Sparta vyřadila z kádru Jankta. Není připraven plnit smlouvu, vysvětlila

19.04.2023, 16:22, aktualizováno 19.04.2023, 21:37
Aktuality

Prvoligový tým Sparty Praha pokračuje bez Jakuba Jankta. Bývalý český reprezentant byl vyřazený z kádru, protože není připravený vykonávat povinnosti vyplývající z jeho profesionálního kontraktu...

Letenský klub tímto krokem reaguje na včerejší dopravní incident 27letého záložníka, jenž se při silniční kontrole odmítl podrobit testu na návykové látky. Jankto se s vedením Sparty sešel před středečním tréninkem, do kterého už se nezapojil, aby si mohl řešit osobní situaci.

Policie zastavila Jankta nedaleko tréninkového centra Sparty na Strahově kvůli upozornění jiného řidiče, jenž měl podezření, že vozidlo před ním řídí osoba pod vlivem alkoholu. Dechovou zkoušku měl sice bývalý hráč Udinese negativní, test na drogy i následné lékařské vyšetření ale odmítl. Podle serveru "isport.cz" navíc usedl za volant bez řidičského oprávnění.

Vedení Sparty mělo s Janktem dnes ráno schůzku. "A-tým pokračuje bez Jakuba Jankta. Hráč není připravený vykonávat povinnosti, které vyplývají z jeho profesionálního kontraktu, a není tak k dispozici trenérovi pro tréninkovou činnost," uvedl letenský klub v prohlášení na svém webu.

"Po vzájemné dohodě došlo k rozhodnutí, že se Jakub Jankto nezapojí do společné přípravy s A-mužstvem a bude řešit svoji osobní situaci. S respektem k hráči nebude klub poskytovat více informací. Žádáme veřejnost a média o nezasahování do osobního života hráče," dodala Sparta.

Z krátkého prohlášení nevyplývá, zda je Jankto postaven mimo tým natrvalo, či pouze dočasně. V létě mu na Letné vyprší hostování z Getafe. Pražský klub může uplatnit opci na přestup, což je však po úterním incidentu velmi nejisté. Z prohlášení není jasné ani to, jaké problémy člena širšího kádru české reprezentace trápí.

"V posledních letech a hlavně poslední rok se kolem mě nashromáždilo tolik věcí, že je lepší zbrzdit a myslet i na svoje zdraví. Od 18 let se celý život točil kolem fotbalu. Hodně mi dal, něco mi sebral a někdy i poučil. Nebyl to pro mě nejlepší sportovní rok, ale vždy jsem preferoval klubové výsledky. O to víc mě mrzí, že mi moje zdraví a mentální rozpoložení nedovolí pokračovat v honbě za titulem a pohárem," uvedl na instagramu Jankto.

"Nenajdu ani slova, jak obrovsky chci poděkovat celé Spartě. Díky všem hráčům, trenérům a fanouškům. Vážím si i podpory všech lidí okolo včetně médií, kdy jsme si projevovali vždy vzájemný respekt," doplnil.

Jankto se do Česka vrátil před sezonou na hostování s opcí z Getafe, vysoká očekávání však nenaplnil. Pětačtyřicetinásobný reprezentant za Spartu nastoupil do 15 ligových zápasů, v nichž se jednou zapsal mezi střelce. Upozornil na sebe spíše nedávným přiznáním k homosexualitě.

Autor: Jiří Vojík / sparta.cz, ČTK

Komentáře (310)

Přidat komentář
Sosi

Že mu to všechno stálo za to Takto si během jedné sezony pojebat kariéru

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
oli9

Reagovat
delfin

Reagovat
AjaxFans

Sparta ho zničila

Reagovat
Front hell

Sparta no

Reagovat
nani92

útok na LGBT komunitu

Reagovat
Pan.Antonin

Jakub Jankto aneb jak si zničit kariéru ve dvou krocích.

Reagovat
kilobyte

Ve Spartě je jen na hostování a asi by ho na přestup nevzali. Takže teď bude mít aspoň volno na hledání angažmá. Za hranicemi jim bude možná jedno, že fetuje. Tam se stejně dostane jen to, že je gay.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Čekali na první záminku, aby ho vyrazili, homofobové

Reagovat
Banikovec7

Snad to tak bude ve světě prezentováno

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Unai

Reagovat
Manik...

Reagovat
PBLead

Reagovat
Doomblade

Při příštím zápase na Rangers

Reagovat
Cotton

Teď se smějem, ale kdyby se o tom dozvěděl Stevie Gerrard nebo ten Kamarův právník, tak jsou z toho schopný něco takovýho udělat.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
krisa

Reagovat
Unai

Reagovat
Pato44

Od te doby, co se z nej stala bukva, se mu prestalo darit ve fotbale a ted i v osobnim zivote... => nebudte bukvy

Reagovat
liborarnold

To mu asi dost pomůže, když se s tím narodí.

Reagovat
Unai

Reagovat
Mass

Reagovat
delfin

Reagovat
fenixLFC

nebudte bukvy- suhlasim, ale nemali by sme budit ani heterosexualov. ludia maju pravo sa vyspat!

Reagovat
Pato44

chvíli mi dalo, než mi to došlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ramm+

Reagovat
Cotton

Takže Jirka Luňák měl pravdu?

Reagovat
buzna

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pato44

Reagovat
ratusek

Na to jaké dával rozhovory, že by nestrpěl někoho, kdo chce mít volný víkend nebo nechce přesčasy, tak si solidně dokurvil život. Fotbalově ho asi vždy někdo zaměstná v naší lize, ale v osobním životě to je ubožák. Ještě že nikoho najetej a bez řidičáku nezabil, jak se stává.

Co mu vlastně hrozí? Mohl by dostat třeba podmínku za ten řidičák v kombinaci s drogama?

Reagovat
Salfovic

To tedy pochybuji, s jeho finančními nároky.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
KingMaster13

Řízení bez řidičáku už je na hraně vězení. Pokud mu prokážou i drogy nějak tak je to za mě naprosto jasný pruhovaný pyžamo

Reagovat
Pablos

no tak to fakt nečekej ...co má v minulosti ? Tohle je podmínka a peněžitý trest.

Reagovat
KingMaster13

Viz to co píše kolega pode mnou. Může dostat klidně rok jen za jízdu bez řidičáku a ty okolnosti kolem mu ještě dost tu situaci přihoršují. Samozřejmě, že možná přes nějaký úplatek se z toho dostane.

Reagovat
icka

Bez řidičáku jezdí kde kdo a nikdy jsem neviděl, že by je zavřeli. Max podmínka. Otázka co ty drogy.

Reagovat
KingMaster13

Taky se dle mě kouká na to, jak o ten řidičák přijdeš.

Reagovat
icka

Spousta lidí má i zákaz řízení a stejně z toho následně vyváznou. A to bývají fetky. U Jankta bych tím tuplem čekal, že bude relativně v pohodě. Ale v kombinaci s těma drogama by to problém být mohl.

Reagovat
r.mrazik

tak vezeni jo?

Reagovat
j_mrazik

Vězení v cizím těle

Reagovat
checitto

řízení bez řidičáku je přestupek, stejně jako odmítnutí testu na drogy, za přestupek opravdu do vězení jít nemůže

Reagovat
JarousFCB

To fakt? Takže když evidentně sjetý borec odmítne test, tak místo trestného činu to bude přestupek? To je nějaká píčovina ne?

Reagovat
checitto

není, muselo by se prokázat jinak, že byl sjetý, což je u drog prakticky nemožné. Navíc i když by neodmítl jít na krev a byl by pozitivní, není to automaticky trestný čin, musí mít aktivní látku v krvi nad určitou hladinou stanovenou pro danou látku, pod touto hladinou je to také přestupek.

Reagovat
rave

Další odborník, co má potřebu komentovat, když ví hovno... Řízení bez řidičáku je maření výkonu úředního rozhodnutí - trestný čin dle § 337 trestního zákoníku. O přestupek se jedná jenom v situaci, kdy už máš po uplynutí trestu dle předchozího rozhodnutí právo na vrácení papírů, jen sis o ně ještě nepožádal.

Reagovat
checitto

gratuluji k prokázání vlastní neznalosti a hlouposti. Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání lze spáchat, jak již název napovídá, nerespektováním nějakého rozhodnutí, v případě řízení pak porušením platného zákazu řízení. Trestným činem je pak samotné maření tohoto rozhodnutí vykonáním zakázané činnosti. Samotné řízení bez řidičského oprávnění je skutečně jen přestupek. Kdysi to nějaký čas trestným činem bylo, pokud se nemýlím, byl to § 180d starého trestního zákona, ale to už hodně dlouho neplatí. Takže příště nemachruj, hloupý joudo.

Reagovat
lubik

S tím bych souhlasil, znám jednoho, kterého chytli dvakrát když měl zabavene papíry a pokaždé nel pozitivní test na trávu a vyvázl z toho jen s podmínkou. A to už měl predtim asi 4krat sebrané papíry za trávu.

Reagovat
rave

Krásně jsi to vysvětlil. A teď se ještě zkus zamyslet, co tady asi řešíme za situaci. Podle tebe asi Jankto nikdy neměl řidičák. Proč já vůbec ztrácím čas...

Reagovat
checitto

protože jsi další hloupý odborník, co má potřebu komentovat, i když o tom ví hovno Evidentně absolutně nerozlišuješ držení řidičského oprávnění a zákaz řízení. Tady to máš i s vysvětlením, proč se nedopustil trestného činu:

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-jankto-mimo-tym-moje-zdravi-a-mentalni-rozpolozeni-mi-nedovoli-pokracovat-reagoval-hrac-4137912

t

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká to úžasná právnická bitka tady

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bartes

v paragrafech se píše, že běžný člověk může dostat i rok basy + body jen za tohle. Pokud by neodmítl a nalízal, tak i víc. Proto odmítl lízačku. Ale je to Jankto, bude mít lepší právní ochranu než běžný smrtelník, takže to vidím na nějakou podmínku, odebrání řidičáku na 2 roky a pro něj finanční pokutu tak 50k.

Reagovat
kilobyte

Horní sazby se málokdy dávají. I běžný člověk by se z toho ve většině případů vysekal, pokud by to nebyl nějaký extrémní případ.

Reagovat
_Blind_

Prej to za něj všechno vyřeší Mikael Oganesjan alias MikeJePan, takže budou cálovat ještě ti policajti, za to že se správně nepředstavili.

Reagovat
bartes

pro něj je nejhorší asi to, že si tímto definitivně podělal kariéru. Původně se chtěl restartovat ve Spartě, aby mohl prorazit v cizině, teď by dostal flek tak možná vedle Krmelce v Jakartě nebo kde to hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je mentálně rozloženej, tak jde fotbal fakt stranou. Což vlastně sám říká.

Reagovat
Pablos

Mně by zajímalo jak to teď vlastně jako je... hostovačka z které byl vlastně vyhozen... takže svým způsobem je to provinění asi i vůči Getafe nebo né ? Dali ho na hostování, které jeho vinou nemůže naplnit... to ho asi vyhodí i tam né ? Nebo názory a tipy ?

Reagovat
KingMaster13

V Evropě už si tímhle neškrtne. Ledaže by ho chtěl někdo ve 4. anglický jako PR případ. U nás si už kopne maximálně za nějaký spodní tým tabulky, který ho zkusí ještě omilostnit. Nicméně pokud si třeba na 3 roky půjde hačnout tak už to může zabalit

Reagovat
Kaspar

Tak do Emiratu za Haskem, kdyz je Karabec takova fiflena, ze se tam nechtel jit fotbalove rozvijet, tak bude misto pro nej.

Reagovat
KingMaster13

Tam by homosexuála přivítali s otevřenou náručí no

Reagovat
Pablos

Reagovat
Salfovic

Chce ho nechat ukamenovat

Reagovat
Kaspar

A jo vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Totéž Indonésie. On to má vlastně fakt na hovno, v civilizovaném světě ho nikdo neangažuje, protože řídil (asi) na fetu a v necivilizovaném kvůli sexuální orientaci. Takže mu zbývá už jen česká liga.

Reagovat
ratusek

Reagovat
messi80

Neviem v akom svete žijete ale futbalistov čo mali nejaký problém so zákonom a potom hrali je až až ...taký benzema alebo ribery mali.na krku ešte väčší škandál a hrali ďalej.samozrejme benzema je trošku iný futbalista ,nikto ale ani nečaká že jankto bude hrať za real.vobec si nemyslím že kvôli tomuto mu skončila kariéra ,ak nepôjde sedieť tak je to len o Tom jako si s.tym poradí sám a či sa mu podarí reštartovať kariéru.

Reagovat
inferno08

Jakože česká republika je někde mezi civilizovaným a necivilizovaným světem?

Reagovat
Kepy_FCB

Některé kraje (KV,UST) jednoznačně neciv...

Reagovat
Salfovic

Ještě jeden ti tam chybí.

Reagovat
wwwx

Reagovat
Kucka

Reagovat
Cotton

Ale česká liga má zas specifické prostředí, to si prostě nevybereš

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Reagovat
delfin

Lol

Reagovat
Pablos

Sedět nepůjde prosim tě... zase nepřeháněj, to je myslím nepravděpodobný. A ani mi to nepříjde normální, aby za tohle jinak bezúhoný lidi měli hned při prvním průseru (při kterém se nikomu nic nestalo ani nevznikla žádná finanční újma nikomu) měli zavírat do basy. Podmínka a snaž se... jinak pak jo. Jinak bych se spíš nedivil, že ukončí sám někdy kariéru v létě... a jinak si myslím, že Plzeň (i bez těch klišé vtípků) by ho fakt vzala

Reagovat
kilobyte

Tak on už o řidičák přišel předtím, takže to není první průser. Ale zase ve zprávách už jsem viděl pár fetek, které policie chytila už poněkolikáte bez řidičáku a pod vlivem a pořád byli na svobodě.

Reagovat
Pablos

Tak já o řidičák přišel za to, že jsem jel o víkendu na zelených číslech (což nesmíš)... víš houby za jakou píčovinu (teda pokud se to neví) mu ho sebrali. A když jsme u toho tak jsem vlastně pak bez řidičáku jezdil (páč i když mám datovku, tak mi tam nic nepřišlo o zákazu), až najednou mě pak napadlo se mrknout jak na tom jsem bodově a tam jsem zjistil, že dávno jezdím v zákazu Do konce zákazu mi chybělo 14 dní... tak jsem šel odevzdat řidičák, že jsem ho našel, zaplatil asi 10tis a zase si ho šel za 14dní vyzvednout. Jako z prdele klika, ale když to vemeš, že bych za absolutně směšnej prohřešek měl jít do basy pak nejradši podle někoho... tvl ne, to je moc

Reagovat
inferno08

Co je to jízda na zelených číslech?

Reagovat
kilobyte

Nejsou to převozní značky na auto?

Reagovat
Pablos

jo jsou

Reagovat
Pablos

Nevím teď jak se tomu nadává přesně... takový ty čísla na zeleném papíře, když ještě nemáš spz (resp. registrační značku). Auto je pojištěné všechno, jen prostě na nich máš správně dle zákona jet pouze na úřad ...což asi normálně okecáš v týdnu, ale o víkendu je to pešek. Samozřejmě, že jsem to netušil a netuší to podle mě plno lidí. Plus musíš chytnout úplnýho trotla policajta co to řeší.

Reagovat
inferno08

Jo tak převozní značky. Taky by mě to nenapadlo.

Reagovat
inferno08

Ale je to teda vlastně celkem logické, když s tím musíš na úřad. Ale to by se pak tedy nesmělo jezdit ani dejme tomu od 17h do 8h ve všední dny...

Reagovat
Pablos

Ale zase docel vostrý... furt mám pocit v sobě, že to je fakt kokotina ti za to sebrat řidičák. Kvalifikace jízda bez registrační značky a nazdar.

Reagovat
Pablos

*klasifikace

Reagovat
inferno08

To jo, třeba za prošlou technickou, pokud nemáš auto v totálním šrotu, dostaneš asi jen pokutu 2000,- Takže za tohle sebrat řidičák je celkem drsný.

Reagovat
Pablos

A paradox že pak musíš ještě i za tohle jít za trojku dělat psychotesty No jako tady jediný plus, že jsem to fakt zjistil těch 14 dní do konce a nikdo mě nestavil v tu dobu. Aspoň takhle mi to karma vrátila, dva tejdny šlo vydržet

Reagovat
Fendi

Jízda na zelených číslech bude horší než jízda na kokeši

Reagovat
Salfovic

Spíš to pro něj byly rychlé prachy

Reagovat
Pablos

Pro něj nula. Na místě nic neplatíš. Ale třeba za to dostávají nějaký prémie.

Reagovat
Salfovic

Tak měl vykázanou činnost prakticky bez práce.

Reagovat
lubik

Znám jednoho, kterého chytli dvakrát když měl zabavene papíry a pokaždé mel pozitivní test na trávu a jednou vezl sebou i dítě a stejně vyvázl jen s podmínkou. A to predtim mu sebrali několikrát papíry za trávu. Takže Jankto max s podmínkou

Reagovat
KingMaster13

A nebo se to právě začne řešit a budou z něj chtít udělat odstrašující případ umocněné tím, že to je celebrita. Nicméně tenhle scénář na 98 % nenastane. Jen říkám, že taky tu nějaká taková šance je (ačkoli téměř mizivá)

Reagovat
ratusek

ty bys mu to hačnutí snad i přál

Reagovat
dantetomas

ale za trest by musel do zenskej basy

Reagovat
KingMaster13

Mě přijde že svým chováním si to přeje taky

Reagovat
lubik

Asi by to bylo nejlepší, ale nejspíše dostane max podmínku a možná nejake veřejně prospěšné práce.

Reagovat
KingMaster13

Já zase znám 2 případy, kdy byli chyceni bez řidičáku a už jsou v pyžamu ale to jsou taky extra pitomci. Oba přišli o řidičák při namátkové kontrole kdy nadejchali oba přes 2 promile a podruhé byli chycení bez řidičáku a opět s 2 promilema. Takže pokud ho Janktovi sebrali poprvé třeba za alkohol tak teď by správně měl jít taky bručet, protože drogy jsou stejně nebezpečný jako alkohol. Nicméně u těhle slavných osob samozřejmě víme jak to chodí

Reagovat
Pablos

Tak já si pořád myslím, že profesionální fotbalista během týdne do sebe snad nenafutruje takové množství, aby to byl trestný čin. I když kdo ví no A nevím jak to přesně chodí tím odmítnutím jen, že se to automaticky posuzuje, že jsi tedy pod vlivem... ale zase jak se pak určuje to množství že jo Nic méně, věřím, že se za to do basy dostává... ale v tomhle případě to nepředpokládám. To se hodí na psychické problémy, momentální nějáký zkrat a bla bla bla...

Reagovat
KingMaster13

Jo s tím souhlasím ale musíš brát v potaz, že běžný smrtelník by byl alespoň na hraně. U Jankta jasně že se to nějak udělá A nevíme jaké množství v sobě měl, zase kdyby věděl, že toho moc neměl tak by to dle mě přijmul a na ten trošek by se nějak vymluvil

Reagovat
Pablos

Tak v tu chvíli seš z toho asi docela paf... zastavíš si a najednou silniční kontrola. Bez řidičáku v sobě něco... no tak prostě radši všechno odmítal. Ale tak to jsou spekulace už teď.. to prostě nevíme, ale dokázal bych uvěřit klidně oběma možnostem

Reagovat
kilobyte

Tak ale on by měl pak v práci větší problémy, kdyby mu odhalili i malé množství. Takhle to teoreticky pořád může nějak ukecat.

Reagovat
kilobyte

Záleží, jak hodně se to dostane na západ.

Ale na západě si kvůli tomuhle a výkonnosti neškrtne a na východě zas kvůli orientaci. Nechtěl bych mu dělat agenta.

Reagovat
KingMaster13

Mohli by ho poslat do Austrálie, koneckonců do trestanecký kolonie by zapadl

Reagovat
kilobyte

Nebo do Ruska na převýchovu. Dostal by občanství a ženu a rusáci by to prodali, jako napravení chudáka, kterého zkazil západ.

Reagovat
KingMaster13

Ten by šel jako první na frontu

Reagovat
Salfovic

Jestli na převýchovu, tak to by stačilo ho poslat k Ovčáčkovi.

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Rovnou ho poslat v balíčku společně s Mabilem

Reagovat
Spalovač šancí

Furt mu zbývá sever a jih

Reagovat
Fendi

Prej je defacto jasný, že se v létě jako free agent vrací do Serie B do Sampdorie

Reagovat
Kucka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

Tak on je vyřazený z áčka, ale nevím jestli to znamená i ukončení smlouvy.

Reagovat
Pablos

no nejspíš to znamenat nebude... nadruhou stranu ta formulace, že není schopný vykonávat povinnosti profesionální smlouvy... je prostě taková, že na ní moc nemá nárok

Reagovat
kilobyte

Tak on je ve Spartě už jenom na měsíc a půl. Takže to podle mě nechají doběhnout.

Docela by mě zajímalo, jak to mají hráči na hostování. Jestli podepisují s novým klubem smlouvu a nebo jestli je ta smlouva mezi kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude podle mě individuální. Třeba Jankto bych věřil, že tady normálně pobírá plat, co měl v Getafe, naopak Kuchta chtěl z Ruska za každou cenu pryč a pochybuju, že mu Sparta platí to, co Rusáci, ten určitě souhlasil se sníženým platem.

Reagovat
Fendi

Tady mají podepsanou smlouvu kluby, Sparta mu platí jen 25% gáže, zbytek Getafe. Opce pro Spartu pak byla 2,5 mil €. Getafe se ho chtělo zbavit, teď asi i mají důvod rozvázat smlouvu

Reagovat
Salfovic

Vždyť mu stejně cca za měsíc končí hostování, ne ?

Reagovat
Kucka

Podle mě ve Spartě teď měsíc dotrénuje individuálně a pak se vrátí do Španělska. Předpokládám, že ve smlouvě s Getafe bude mít fet jako hrubé porušení smlouvy, takže počkají na výsledek vyšetřování a pak ho můžou klidně vyrazit.

Reagovat
bartes

on je dočasně vyřazen z kádru. Takže by mu měla dá smlouva běžet s tím, že si má oběhat, co potřebuje. Sparta udělala v podstatě jen gesto pro veřejnost, že mu nedala žádný trest, ale zároveň se od jeho chování distancovala. Další kroky přijdou ve chvíli, kdy "správce" rozhodne, co z toho Janktovi plyne.

Už teď je ale jasné, že se řadí mezi lidi jako Krmelec nebo Hašek, takže kariéra nejspíš v háji. Jedině si jít někam na východ vydělat.

Reagovat
KingMaster13

No na východě už si moc nevydělá právě. Zbývá mu Austrálie, USA (na MLS nemá kvalitu), Indie a Čína (na tu kvalitu taky nemá)

Reagovat
kilobyte

Čína ty cizince dost omezuje a mají limit asi 3 cizinci v týmu. Takže tu bych škrtnul.

Reagovat
KingMaster13

To je pravda

Reagovat
veikko

Jako možnosti bych nevylučoval nižší ligy v Německu, Španělsku nebo Itálii. Třeba zrovna v tom Německu by vydělával pořád slušně a kvalitativně by na to taky v pohodě stačil.

Reagovat
KingMaster13

Však jo nějaké PR pro ty kluby ale nevydělal by si tam a fotbalově by to byl pro něj taky konec

Reagovat
veikko

Tak on zrovna fotbalově momentálně nevypadá ve formě ani na spodek F:L, natož aby si šel někam vydělávat. Prvně se musí hlavně sebrat a začít na sobě makat.

Reagovat
mario23

Bukvice vyfetovaná.

Reagovat
Kucka

Reagovat
lajka30

Když si člověk vzpomene že je jednu dobu o něj usiloval Arsenal........

Reagovat
oli9

Poslední rok sere na fotbal a věnuje se všemu okolo škoda ho když hrál v Itálii tak měl vcelku formu

Reagovat
ratusek

pojebaný esport

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ho nezastaví, on si tu cestu do "áčka" zase najde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Unai

Reagovat
ratusek

Možná spíš jede v éčku

Reagovat
supporter

Treba jen prijima....

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
mayday

Říká Kundus

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Sosi

Reagovat
teenz

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
soukup

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vodka

Reagovat
Euphael

Reagovat
krisa

Reagovat
Vasil

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
vceradnesazitra

Půjde na Ronaldem

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano "Krav maga" Ronaldo

Reagovat
mayday

Reagovat
kilobyte

Chtěli show, mají show.

Reagovat
xaus

Žltá karta

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pony Slaystation

Jen se přizpůsobil mentalitě tamního prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se o něm v článku píše jako o bývalém reprezentantovi? Už se dopředu počítá, že nebude nikdy povolán?

Reagovat
Salfovic

Přesně, Šilhavý je schopný ho nominovat, i když bude bručet.

Reagovat
Pablos

,,Kuba Jankto, nám předvedl, že umí velmi dobře kličkovat jízdou v automobilu, následně i při odebírání vzorků a v neposlední řadě kličkovat i před soudem... jeho povolání se nabízelo a jsme rádi, že ho můžeme mít znovu v týmu, takový hráč nám tu chybí. "

Reagovat
kilobyte

Navíc máme zákulisní informace, že mu nedělá problém práce na lajně.

Reagovat
Blasphemer

Klasická kariéra českýho talentu. V mládí ven, kde se ze začátku i chytne, dostane se do repre a pak postupnej pokles. Restart ve Spartě a pak už jenom něco ze svaté trojice chlast, drogy nebo dluhy, v jeho případě to druhé.

Jestli správně koukám, tak od léta je volnej hráč, takže jsem zvědavej, kdo po něm sáhne. To už bude maximálně nějakej komickej pokus o restart někde v Boleslavi a pak může před třicítkou ukončit kariéru.

Reagovat
Blasphemer

Tak jsem se podíval asi blbě. Na wiki píšou, že tam podepsal na dva roky, ale všude jinde, že na pět.

Reagovat
Manik...

Wiki je nejvíc relevantní

Reagovat
kilobyte

To není klasická kariéra českého talentu. Většina talentů, co šla brzo ven, tak se většinou ani nechytla.

Reagovat
ratusek

Podepíšete ho vy. O to strach nemám. Na rok na zkoušku a ztratit nic nemůžete a když se mu bude dařit tak jsou vítězové oba

Reagovat
Salfovic

Marně přemýšlím, k čemu by jim byl. Leda, že by chtěli klesající návštěvnost řešit nalákáním teploušů na tribuny..

Reagovat
ratusek

Hele Plzeň je furt jedna z nejlepších adres u nás. Prestiží i financema. A když tam může hrát takovej Kopic, tak proč ne Jankto

Reagovat
bartes

Plzni bych vůbec nevěřil. Ta musí dělat každý rok poháry, aby utáhla ty monstr výplaty. A protože s tím nic nedělá a nakupuje další drahé hvězdičky typu Vydra, tak brzo vyhlásí bankrot. Nevěřím, že se znova najdou šílenci jako letos, že Šádkovi půjčí na provoz klubu s příslibem, že jim to z prémií za poháry vrátí.

Reagovat
ratusek

S Bílkem ty poháry udělají přes předkola vždy. Ale otázkou je umístění příští sezonu v lize.

Vlastně je asi dost možné, že tam už Bílek nebude.

Reagovat
Blasphemer

Naštěstí si myslím, že Šádek je poměrně konzervativní člověk a buzeranta si do týmu nepustí.

Reagovat
ratusek

Vlastně pravda ikdyž už tam minimálně jednoho měl

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Koho ?

Reagovat
Sosi

Hromadu

Reagovat
Salfovic

No jo.

Reagovat
Skleepy

Však ten má krásnou ženskou jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

To měl Jankto taky.

Reagovat
Sosi

No...

Reagovat
Pony Slaystation

Nějakýho teplouše

Reagovat
deiw

Zrovna z těch, kteří odešli ještě v dorosteneckém věku, aniz by v ČR neco odehrali, se ze soucasnych hráčů v zahraničí prosadil jen on, Sadílek a Černý. V minulosti snad jen Plašil a Jarolím. Takže on mi skoro nepřijde ani jako český hráč

Docela sem věřil i po té sezóně v Getafe, že se v top ligách udrží ještě hodně dlouho. U něj je prostě evidentně problém, že se sám se sebou moc srovnat nedokázal. Vidím to teď každopádně spíš na nějakou druhou italskou, šanci mu určitě někdo dá. Ale kariéru už určitě neudělá.

Reagovat
Salfovic

Vyloženě se nabízí Sampdoria.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Kucka

Reagovat
KingMaster13

Kalas hypoteticky, ačkoli zažil několik hostovaček jakožto hráč Chelsea.

Reagovat
dave30

Proč hypoteticky? Kolik mladých by chtělo mít kariéru jako on. Po několika hostovačkách (kde většinou pravidelně hrál - kromě půl sezóny v Německu) nakonec zakotvil v soutěži, která mu vyhovuje. A finančně zřejmě také netře bídu (podle mých informací v posledních letech 20-25 tisíc liber týdně). Že ho někdo vyděl v PL...

Reagovat
fabec1222

Já si myslim, že klidně skončí. Řekl bych, že fotbal už pro něj neni priorita. On se teď v klidu uživí jako nějakej influencer, v kombinaci s tím jeho esportem.

Reagovat
Pablos

Jinak asi se shodnem, že nám díky Janktovi EF docela ožilo... doufám, že má něco pro nás ještě připraveno na zítra třeba... mohl by třeba přijet autem na podání vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by autem přejet Tvrdíka a pak říct, že mu to poradil Podroužek. To by mohlo dát i 1000 komentů.

Reagovat
kilobyte

Řekne, že je černoch a vykrade nějakou večerku.

Reagovat
ratusek

představil jsem si, že je fakt schopen přijet autem

Reagovat
Cotton

Navíc tu dnes vidím i článek o hradeckém stadionu. Konečně můžu dát novému EF palec hore .

Reagovat
Salfovic

Ho nabonzoval někdo z reakce.

Reagovat
dave30

Já myslím, že nejdůležitější bude, jestli mu prokáží ty drogy (to by byl jistě i důvod rozvázání smlouvy s Getafe). Pokud ne, tak bude celkem v pohodě. Má smlouvu ještě 3 roky (nevím za kolik, ale v Itálii měl kolem 1,5 mega ročně, tak pochybuji, že šel hrát dobrovolně do Španělska za méně). Takže pokud ho Getafe nebude chtít, tak se budou muset domluvit na odstupném. Něco má již nastřádáno z Itálie (tedy doufám), takže se bude moci naplno věnovat tomu svému E-sportu...

Reagovat
mario23

Podle mě už hrát nebude. UEFA by mu mohla dát stopku na 1-2 roky, pokud ho někdo otestuje na fet. I když kdo by ho měl testovat? Nejspíš Getafe jedině.

Reagovat
Greny

?? Kluby nejsou povinni jediné ty asociace jako Wada atd..ale to chodí spíš na sportovce individuální.. Procházka po titulu snad byl 20x za dva měsíce ale na kolektivní serou...

A nevím jak to je v Americe... Hrace NHL netestuje vůbec až kdyžtak na MS takže MLS by teoreticky mohl hrát pokud to mají stejne

Reagovat
Greny

OT : to céčko Slavie taky pěkně velký špatný v sestavě v jaké jsou

Reagovat
kilobyte

Stačí vystřídat Tecla a dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Standa moc neunavil, o víkendu ho bude potřeba v základu.

Reagovat
Greny

Já právě chvíli koukal když jsem viděl sestavu Slavie a Vlašimi (to vypadalo že někteří hráči co tam jsou nemohli hrát ani proti béčku)

Reagovat
kilobyte

No jo. Fakt tam asi měli nějaký zákaz. Ale minule normálně hráli. Takže asi nějaká dodatečná dohoda? To už docela smrdí.

A ještě si tam dají 5 hráčů z áčka a stejně nedokážou vyhrát.

Reagovat
Coutinho10

aspoň bod, byl jsem se osobně podívat

https://twitter.com/Coutinho10CZ/status/1648746456331739137

kousek ode mě i Bejbl, Holoubek a Ujfi viz poslední fotka

Reagovat
Greny

akorát nechápu ty zákazy sorry

Reagovat
Coutinho10

jaký zákazy myslíš

Reagovat
Coutinho10

jo už čtu nad tímto komentem v tomto vlákně...hele, těžko říct, do toho nevidíme, ale může to tak působit, nicméně na hřišti to bylo férový, vyrovnaný a remíza odpovídá, takže nikdo nic nepouštěl nebo tak

Reagovat
kilobyte

Šli nakoukat slávistické mladíky. Ti ve Vlašimi dostali zákaz a za béčko místo nich hráli borci z áčka.

Reagovat
Coutinho10

ale aspoň to je zpestření vidět tyto borce...Bořil to tam řídil, Ewerton fakt topovej v tom driblingu, mezi třema no problemo, jednou tam připravil gólovku, ale nedotlačili jsme to, nicméně, když dostal nepřesnou přihrávku, tak se vztekal trochu no

Reagovat
Mass

Kdyby si aspoň nelhal, za Vlašim tři hráči ze Slavie na hostování.

Reagovat
Greny

Já tam vidím dva Biegon a jeden náhradník co na jaře odehráli minutové dohromady tak zápas.

Jinak nehrál Rigo, Horský, Vágner, Halinsky

Reagovat
kilobyte

Takže nedostali zákaz? To měli taky nějakou virózu?

Reagovat
ACSeRw!n

ok

Reagovat
Muffi

Me by zajimalo, co se s nim stalo. Vypadal, ze by mohl mit karieru v ambicioznim klubu aby skoncil jako hvezda bulvaru a vzhledem ke svym predchozim vyrokum jako totalni kokot.

Reagovat
DidusIneptus

Zastávám se Jankta. Sdělovací prostředky jsem už dávno prokouk'. Sou falešný. Zkreslujou skutečnost a pomlouvají, takhle lžou. Šíří mezi lidma nesnášenlivost Sou to svině.

Reagovat
Salfovic

Přesně, je to mučedník jako Ševčík

Reagovat
kilobyte

Šel jen náhodou kolem auto a fízlové na něj skočili a chtěli mu dělat testy.

Reagovat
smazaný uživatel

ACAB

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pony Slaystation

Ještě vole na udání, Volha vole...

Reagovat
Spejbl

"Vod mala kopal do míče..."

Reagovat
monty25

Tak s Lavim bych ho asi úplně nesrovnával...

https://youtu.be/IF9FGdPOTtA

Reagovat
kilobyte

Myslíš, že nepíchá?

Reagovat
monty25

Kurvy jako Lavi určitě ne.

Reagovat
Pony Slaystation

Od Laviho by si asi dal říct...

Reagovat
pesky passer-by

Moze teraz skusit nejaky cringe dat ohladom toho, ze je gej. Az zavratne mnozstvo ho bude brat vazne.

Reagovat
Zark

tak velká gebula a má v ní úplné hovno

Reagovat
Bakary3

Pěkná chcanka se z něj vyklubala

Reagovat
db18

RIP

Reagovat
Blasphemer

lampas 10.08.2022 15:04#

Tak to je velká bomba, jeden z největších přestupů v dějinách ligy, přirovnal bych to k návratu Poborskýho. Jankto bude bezkonkurenčně nejlepší hráč ligy, pro Spartu velká posila. Tady má velkou šanci se nastartovat.

dobrý tip

Reagovat
Salfovic

Tak nastartoval určitě.

Reagovat
Mass

Reagovat
Kucka

Reagovat
GabrielBatistuta

Tak trefil aspoň, že se nastartuje.

Reagovat
Sosi

Lampas byl vždycky klasa

Reagovat
bartes

tak Jankto byl dobrý hráč a že se neprosadil v A-týmu v cizině se prostě stane. V té době nikdo nevěděl, že je to, co teď leze na povrch a všechny ty problémy s manželkou atd. se braly jako že se stane. Ale teď jde vidět, že on sám není psychicky úplně v pořádku a v podstatě už s nástupem do Sparty ten fotbal ani nehrál. Místo toho pařil furt hry, obklopoval se klukama a ještě si u toho občas dal lajnu. A teď se na to veřejně přišlo "náhodou", protože byl nejspíš řádně vypukaný a ještě sedl za volant, když kličkoval po silnici tak, že si toho všimli i ostatní. A v Praze to už fakt musí stát za to, když si tě někdo všimne. Většinou tam nikdo nic neřeší.......taky je možnost, jak tu někdo psal, že byli dohodnuti a napráskali ho.

Reagovat
Sosi

tak on asi nepsal o neprosazení v cizině, ale naoapk o neprosazení ve spartě...

Reagovat
lampas

Reagovat
vestinustarychdubu

Uplně se ve mně vařej chcanky z toho jeho prohlášení na instagramu. Místo toho, aby si nasral na hlavu alespoň trochu, ze sebe snad udělá ještě oběť, hlavně srdceryvnou fotku a prohlášení, jako správná influencer kunda to hlavně udělat celý o sobě a zdravíčku.

A co hůř, lidi ho tam ještě litují jaká je to chudinka... Tvl, jestli řídil s vědomím, že v lednu přišel o papíry a odmítnul trest na drogy (že by mu mohli cokoli najít), tak je to především kokot a nějak nevidím jedinej důvod, ho v ničem litovat. Lidi už jsou z těch sociálních sítí nemocný.

Reagovat
kilobyte

Sám by vyhazoval zaměstnance jen za to, že by nechtěl dělat o víkendu. A teď fňuká o svém zdraví a že si potřebuje odpočinout.

Reagovat
Bakary3

To je kokutek to není možný

Reagovat
inferno08

Reagovat
ratusek

taky jsem to už psal. neuvěřitelná mrdka to je

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kucka

Reagovat
vodka

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Podíval jsem se a sedí to, chudák musí brzdit A řekl bych, že ty komentáře už někdo promazal, u toho předchozího příspěvku je hejtu dost.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

podobná mrdka jako tehdy Mádl.

A když to správně podáš, jako správná influencer píča, tak tě ještě lidi budou litovat no. divná doba

Reagovat
r.mrazik

tvoje bublina te podpori vzdycky...at je to jankto, bures, vávrové a dalsi bez rozdilu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Nihilister

Taky jsem si říkal, že to nemůže myslet vážně. To je fakt kunda neuvěřitelných rozměrů.

Reagovat
bartes

to tak bylo vždycky, akorát teď díky instagramu to jde více na povrch. Asi je to ze slavné USA, kde kdejaký člověk někoho zabije a jeho manželka ho obhajuje tak, že to není možné, protože by nikdy nikomu neublížil. Kdysi tohle bylo i u herce Kopeckého. Ten byl taky oficiálně nemocný s depresemi, ale v reálu ohnul každou sukni, která před ním neutekla a manželky a milenky mu ty nevěry i tolerovaly, aby neupadal do depresí. O něm se třeba traduje, že bydlel u milenky (manželky), ona táhla nájem a provoz domácnosti a on si tam vodil další ženské a vůbec se nestaral o takové běžné věci jako nájem atd

Reagovat
Sosi

kdo táhne provoz domácnosti ze svého, okrádá rodinu

Reagovat
Kaspar

Je to hodny kluk, ktery vzdy vsechny sousedy zdravil, tak ho nech byt

Reagovat
Luc-Luc

Smazka

Reagovat
gofaselrodri

Reagovat
gofaselrodri

Reagovat
NataženýTříslo

Uf, ještě, že se neuskutečnilo angažmá ve Slavii.

Reagovat
Coutinho10

třeba by k tomu přistoupil jinak, víc si toho vážil, ale s odstupem času souhlas

Reagovat
KingMaster13

Vlastně ukázal že Slávii má furt srdci a do Sparty si přišel akorát pro peníze a nijak zvlášť jí nepomohl

Reagovat
Mass

Bohužel Kuchta v tomhle směru celkem zklamal, mohl aspoň rozhádat kabinu

Reagovat
delfin

Já mám Kuchtu pořád rád teda. Takže doufám, že Spartě sice posere titul, ale že jim vystřílí účast ve skupinách evropských pohárů, a že v těch pohárech bude nejlepší střelec.

Reagovat
JacoBee

"jsem háklivý ještě na jednu věc, když mi někdo řekne, že v sobotu nebo v neděli nedělá. To v mých firmách neexistuje, kdyby mi někdo řekl, že je víkend, ať mu zavolám v pondělí, tak letí"

Nebýt coming outu, tak už je dávno bez smlouvy...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Mě překvapujou ty zdejší reakce,,, lidi vy snad nesledujete dění,,, dyť šňupe aspoň třetina ligy ,,,

Reagovat
delfin

Krejčí taky?

Reagovat
Pablos

já tedy nevidím ani jeden koment, že by byl někdo překvapen

Reagovat
kilobyte

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
JacoBee

Reagovat
lampas

Reagovat
ratusek

v čem tě překvapují?

Reagovat
kilobyte

Jak jsou všichni překvapení. Přitom jediný překvapený je on.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kuba94

Karviná a Příbram do první a kdo půjde do druhé? Pardubice a Teplice ?

Reagovat
dantetomas

Preco do diskusie zatahujes futbal?

Reagovat
Kuba94

A co jiného chceš na fotbalovém fóru řešit jako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Příbram, sestup Zlín. Baník a Brno se s pomocí rozhodčích zachrání v baráži.

Reagovat
ratusek

Akorát, že baráž hrát nebudeme. Pokud teda nechceš, abychom prohráli se Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Já si právě myslím, že Slavii porazíte, ale ostatní zápasy prohrajete.

Reagovat
delfin

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ratusek

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
bartlu

Taky někoho z vás blokla ta mrdka na Insta? ten to musel solidně pročistit od všech, kdo mu tam nepíšou jak mu drží palečky atd...

Reagovat
Puskas

Anebo kteří nepíší i o víkendu.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Pablos

Reagovat
delfin

Reagovat
kilobyte

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Freedo

Reagovat
lampas

Díky za upozornění, šel jsem to zkusit

Reagovat
Front hell

Beztak jenom zjistil co dělají ve vězení chlapům,tak je na sebe zavolal sám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele