Další články

Kane opět proti Arsenalu. Na anglického střelce jde chvála z obou táborů

Harry Kane v létě opustil londýnský Tottenham, aby se dočkal kýžené trofeje. Bayern Mnichov ale klopýtnul v poháru a téměř definitivně je bez šance na ligový triumf, jedinou možností tak zůstává Liga mistrů. V té se Kane postaví proti Arsenalu, za který v mládeži nastupoval, avšak později se stal jeho úhlavním rivalem.

Ozvěny z Bundesligy: Letos bez trofeje? Třeba za rok. Kane je pro Bayern příslibem lepších zítřků

Harry Kane boří v Bayernu jeden rekord za druhým. Mnichované díky příchodu anglického střelce zase získali hroťáka, jehož celý rok citelně postrádali. Ani úsilí předsezonní posily ale paradoxně dost možná nepovede ke zlaté tečce v Bundeslize. Pokud ovšem na klubový úspěch nedosáhne na jaře, jistě to zvládne někdy jindy.

Kane vyrovnal rekord Seelera. Doufám, že překonám i Lewandowského, věří kanonýr

Čtyři hattricky i 30 branek. Debutová sezona Harryho Kanea (30) je v mnoha ohledech rekordní. Angličan však nehodlá přibrzďovat, spíše naopak. "Zbývá spousta zápasů, doufám, že rekord překonám," uvedl kanonýr Bayernu Mnichov k bundesligovému maximu Roberta Lewandowského (41 gólů).

Kane po postupu Bayernu přes Lazio: Taková utkání mohou zlomit sezonu

Kanonýr Harry Kane je stále při chuti a dvěma góly v úterý přispěl Bayernu Mnichov k postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů. Bavorský gigant v domácí odvetě osmifinále porazil Lazio 3:0 a napravil venkovní porážku 0:1 z prvního utkání. Kapitán anglické reprezentace má v aktuální sezoně Ligy mistrů na kontě šest branek a spolu s Kylianem Mbappém z Paris St. Germain vede tabulku střelců. Kane věří, že vydařená odveta pomůže Bayernu k lepším výkonům v závěru rozpačité sezony.

Honba za Zlatou kopačkou. Mezi největšími favority jsou Kane nebo Martínez

Zlatá kopačka je jedním z nejprestižnějších ocenění v evropském fotbale. Evropská fotbalová unie (UEFA) jejím prostřednictvím na konci každého ročníku oceňuje nejlepšího střelce. V sezoně 2023/24 o ni usiluje rovnou čtveřice horkých kandidátů. Jsou jimi Harry Kane z Bayernu Mnichov, Lautaro Martínez z Interu Milán, Kylian Mbappé z Paris Saint-Germain a své slovo bude zajisté chtít říct i držitel ocenění Erling Haaland z Manchesteru City.

Kane je pro legendu Bayernu Maiera ještě cennější hráč než Lewandowski

Přínos Harryho Kanea pro Bayern Mnichov předčil v očích legendy bavorského fotbalového velkoklubu Seppa Maiera všechna očekávání. Už po polovině sezony považuje slavný brankář kapitána anglické reprezentace za cennějšího hráče, než byl jeho uznávaný předchůdce v roli obávaného střelce Robert Lewandowski.

Kane láme rekordy Bundesligy. Miluju tady každou sekundu, řekl střelec Bayernu

Od anglického reprezentačního kapitána Harryho Kanea se po letním příchodu do Bayernu Mnichov góly čekaly, ale svou střeleckou formou v novém působišti třicetiletý útočník očekávání výrazně předčil. V 15 zápasech za německý velkoklub vstřelil Kane 21 gólů, stal se miláčkem fanoušků a slovy chvály nešetří ani z počátku skeptičtí experti.

Kane počítá s tím, že v Bayernu bude potřebovat trochu času na adaptaci

Kapitán anglické fotbalové reprezentace Harry Kane si v Bayernu Mnichov klade ty nejvyšší cíle a po přestupu z Tottenhamu, kde strávil celou dosavadní kariéru, chce konečně dosáhnout na trofeje. Počítá ale s tím, že bude potřebovat čas, aby se adaptoval na německý fotbal.

Kane přestoupil z Tottenhamu do Bayernu Mnichov

Útočník Harry Kane přestoupil z Tottenhamu do Bayernu Mnichov. Německý klub dnes na svém webu oznámil, že s kapitánem anglické reprezentace podepsal smlouvu do 30. června 2027. Podle médií za něj zaplatí více než 100 milionů eur (2,4 miliardy korun) a Kane se tak stal nejdražším hráčem bundesligy.

Kane souhlasil s přestupem do Bayernu, čeká ho zdravotní prohlídka

Hvězdný útočník Harry Kane podle médií souhlasil s přestupem z Tottenhamu do Bayernu Mnichov a stane se nejdražším hráčem německé ligy. Transfer třicetiletého Angličana by měl bundesligové šampiony vyjít na více než 100 milionů eur (2,4 miliardy korun).

Bayern se dohodl s Tottenhamem, čeká se na rozhodnutí Kanea

Bayern Mnichov se podle médií dohodl s Tottenhamem na přestupu hvězdného útočníka Harryho Kanea. Bundesligový mistr je připraven zaplatit za třicetiletého kanonýra více než 100 milionů eur (2,4 miliardy korun). Kapitán anglické reprezentace však zatím neoznámil, zda do německého velkoklubu odejde. Podle BBC se spíše kloní k tomu, že zůstane v londýnském celku, za který hraje od mládežnických let.

Rušno v Bayernu: Maného chystaný odchod může změnit situaci u Kanea

V Bavorsku je v posledních dnech pořádně živo. Po nepříliš povedené poslední sezoně, kterou však Bayern opět zakončil bundesligovým titulem, se v Mnichově stále častěji mluví o změnách. A zatímco situace kolem příchodu Harryho Kanea (29) se zdála být neměnná, hlasitěji se začíná skloňovat odchod Sadia Maného (31). Ten už ostatně Angličanův transfer výrazně oživil.

Kane zůstává objektem zájmu Bayernu, Tottenham požaduje více peněz

Čestný prezident Bayernu Mnichov Uli Hoeness (71) vyjádřil přesvědčení, že kapitán anglické reprezentace Harry Kane (29) přestoupí z Tottenhamu Hotspur k německému gigantovi. Zatímco samotný hráč by měl být na podmínkách s Bayernem už domluven, vedení Spurs chce získat za přestup klíčového hráče vyšší částku, než mu mnichovský klub aktuálně nabízí.

Euforie v Liverpoolu a slzavé údolí v Leicesteru: 38. kolo Premier League v kostce

O titulu i vstupenkách do Ligy mistrů bylo rozhodnuto už před víkendem. Poslední kolo se proto neslo ve znamení lítého záchranářského boje, z něhož vyšel úspěšně Everton. Toffees zdolali Bournemouth 1:0 gólem Abdoulaye Doucourého a uhájili pole position před Leicesterem a Leedsem. V euforii se topili i fanoušci v Birminghamu, protože si Aston Villa zajistila po 13 letech účast v evropských pohárech - konkrétně v Konferenční lize na úkor Tottenhamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele