Neřekl jsem, že ukončím kariéru, nechal se slyšet Higuaín

07.04.2022, 16:39
Aktuality
Gonzalo Higuaín podle svého otce Jorgeho na konci roku, kdy mu vyprší smlouva s Interem Miami, ukončí kariéru. Bývalý argentinský reprezentant však uvedl, že jde o nedorozumění...

Čtyřiatřicetiletý útočník má za sebou velmi bohatou kariéru, během které vystřídal Real Madrid, Neapol, Juventus, AC Milán nebo Chelsea, od roku 2020 hraje za Inter Miami.

Higuaín má se zámořským klubem smlouvu do konce roku, načež měl podle slov svého otce Jorgeho pověsit kopačky na hřebík, útočník se ale nechal slyšet, že jde o nedorozumění.

"Bylo to nedorozumění, může se to stát, ale není to něco, co bych plánoval," řekl Higuaín v klubovém rozhovoru. "Jsem plně oddán klubu a v den, kdy se k tomuto kroku rozhodnu, o tom budu informovat. Momentálně se však soustředím pouze na platnou smlouvu," uvedl..

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
10

to si ani nemusel, Gonzalo...všichni to ví už tak 3 roky

Reagovat
Eichel

ako spätne v Juve hodnotíte jeho prestup?

Reagovat
10

nevím, jak ho hodnotí ostatní, ale já ho beru jako začátek pádu a provar

Reagovat
madridcan
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele