Marotta: S Higuaínem čekáme na nového trenéra Realu

Juventus má zájem o Gonzala Higuaína, který chce odejít z Realu Madrid. Přestup do italského klubu ale není otázkou nejbližších dní. Podle generálního manažera Staré dámy Giuseppeho Marotty bude možné o Higuaínovi jednat až ve chvíli, kdy bude mít Real nového trenéra.

Higuaín se rozhodl a chce odejít z Realu Madrid

Po šesti a půl letech se dost možná uzavře působení Gonzala Higuaína v Realu Madrid. Jméno argentinského útočníka bylo často spojováno s odchodem z Bílého baletu, po dnešním zápase s Osasunou (4:2) pak sám prozradil, že se rozhodl změnit dres...

Higuaín se těší na budoucnost v Realu Madrid

Hodně se v poslední době mluvilo o budoucnosti Gonzala Higuaína, ale vypadá to, že sám hráč o ní již má jasno. Čtyřiadvacetiletý útočník by měl i nadále zůstat v Realu Madrid, kde má smlouvu až do roku 2016, a tak se spekulace o jeho odchodu zřejmě nevyplní...

Majitel PSG: V létě chceme přivést Suareze a Higuaina

Paris Saint-Germain chystá na léto další mohutné nákupy. Nasser Al-Khelaifi, předseda společnosti vlastnící francouzský klub, prohlásil, že letními přestupovými cíli PSG jsou Luis Suarez (Liverpool) a Gonzalo Higuain (Real Madrid). Velké nákupy mají pokračovat i v dalších letech.

Higuaín odchod neplánuje, chce v Madridu dodržet kontrakt

Kolem Gonzala Higuaína se v posledních dnech objevily spekulace, podle nichž by mohl zamířit do anglické nebo italské ligy. Argentinský reprezentační útočník ale z Realu Madrid odcházet nehodlá a podle svého otce by rád v bílém dresu hrál ještě čtyři roky...

Letos už Barcelonu předstihneme, věří Higuaín

Poslední roky vládne španělskému fotbalu Barcelona, Real Madrid jí ale stále více šlape na paty. Útočník Bílého baletu Gonzálo Higuaín věří, že se už během letošní sezony role dávných rivalů otočí a trofeje začne sbírat Real.

Higuaín se rozstřílel a září nadšením

Příznivci Realu Madrid si museli v uplynulých dnech ulevit - svého "Pipitu" mají, zdá se, zpátky. Nejprve totiž argentinský útočník hattrickem znemožnil Espanyol a pomohl tak Realu na třetí příčku, aby záhy dalšími třemi góly zatížil tentokrát účet Chilanů. Ještě v září přitom Higuaín sbíral starty po minutách...

Mourinho vyhlíží Coentraa. Benzema a Higuain zůstanou

Trenér Realu Madrid José Mourinho v kádru svého týmu rád uvidí Fabia Coentraa z Benfiky, o jehož příchodu vedení Bíleho baletu jedná. Mourinho chce v Realu vybudovat velmi silný tým. Jeho součástí mají být i útočníci Karim Benzema a Gonzalo Higuain, kteří nejsou na prodej.

Higuaín plánuje návrat na hřiště ještě před koncem sezony

Ještě v letošní sezoně si chce za Real Madrid zahrát útočník Gonzálo Higuaín, který minulý týden podstoupil v Chicagu operaci vyhřezlé ploténky. Argentinský reprezentant a autor čtyř branek na loňském mistrovství světa věří v rychlé zotavení. Optimismus mu dodávají první pooperační vyšetření.

Higuaín je po operaci. Bude chybět čtyři měsíce

Gonzalo Higuaín z Realu Madrid má za sebou operaci vyhřezlé plotýnky. Třiadvacetiletého argentinského útočníka teď čeká zhruba čtyřměsíční přestávka.

Real potvrdil, že Higuaína čeká operace

Gonzalo Higuaín se v nejbližší době podrobí operaci vyhřeznuté ploténky. Útočníka Realu Madrid už delší dobu trápí velké bolesti, od listopadu nehraje. Po poradě s lékaři se rozhodl pro operační zákrok. Zatím není jasné, jak dlouho bude Higuaín mimo hru.

Kanonýr Realu Higuaín musí s vyhřeznutou ploténkou na operaci

Nejméně další tři měsíce budou Realu Madrid postrádat třiadvacetiletého kanonýra Gonzala Higuaína, který musí s vyhřeznutou ploténkou na operaci. Informoval o tom dnes španělský list Marca.

Higuain nakonec možná bude muset s poraněnými zády na operaci

Zdravotní pauza Gonzala Higuaina se může řádně protáhnout. Útočník Realu Madrid již měsíc laboruje se zády a vypadalo to, že se blíží jeho návrat na hřiště, argentinský reprezentant se ale nakonec dost možná bude muset podrobit operaci, které se chtěl vyhnout...

Higuaína trápí bolesti zad, zřejmě bude muset na operaci

Fotbalisty Realu Madrid po pondělním debaklu 0:5 od Barcelony zastihla další špatná zpráva. Útočník Gonzálo Higuaín zřejmě bude muset na operaci s bolavými zády a královskému celku bude delší čas chybět.

Higuaín odmítl Francii a teď září v argentinském dresu

Nechybělo mnoho k tomu, aby kanonýr Realu Madrid Gonzalo Higuaín střílel góly za francouzskou reprezentaci. Dvaadvacetiletý rodák z Brestu totiž před čtyřmi lety odmítl pozvánku kouče Francie Domenecha. Debutu za Argentinu se dočkal až loni v říjnu a od té doby zaznamenal v modrobílém dresu pět branek v sedmi utkáních.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele