Kane věří, že Mourinho ukončí čekání Tottenhamu na trofej

Kapitán Tottenhamu Harry Kane věří, že Spurs pod vedením trenéra Josého Mourinha ukončí dlouholeté čekání na trofej. Londýnský celek naposledy vyhrál v roce 2008 Ligový pohár.

Kane překonal Shearera a byl rád, že Angličané pobavili fanoušky

Útočník Harry Kane měl po výhře 7:0 nad Černou Horou v kvalifikaci mistrovství Evropy radost, že Angličané stylově oslavili 1000. reprezentační zápas. Šestadvacetiletý střelec k vysokému vítězství, které navíc znamenalo postup na Euro, sám už v prvním poločase přispěl hattrickem.

Anglický glosář: O nejdelších čekání na výhru a vlčím máku za veterány

Je za námi již bezmála třetina sezony anglické Premier League. To už není žádná raná fáze ročníku, kdy by bylo příliš brzy na jakékoliv soudy. A tak je na místě se podivit nad pátým Sheffieldem United i 14. Tottenhamem, který je na tom hůř než Newcastle či Brighton. Tabulka se rychle mění v pořádný divotvar...

Jsme nepoučitelní, litoval po další ztrátě vedení útočník Kane

Hráči Tottenhamu už podruhé během krátké doby promarnili dvoubrankové vedení. Útočníka Harryho Kanea proto po středeční remíze 2:2 s Olympiakosem Pireus v Lize mistrů štvalo, že se finalisté minulého ročníku prestižní soutěže nedokážou poučit z vlastních chyb.

Anglický glosář: O faulujícím City a starém dobrém Barnesovi

Druhé kolo anglické Premier League je za námi, a tak máme přirozeně jasno o ještě větší kupě věcí než před týdnem. Manchester City může o titul připravit už jenom VAR, minimálně dva kluby už teď sotva něco spasí, a Ashley Barnes si konečně zaslouží odkládanou pozvánku do seniorské reprezentace. Ať už je zrovna jakákoliv...

Anglický glosář: O "tutovém" sestupu Norwiche a Dycheově magii

Úvodní kolo nového ročníku anglické Premier League je za námi, a tak nadešel čas představit nový pravidelný seriál. Není to sice vaše oblíbená Kostka, ale poselství zůstává: originálním způsobem — a s notnou dávkou sarkasmu i pofidérního humoru — shrnout hlavní události a trendy uplynulého víkendu...

V nominaci na fotbalistu roku jsou Messi, Ronaldo, Kane i Hazard

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2019 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Frankie de Jong, Matthijs de Ligt, Eden Hazard, Harry Kane, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Mohamed Salah a Virgil van Dijk. Naopak se do ní nevešel loňský vítěz Luka Modrič.

Kane si znovu poranil kotník a bude chybět v sestavě Tottenhamu

Tottenhamu nějakou dobu opět nepomůže Harry Kane. Anglický kanonýr si z úvodního čtvrtfinále Ligy mistrů s Manchesterem City odnesl vážnější zranění vazů v kotníku...

Tottenham nejspíš do konce sezony přišel o kanonýra Kanea

Mauricio Pochettino se obává, že fotbalisté Tottenhamu za vítězství 1:0 nad Manchesterem City v úvodním čtvrtfinále Ligy mistrů zaplatili až příliš vysokou daň. Londýnský celek totiž přišel kvůli zranění o nejlepšího střelce Harryho Kanea.

S Čechy to bude velmi těžké utkání, řekl kapitán Anglie Kane

Kapitán Anglie Harry Kane páteční zápas s českou reprezentací na úvod kvalifikace mistrovství Evropy nepodceňuje a očekává obtížné utkání. Podle pětadvacetiletého útočníka je důležité, aby jeho tým do bojů o postup na šampionát v roce 2020 dobře vykročil.

Kane se stal nejlepším střelcem Tottenhamu v evropských pohárech

Po osmi letech je Tottenham mezi nejlepší osmičkou v Lize mistrů. Dortmundu v úterý oplatil vyřazení v osmifinále Evropské ligy na jaře 2016. O vítězství 1:0 v Německu rozhodl Harry Kane, jenž se díky 24. gólu stal nejlepším střelcem klubové historie v evropských pohárech.

Tottenham v problémech, Kane bude chybět do března

Do začátku března se musí Tottenham obejít bez Harryho Kanea. Kanonýr londýnského celku si z ligového duelu s Manchesterem United (0:1) odnesl poraněné vazy v kotníku...

V nominaci na fotbalistu roku jsou Ronaldo, Messi, Salah i Varane

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2018 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Luka Modrič, Harry Kane, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Antoine Griezmann, Kevin De Bruyne a Raphaël Varane. Dostalo se tak na tři čerstvé mistry světa z Francie a tři vítěze uplynulého ročníku Ligy mistrů s Realem Madrid.

Kane: Vyvíjíme se a budeme ještě lepší

Vysněná medaile z mistrovství světa sice fotbalistům Anglie unikla, nicméně i tak mohou být reprezentanti kolébky fotbalu celkem spokojení. Mezi nejlepší čtyřku se dostali poprvé od roku 1990.

Bude nás to bolet hodně dlouho, řekl Kane po prohře s Chorvaty

Podle kapitána Harryho Kanea bude anglické fotbalisty dlouho mrzet a bolet, že ve středečním semifinále mistrovství světa prohráli s Chorvatskem 1:2 gólem v prodloužení. Útočník Tottenhamu ale současně cítil hrdost na to, co mladý tým Albionu na ruském šampionátu dokázal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele