Další články

Jankto se vrací do Itálie, podepsal smlouvu s Cagliari

Jakub Jankto přestoupil z Getafe do Cagliari. Sedmadvacetiletý člen širšího kádru české reprezentace, který v uplynulé sezoně hostoval v pražské Spartě, podepsal s nováčkem italské ligy smlouvu na dva roky s opcí na další sezonu. Klub ze Sardinie o tom informoval na svém webu.

Jankto se podle médií vrátí do Itálie, posílí ligového nováčka Cagliari

Jakub Jankto přestoupí podle italských médií ze španělského Getafe do Cagliari. Televizní stanice Sky Sport Italia uvedla, že sedmadvacetiletý český záložník podepíše s nováčkem nejvyšší italské soutěže smlouvu na dva roky s opcí.

Sparta vyřadila z kádru Jankta. Není připraven plnit smlouvu, vysvětlila

Prvoligový tým Sparty Praha pokračuje bez Jakuba Jankta. Bývalý český reprezentant byl vyřazený z kádru, protože není připravený vykonávat povinnosti vyplývající z jeho profesionálního kontraktu...

PrahaIN: Jankto při silniční kontrole odmítl podstoupit test na drogy

Jakub Jankto ze Sparty dnes během silniční kontroly odmítl podstoupit test na drogy. Uvedl to server PrahaIN.cz. Policie reprezentačního záložníka zastavila kvůli upozornění jiného řidiče, jenž měl podezření, že vůz před ním řídí osoba pod vlivem alkoholu. Dechovou zkoušku měl Jankto negativní.

Jsi opravdovou inspirací, ocenily Janktův coming out UEFA i světové kluby

Jakub Jankto se po veřejném oznámení homosexuální orientace dočkal velké podpory nejen v Česku, ale i v zahraničí. Sedmadvacetiletého záložníka po coming outu ocenily Mezinárodní fotbalová federace (FIFA), Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) nebo evropské velkokluby FC Barcelona, Arsenal, Chelsea či AC Milán.

Reprezentaci opustil i Brabec, doplnili ji Lingr, Provod a Stronati

Českou reprezentaci před úterním závěrečným zápasem skupiny A2 Ligy národů ve Švýcarsku opustil kvůli zranění také zadák Jakub Brabec. Už v sobotu krátce před domácím utkáním s Portugalskem vypadli z mužstva ze zdravotních důvodů křídelník Jakub Jankto a pravý bek či záložník Lukáš Masopust. Trenér Jaroslav Šilhavý dodatečně povolal středopolaře Lukáše Provoda s ofenzivním univerzálem Ondřejem Lingrem ze Slavie a obránce Patrizia Stronatiho z Puskáse.

Jankto: Když ztratíme takový zápas, nemůžeme myslet na prvenství

Pro Jakuba Jankta ze Sparty je premiérová branka v české lize po remíze 2:2 v Teplicích jen slabou náplastí na další ztracené body. Pražané proti outsiderovi neudrželi dvougólový náskok, v nejvyšší soutěži počtvrté za sebou hráli nerozhodně a na třetím místě neúplné tabulky ztrácejí šest bodů na vedoucí Plzeň, která má navíc zápas k dobru...

Jankto: Pokud budeme dělat chyby, nebudeme vyhrávat. Remíza je málo

Podle křídelníka Jakuba Jankta si Sparta za ztráty v úvodu sezony může pouze sama vlastním přístupem. Pražané navzdory dlouhé přesilovce jen remizovali v utkání šestého kola první ligy v Jablonci 1:1 a podruhé za sebou a celkově už potřetí v ročníku nejvyšší soutěže nezvítězili.

Sparta na hostování s opcí přivedla záložníka Jankta

Jakub Jankto je novou posilou pražské Sparty. Šestadvacetiletý odchovanec Slavie přišel na Letnou ze španělského Getafe na roční hostování s opcí. Sparta představila novou posilu na klubovém webu.

O záložníka Jankta z Getafe se zajímá Sparta

Sparta by se poprvé od sezony 2013/2014 ráda vrátila na mistrovský trůn a ke splnění cíle by Letenským mohla pomáhat jedna zajímavá posila. V hledáčku pražského klubu je Jakub Jankto, s nímž nadále nepočítá Getafe...

Getafe přestalo počítat s Janktem, reprezentant si hledá nové angažmá

Jenom jednu sezonu podle všeho stráví Jakub Jankto v madridském Getafe. Českému záložníkovi se i vinou zranění nedařilo a španělský klub s ním podle tisku přestal počítat, s další změnou prostředí počítá i sám fotbalista...

Doma můžeme porazit každého, řekl před zápasem se Španělskem Jankto

Čeští fotbalisté doma už desetkrát po sobě neprohráli a křídelník Jakub Jankto je přesvědčen, že příznivou sérii mohou natáhnout i v nedělním druhém utkání skupiny A Ligy národů proti gigantovi ze Španělska. Podle šestadvacetiletého záložníka Getafe mohou reprezentanti na svém hřišti porazit kohokoliv.

Strašně důležitá výhra, před Španělskem nám pomůže i mentálně, řekl Jankto

Za velice důležitou označil záložník Jakub Jankto výhru českých fotbalistů 2:1 nad Švýcarskem v prvním utkání elitní skupiny A2 třetího ročníku Ligy národů. Triumf nad účastníkem podzimního světového šampionátu podle něj pomůže národnímu týmu i psychicky před nedělním domácím soubojem s favorizovaným Španělskem.

Walesu máme co vracet, sraz chceme zakončit vítězně, řekl Jankto

Podle záložníka Jakuba Jankta mají čeští reprezentanti v úterním přípravném zápase ve Walesu soupeři co vracet. S ostrovním týmem se reprezentanti utkali v uplynulé kvalifikační skupině o mistrovství světa a po porážce a remíze za ním skončili třetí v tabulce. Jankto by chtěl po čtvrtečním zklamání a porážce 0:1 po prodloužení ve Švédsku v semifinále play off zakončit březnový sraz vítězně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele