V nadstavbě nemáme do ztratit, řekl plzeňský záložník Kovařík

27.04.2019, 20:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Adhol

Popravdě se tý nadstavby docela bojím. Liberec ani Ostrava venku nebude vůbec nic lehkýho. Jablonec na nás umí i když tam věřím, že je porazíme. Derby se Spartou nemá favorita a zápas s Plzní sice bude doma, ale přesně jak říká Kovařík, nemají co ztratit, tak aby nám to nesvázalo nohy. Tak snad to už ukopeme. Minimálně za herní projev s nejlepším útokem a obranou ligy bychom si to zasloužili určitě nejvíc.

Reagovat
martin.b

Mně ta nádstavba přijde jako úplná debilita s ohledem na skupinu o Evropskou ligu. Takovej Liberec skončí v skupině o titul poslední a nezahraje si ani o to blbý druhý nebo kolikátý předkolo EL. Zato třeba Teplice, co skončili 10. mají možná větší šanci o tu EL hrát...

Reagovat
Erialdur

A to já bych raději skupinu o titul. Pořádný zápasy se Slavii, Spartou, Plzní, Baníkem. Než se teda dostat do tý Evropy a zahrát si jeden dvojzápas s nějakým kačerovem s Azerbajdžánu.

Reagovat
lampas

Přitom by jen stačilo, aby se ve středu, kdy se hraje první zápas baráže o ligu hrálo semifinále...4-7 a 5-6, a pak toho 1.6 finále.

Reagovat
smazaný uživatel

To zní moc logicky, to přes LFA nemůže nikdy projít.

Reagovat
lampas

Oni řeknou, že je nefér, aby se musel čtvrtý tým ligy kousat přes dva zápasy. Já si myslím, že pokud si to čtvrtý tým ligy není schopen ve dvou domácích (!) zápasech uhájit, nemá v EL co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to východisko ze situace, jaká tu je. Na první ligu, aby to bylo koukatelný má max 10 mančaftů,nechci nikoho urazit, ale ostatní to jedou ukopat, okopat. A pprávě nadstavba skýtá zajímave a koukatelné zápasy, tedy v první šestce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele