Kane - Son a návrat Eriksena ve stínu invaze: 27. kolo Premier League v kostce

Spolupráce "já na bráchu, brácha na mě" v podání hvězdné dvojice Harry Kane - Son Hung-min opět zafungovala. Po nečekané porážce v Burnley si ostrostřelci Tottenhamu spravili chuť v Leedsu, kde režírovali vítězství Spurs 4:0. Momentem víkendu byl ovšem comeback jejich bývalého spoluhráče Christiana Eriksena, který se osm měsíců po srdečním kolapsu vrátil k soutěžnímu fotbalu v dresu Brentfordu. Vše a mnohé další ale zastínila invaze Rusů na Ukrajinu.

Hurikán v Manchesteru a Alissonův výkop: 26. kolo Premier League v kostce

Reklamu na fotbal sledovali v sobotu fanoušci na Etihad Stadium, kde vedoucí Manchester City prohrál po infarktovém průběhu s Tottenhamem 2:3. Do hlavní role se obsadil Harry Kane, který dvakrát skóroval. Vítěznou trefou v páté minutě nastaveného času navíc razantně umlčel řadu ostrovních kritiků a měl lví podíl na zastavení třízápasové série porážek Spurs.

Čaroděj Mendy a vymetené šibenice v Leicesteru: 8. kolo Premier League v kostce

Nehrát dobře, a přesto vyhrát, se mezi anglickou elitou povede jen výjimečně. V 8. kole si tento kousek odškrtla vedoucí Chelsea, kterou v Brentfordu spasil fenomenální výkon brankáře Édouarda Mendyho a utažený volej obránce Bena Chilwella. Nadále proto drží jednobodový náskok před Liverpoolem.

Kane z Tottenhamu v aktuálním přestupním období neodejde

Hvězdný útočník Harry Kane uvedl, že zůstane i nadále hráčem Tottenhamu. Osmadvacetiletý kapitán anglické reprezentace, který byl během léta spojován především s možným přestupem do Manchesteru City, dnes oznámil na sociálních sítích, že Spurs v tomto přestupním období neopustí.

Kane neodcestoval s Tottenhamem do Portugalska k zápasu Konferenční ligy

Útočník Harry Kane dnes neodcestoval s hráči Tottenhamu do Portugalska k čtvrtečnímu úvodnímu duelu 4. předkola Evropské konferenční ligy na hřišti Pacosu Ferreira, přestože ho trenér Nuno Espírito Santo zařadil na pětadvacetičlennou soupisku. Informovala o tom britská média.

Kane by měl zůstat, ale ještě se může dost věcí změnit, řekl kouč Tottenhamu

Podle manažera Tottenhamu Nuna Espírita Santa by měl hvězdný útočník Harry Kane nadále zůstat v jeho týmu. Portugalský kouč ale zároveň připustil, že se do konce přestupového období může ještě hodně věcí změnit. Anglický kapitán Kane chyběl po vynechání části týmové přípravy v úvodním zápasu nejvyšší soutěže, který "Spurs" vyhráli nad Manchesterem City 1:0. Zároveň však figuruje v pětadvacetičlenné nominaci na čtvrteční utkání Evropské konferenční ligy proti Pacos de Ferreira.

Kane se vrátil do tréninku Tottenhamu a může nastoupit i proti City

Útočník Harry Kane se zapojil do dnešního tréninku Tottenhamu Hotspur a podle manažera Nuna Espírita Santa by mohl být o víkendu připravený i na úvodní duel nového ročníku anglické soutěže proti Manchesteru City. Osmadvacetiletý kapitán anglické reprezentace vynechal na začátku srpna úvodní týmovou přípravu a ještě více tím zneklidnil fanoušky londýnského klubu, kteří se v posledních měsících obávají jeho možného odchodu...

Kane nestávkuje. Zítra se má hlásit na tréninku Tottenhamu

Situace kolem Harryho Kanea je nadále zastřená, alespoň určitého vyjasnění se jí však dnes dostalo. Po pondělních zprávách, že se anglický reprezentant po Euru odmítl hlásit na tréninku Tottenhamu Hotspur, se nyní na sociálních médiích objevil Kaneův vzkaz, že nikdy za svou kariéru trénovat neodmítl a hned zítra se bude Nunovi Espirítovi dle plánu hlásit...

Guardiola vyloučil, že by se Manchester City ucházel o Messiho

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola prakticky vyloučil, že by se Lionel Messi po překvapivém konci v Barceloně stěhoval právě na Etihad Stadium. Vzhledem k propojení se španělským koučem se právě Citizens jevili jako jeden z favoritů, nicméně podle Guardioly k tomuto shledání nedojde.

Bude nás to bolet do konce kariéry, řekl Kane k prohře s Itálií na penalty

Kapitán anglické reprezentace Harry Kane označil prohru v penaltovém rozstřelu s Itálií ve finále mistrovství Evropy za nejhorší pocit na světě. Neúspěch před domácími fanoušky na národním stadionu ve Wembley bude podle něj bolet do konce kariéry.

Kane před finále ME: Máme šanci psát historii, musíme ji chytit oběma rukama

Kapitán anglické reprezentace Harry Kane chce v nedělním finále mistrovství Evropy proti Itálii oběma rukama chytit šanci zapsat se do historie. Svěřenci trenéra Garetha Souhgatea usilují o premiérový titul kontinentálních šampionů a první trofej od zlata na domácím MS 1966. Útočník Tottenhamu věří, že Albionu pomůže zkušenost ze semifinále s Dánskem i domácí prostředí v Londýně.

Představení účastníků Eura 2020 - Anglie

José Mourinho se před pár dny nechal slyšet, že trénovat Anglii je spolu s koučováním Brazílie ta nejtěžší reprezentační práce ze všech. Je pravda, že na lavičce Albionu se před současným koučem Garethem Southgatem vystřídala četná řádka jmen, z nichž část rozhodně nedosahovala velikosti této výzvy. Nic to ale nemění na tom, že Three Lions na velkých turnajích zkrátka něco svazuje.

ALL-STARS Premier League 2020/21

Titul má svého vlastníka, stejně tak vstupenky do evropských pohárů. K definitivnímu završení letošní sezóny Premier League tak schází už jen individuální ceny. Expertní panely Premier League i PFA už zveřejnily užší nominace na nejlepšího hráče ročníku. A teď je řada i na nás v Eurofotbalu.

Problém pro Tottenham, střelec Kane údajně chce odejít

Tottenham má už jenom minimální šanci kvalifikovat se do příštího ročníku Ligy mistrů, po letošní sezoně navíc dost možná přijde o svou nejvýraznější postavu. Zaječí úmysly má kanonýr Harry Kane, vedení londýnského klubu měl sdělit, že chce změnit prostředí...

Ve stínu Superligy: 32. kolo Premier League v kostce

Tohle bylo dost možná nejméně záživné, nejméně zábavné a nejméně důležité kolo v historii Premier League. Zaprvé se kvůli semifinále FA Cupu rozplizlo do šesti dnů, a postrádalo tak svůj obvyklý náboj a drajv. No a zadruhé - a v první řadě - bylo zcela zastíněno pokusem o vraždu. Superliga naštěstí svůj zločin nedotáhla do konce a náš milovaný sport dýchá dál.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele