole postavil proti svému bývalému zaměstnavateli v dresu Bohemians 1905. Třiatřicetiletý levý záložník se na zápas moc těšil a s někdejšími spoluhráči se před ním i v jeho průběhu hecoval.

Nastal už čas z Plzně odejít, řekla nová posila Bohemians 1905 Kovařík

Jan Kovařík, který se stal novou posilou Bohemians 1905, je po více než osmi letech strávených v Plzni připravený na novou výzvu. Třiatřicetiletý záložník by rád hrál s klubem na co nejvyšších příčkách a zároveň se těší, jak na stadionu v Ďolíčku zažije podporu místních fanoušků. Dosud totiž jejich vliv zažíval jen jako soupeř.

Kovařík opustil po 8,5 letech Plzeň a přestoupil do Bohemians

Jan Kovařík opustil po osmi a půl letech Plzeň a přestoupil do pražských Bohemians 1905. Třiatřicetiletý záložník dnes s "Klokany" absolvoval první trénink a podle jejich twitteru s nimi podepíše dvouletou smlouvu.

Kovařík by po otřesu mozku mohl v úterý opustit nemocnici

Plzeňský Jan Kovařík, který při nedělním ligovém utkání v Ostravě utrpěl silný otřes mozku, zůstává v místní nemocnici. V úterý by se dvaatřicetiletý krajní záložník či obránce mohl přesunout do domácího léčení.

Kovařík po další ztrátě Plzně: Měli bychom jít hladověji za góly

Plzeňský Jan Kovařík byl hodně zklamaný po překvapivé domácí porážce 0:1 s Karvinou v 10. kole první ligy, protože trápící se Viktoria potřetí za sebou v nejvyšší soutěži nezvítězila a neskórovala. Podle dvaatřicetiletého záložníka či obránce Západočeši potřebují chodit hladověji za góly a musí věřit, že střelecké trápení brzy zlomí.

Kovařík: Strašně to mrzí, byly to dva zápasy od další trofeje

Záložníka Jana Kovaříka obrovsky mrzelo, že hráči Plzně prohráli v semifinále domácího poháru na Spartě 1:2 a na vítěznou trofej nedosáhli. Západočeši až ve dvanáctém soutěžním zápase pod vedením slovenského trenéra Adriana Guľy poznali přemožitele a nenavázali na nedávnou ligovou výhru na Letné 2:1.

Podle záložníků Čermáka a Kovaříka je Plzeň stále ve hře o titul

Plzeňští hráči Aleš Čermák a Jan Kovařík věří, že Viktoria má nadále šanci na titul, přestože po bezbrankové remíze ve 28. kole první ligy na hřišti Slavie ztrácí na lídra tabulky stále osm bodů. Oba záložníci si myslí, že ve hře je pořád dostatečný počet zápasů včetně dalšího vzájemného duelu v Edenu, který podle Kovaříka musí Západočeši vyhrát.

Neměli jsme z čeho dát gól, řekl Kovařík po prohře s Olympiakosem

Plzeňského záložníka Jana Kovaříka po úterním debaklu 0:4 s Olympiakosem Pireus a vyřazení ve druhém předkole Ligy mistrů mrzela vedle tří inkasovaných gólů z rohů i nemohoucnost Viktorie v ofenzivě. Řeckým favoritům, kteří minulý týden remizovali v Plzni 0:0, podle jednatřicetiletého fotbalisty v odvetě hodně pomohla první branka z úvodu druhé půle.

Kovařík by dva góly Spartě vyměnil za tyčku na Slavii

Plzeňský záložník Jan Kovařík ve šlágru třetího kola ligové nadstavby přispěl k domácí suverénní výhře 4:0 nad Spartou dvěma góly. Oba by však třicetiletý fotbalista vyměnil za to, kdyby při nedělní porážce 1:3 na hřišti vedoucí Slavie za bezbrankového stavu místo tyčky vstřelil branku.

Klíčový moment utkání, řekl Kovařík o své tyčce proti Slavii

Plzeňský záložník Jan Kovařík označil za klíčový moment prvoligového šlágru na stadionu Slavie svou tyčku za bezbrankového stavu. Třicetiletý univerzál, který v nastavení snížil na konečných 1:3, chce ještě zabojovat o mistrovský titul, i když ví, že už to bude hodně těžké, protože Viktoria na pražského lídra ztrácí tři kola před koncem nadstavby už pět bodů.

V nadstavbě nemáme do ztratit, řekl plzeňský záložník Kovařík

Plzeňští podle záložníka Jana Kovaříka nemají v nadstavbové části co ztratit a mohou dotáhnout čtyřbodovou ztrátu na vedoucí Slavii. Třicetiletý hráč doufá, že obhájci titulu si ve finále první ligy výbornou domácí formu přenesou i na hřiště soupeřů.

Prosincovou anketu LFA vyhráli záložník Kovařík a trenér Hejkal

Ligová fotbalová asociace vyhlásila nejlepším hráčem prosince ve Fortuna:lize plzeňského záložníka Jana Kovaříka. Trenérskou anketu vyhrál teplický Stanislav Hejkal.

Plzeňský Kovařík gólem napravil zaváhání z prvního poločasu

Blízko premiérovému gólu v Lize mistrů byl plzeňský záložník Jan Kovařík v posledním zápase základní skupiny proti AS Řím už v prvním poločase, v dobré pozici však v 26. minutě přestřelil branku. Po změně stran třicetiletý hráč zaváhání napravil, v 62. minutě po přihrávce Jana Kopice otevřel skóre a odstartoval cestu Plzně za postupem do jarní fáze Evropské ligy.

Je to velká ztráta, s Příbramí bychom měli vyhrát, řekl Kovařík

Plzeňský Jan Kovařík odehrál proti Příbrami první zápas po více než měsíční pauze zaviněné zraněním, návrat na trávníky mu ale poněkud zhořkl. Jeho celek totiž v utkání 15. ligového kola nezvládl roli obrovského favorita a s trápícím se nováčkem doma jen remizoval 1:1. Kovařík připustil, že takové ztráty by si obhájce trofeje v boji o titul neměl dovolit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele