Další články

Neřekl jsem, že ukončím kariéru, nechal se slyšet Higuaín

Gonzalo Higuaín podle svého otce Jorgeho na konci roku, kdy mu vyprší smlouva s Interem Miami, ukončí kariéru. Bývalý argentinský reprezentant však uvedl, že jde o nedorozumění...

Higuaínovi debut za Inter Miami nevyšel, nedal penaltu

Očekávaný debut Gonzala Higuaína v MLS v dresu Interu Miami se pro argentinského fotbalistu proměnil v noční můru. Hvězdná posila z Juventusu v prvním zápase neproměnila proti Philadelphii penaltu, předtím Higuaín trefil tyč a málem se popral. Inter prohrál 0:3 a zůstává jedním z nejhorším týmů zámořské ligy.

Inter Miami potvrdil angažování Higuaína

Gonzalo Higuaín má po odchodu z Juventusu jasno o svém novém působišti. Zkušený argentinský útočník si vyzkouší Major League Soccer, kde se upsal Interu Miami...

Higuaín podle italských médií míří z Juventusu do Miami

Útočník Gonzalo Higuaín se podle italských médií stane po avizovaném odchodu z Juventusu Turín hráčem Interu Miami v severoamerické lize MLS. Dvaatřicetiletý Argentinec se už údajně dohodl s vedením "Staré dámy" na podmínkách ukončení angažmá, které mělo vypršet až příští rok v červnu. Podle listu Gazzetta dello Sport už také odcestoval do zámoří, kde má působit v klubu, jehož spolumajitelem je David Beckham.

Higuaín si hledá angažmá, v Juventusu pro něho už není místo

U konce je angažmá Gonzala Higuaína v Juventusu. O odchodu někdejšího argentinského reprezentačního útočníka se spekulovalo už hodně dlouho a dvakrát změnil dres formou hostování. Nyní z Turína odejde definitivně, prozradil to nový trenér Andrea Pirlo...

Higuaín se zranil na tréninku Juventusu a pohár možná nestihne

Argentinský útočník Gonzalo Higuaín z mistrovského Juventusu je dalším hráčem, který se zranil v přípravě na restart sezony v Itálii. Z dnešního tréninku odkulhal se svalovým zraněním a je možné, že bude turínskému celku chybět minimálně v prvním zápase po koronavirové pauze 12. června, kdy se bude hrát semifinále poháru.

Higuaínovi se prý nechce zpět do Itálie

Argentinský útočník Gonzálo Higuaín z Juventusu tráví koronavirovou krizi ve vlasti za oceánem. Italská liga se už ale pomalu začíná chystat na možné pokračování. Údajně by se mohlo znovu začít hrát na přelomu května a června. Jenže Higuaínovi se prý zpátky do Itálie moc nechce.

Higuaín do Athleticu nemůže, nesplňuje klubová kritéria

Hráči Athleticu se v tuto chvíli koncentrují na odvetu semifinále Copa del Rey proti Granadě a jednu záležitost mělo na starosti i vedení baskického celku. To reagovalo na spekulace španělského deníku Marca, podle jeho informací se do Bilbaa může stěhovat útočník Gonzalo Higuaín...

Higuaín nikdy nepřemýšlel o odchodu z Juventusu

Gonzalo Higuaín prý neměl během léta ani na chvíli myšlenky na to, že by měl opustit Juventus. Přestože v médiích se během přestupního termínu objevovaly informace o námluvách s AS Řím, Higuaín chtěl celou dobu zůstat v Turíně.

Higuaín se z hostování v Chelsea vrátí do Juventusu

Argentinský útočník Gonzalo Higuaín se po půlročním hostování v Chelsea vrátí do Juventusu, protože "Blues" na jednatřicetiletého fotbalistu neuplatili opci. V londýnském klubu po vypršení smluv skončili také obránce Gary Cahill, záložník Kyle Scott a brankáři Robert Green s Eduardem.

Higuaín by rád zůstal v Chelsea i v příští sezoně

Argentinský útočník Gonzalo Higuaín se nechal slyšet, že by i v příští sezoně rád zůstal na Stamford Bridge a hrál za Chelsea. Jednatřicetiletý zkušený forvard přišel do Chelsea v zimě na hostování z Juventusu. Podzim přitom strávil na jiném hostování v AC Milán.

Higuaín ještě nepřivykl anglické lize, řekl trenér Chelsea Sarri

Útočník Gonzalo Higuaín má podle manažera Chelsea Maurizia Sarriho problém s adaptací v anglické lize. Kouč soupeře pražské Slavie ve čtvrtfinále Evropské ligy od argentinského kanonýra potřebuje, aby v závěru sezony zabral a dostal se do formy.

Higuaín se kvůli časté kritice rozhodl ukončit reprezentační kariéru

Už v jednatřiceti letech se Gonzalo Higuaín rozhodl pro konec v argentinské reprezentaci. Někdejší útočník Realu Madrid, Neapole či AC Milán šel v uplynulých desítkách týdnů hodně dolů po výkonnostní stránce a přišel i o místo v národním týmu, o které nadále bojovat nebude, rozhodl se tak i kvůli své rodině...

Chelsea oznámila hostování Higuaína, toho v Miláně nahradí Piatek

Chelsea hledala posilu do útoku a tou se podle očekávání stal Gonzalo Higuaín. Argentinský útočník do Londýna přichází na hostování z Juventusu poté, co bylo předčasně ukončeno jeho dočasné angažmá v AC Milán. Nového střelce mají i Rossoneri, z Janova přišel objev letošní sezony Serie A Krzysztof Piątek...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele