Higuaín podepsal v Realu smlouvu do roku 2016

Argentinský útočník Gonzalo Higuaín se upsal Realu Madrid až do roku 2016. Nejlepší střelec týmu z minulé sezony měl sice nabídky z jiných klubů, po příchodu Josého Mourinha na střídačku "Bílého baletu" se ale dohodl na setrvání.

Higuain stý start neslavil. Soustředí se na další derby

Real Madrid se včera po výhře nad Getafe vrátil do čela španělské ligy, a to také díky dvěma gólům Gonzala Higuaina. Ten tak ozdobil své sté utkání v dresu Realu Madrid. Argentinec ale po zápase přiznal, že na slavení důležité výhry ani kulatého mezníku není čas.

Valdano chválí Higuaina, kterého chce udržet do konce kariéry

Gonzalo Higuain dal včera jasnou odpověď kritikům. Argentinskému útočníkovi dávala španělská média velkou vinu za vyřazení Realu Madrid v osmifinále Ligy mistrů, Higuain se ovšem rychle oklepal a včera hattrickem popravil Valladolid, na jehož hřišti Bílý balet vyhrál 4:1...

Higuain: Mým snem je hrát za Real do konce kariéry

Gonzalo Higuain se vypracoval v elitního střelce Realu Madrid a v současném působišti chce hrát co nejdéle. Dvaadvacetiletý Argentinec by nejraději v Realu ukončil kariéru.

Real si pod stromeček nadělil šestigólovou výhru

Real Madrid zakončil rok 2009 ve velkém stylu, když si pohrál s bezradnou Zaragozou a pod stromeček jí nadělil šestigólový debakl. Rozhodnuto přitom bylo takřka po půlhodině hry, to už totiž Bílý Balet vedl 4:0.

Higuaina těší dva góly a výhra, radost ovšem kazí zranění Pepeho

Gonzalo Higuain včera znovu ukázal, jak moc důležitým hráčem je pro Real Madrid. Klub z hlavního města Španělska se představil na hřišti Valencie a i díky dvěma gólům argentinského útočníka vyhrál 3:2. Radost ze tříbodového zisku ovšem hodně kazí podle všeho vážné zranění obránce Pepeho...

Nominace je pro mě splněný sen, uvedl Higuaín

Argentinský útočník Gonzalo Higuaín byl vedením argentinské reprezentace dlouho přehlížen. Trenér Diego Maradona si na něj vzpomněl až na úplný závěr kvalifikačních bojů. Sám Higuaín přiznává, že byl před nominací hodně nervózní, současné okamžiky si ale užívá. Podle jeho slov se mu splnil sen.

Musíme zkusit vyhrát vše, tvrdí Higuaín

Real Madrid bude po letních megalomanských nákupech čelit obrovskému tlaku, čehož si je vědom i Gonzalo Higuaín. Argentinský útočník by se rád pokusil vyhrát všechny soutěže a věří, že případná úspěšná sezóna by mu mohla vynést pozvánku do reprezentace...

Liverpool porazíme, nepochybuje Higuain

Real Madrid včera navlékl další korálek na svou dlouhou šňůru výher, fanoušky navíc potěšil báječným prvním poločasem, v jehož průběhu doma Betisu nasázel hned šest branek. Útočník Gonzalo Higuain nyní své spoluhráče nabádá k obrácení pozornosti na Ligu mistrů a souboj s Liverpoolem...

Ohlasy na madridské derby: Schuster si stěžuje na rozhodčí

Atlético v šestém kole narazilo na giganta z Barcelony, ten si nakonec s madridským celkem pohrál a zvítězil jasně 6:1. V sedmém kole narazilo Atlético na dalšího giganta – Real Madrid, a doufalo v napravení minulého výsledku. V ostře sledovaném derby ale nakonec zvítězil hostující Real penaltou ze šesté minuty nastavení... My vám nyní přinášíme ohlasy hráčů, i trenérů na tento výsledek.

Higuaín věří ve splnění snu. Povolá ho trenér Argentiny?

Gonzalo Higuaín prožil v dresu Realu Madrid úspěšný start do sezóny. Dvacetiletý útočník nechyběl v jediném zápase Bílého baletu a s napětím očekává páteční nominaci trenéra Argentiny Basileho. V ní by se mohlo poprvé objevit Higuaínovo jméno.

Higuaín: Jsem připraven

Gonzalo Higuaín začíná novou sezónu v Realu Madrid s cílem konečně se probojovat do základní sestavy a být pro Merengues skutečně důležitý. V rozhovoru pro As se rozpovídal o sobě, spoluhráčích i trenérovi.

Gonzalo Higuaín má přání: Barca ven!

Na tiskové konferenci se mladý argentinský útočník Realu Madrid odhalil. Tedy ne ve stylu jistých dámských hvězdiček české "kulturní" scény, jen novinářům a lidu prostému ukázal svou pravou tvář. Nebo duši? Prostě a jednoduše, bude fandit Schalke 04 a chce, aby Barcelona z LM vypadla!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele