Zlatý míč získá jeden z tria Ribéry, Messi, Ronaldo

Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa za letošní rok získá jeden z očekávané trojice Franck Ribéry, Lionel Messi a Cristiano Ronaldo. Jména finalistů dnes oznámila mezinárodní federace FIFA. Vítěz bude korunován 13. ledna na galavečeru v Curychu.

Hvězdu Bayernu Ribéryho čeká kvůli zranění delší pauza

Francouzský reprezentant Franck Ribéry bude kvůli zranění žebra chybět Bayernu Mnichov déle, než se předpokládalo. Prohlásil to trenér bavorského klubu Pep Guardiola, podle kterého čeká třicetiletého záložníka dlouhá pauza.

Nyní jsem nejlepší, prohlašuje sebevědomý Ribéry

Curyšský galavečer, na kterém bude znám vítěz ankety Zlatý míč, je na programu až v lednu, už nyní se ale živě spekuluje o tom, kdo že si ocenění FIFA nejvíce zaslouží. Jasno pak má jeden z největších favoritů Franck Ribéry, který se nechal slyšet, že v současné době je zkrátka nejlepší on...

Nejlepším hráčem Evropy se stal Ribéry z Bayernu

Nejlepším fotbalistou působícím v Evropě byl vyhlášen francouzský záložník Franck Ribéry. Vítěz Ligy mistrů s Bayernem Mnichov, se kterým se v novém ročníku prestižní soutěže utká v základní skupině i Viktoria Plzeň, porazil v anketě UEFA Lionela Messiho z Barcelony a Cristiana Ronalda z Realu Madrid.

Nejlepším hráčem v Evropě bude Messi, Ronaldo, či Ribéry

Ocenění pro nejlepšího fotbalistu působícího v Evropě za minulou sezonu získá jeden z trojice Cristiano Ronaldo, Lionel Messi a Franck Ribéry. Zúženou tříčlennou nominaci na trofej, jejíž majitel bude zvolen při losování skupin Ligy mistrů 29. srpna v Monaku, dnes zveřejnila UEFA.

Ribéry vítá zvýšenou konkurenci v Bayernu

Bayern Mnichov půjde do nové sezony ještě silnější, protože už tak nabitou zálohu doplnili Mario Götze a Thiago Álcantara. Francku Ribérymu zvýšená konkurence nevadí, důležité je podle něj jen to, aby tým táhnul za jeden provaz.

Nominaci na nejlepšího fotbalistu Evropy vévodí hráči Bayernu

Desetičlenné nominaci UEFA na ocenění pro nejlepšího fotbalistu působícího v Evropě vévodí se čtyřmi zástupci vítěz Ligy mistrů Bayern Mnichov. V užším výběru ankety za sezonu 2012/13 jsou opory bavorského velkoklubu Thomas Müller a Bastian Schweinsteiger, Francouz Franck Ribéry a Nizozemec Arjen Robben.

Ribéry a Van Buyten prodloužili smlouvy s Bayernem

Francouz Franck Ribéry zůstane v Bayernu Mnichov až do roku 2017. Třicetiletý reprezentační záložník se dnes s týmem úřadujících vítězů Ligy mistrů a německé bundesligy dohodl na prodloužení smlouvy o dva roky. V Bayernu bude pokračovat rovněž zkušený obránce Daniel van Buyten.

Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Domenech v knize kritizuje své bývalé svěřence

Bývalý trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech napsal o svém šestiletém působení u "Les Bleus" knihu. Vyřizuje si v ní účty se svěřenci, s nimiž měl největší kontroverze - nešetří především Francka Ribéryho, Samira Nasriho a Nicolase Anelku.

Bude to hodně těžké utkání, uvědomuje si před šlágrem Ribéry

Velká pozornost bude zítra upřena do Madridu, kde se na domovském stánku tamního Atlética představí národní týmy Španělska a Francie. Domácí budou favority, což si uvědomuje i záložník Franck Ribéry...

Ribéry s Benzemou nakonec jdou kvůli nezletilé prostituce k soudu

Francouzským reprezentantům Franckovi Ribérymu a Karimu Benzemovi hrozí kvůli sexu s nezletilou prostitutkou tříleté vězení. Podle agentury AP státní zastupitelství sice navrhovalo stažení obvinění, soudce však přesto rozhodl o zahájení procesu.

Hvězdy Bayernu se prý o přestávce semifinále LM popraly

Úterní semifinále Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Realem Madrid prý mělo pěstní mezihru. Podle německého deníku Bild se v šatně o přestávce utkání, které bavorský klub vyhrál 2:1, poprali hvězdní záložníci Bayernu Arjen Robben a Franck Ribéry.

Finále Ligy mistrů? To by byl splněný sen, říká Ribéry

Není tomu tak dávno, co si Bayern Mnichov zahrál finále Ligy mistrů a v Madridu v něm podlehl milánskému Interu. Utkání se tehdy netýkalo Francka Ribéryho, francouzský záložník v semifinále s Lyonem ostře fauloval Lisandra a nesplnil si tak jeden sen. Letos má další možnost...

Ribéry: Všichni toužíme po finále Ligy mistrů

Bayern Mnichov včera potvrdil svou sílu, když v druhém zápase základních skupin Ligy mistrů porazil Manchester City 2:0, a křídelník Bavorů Franck Ribéry neskrývá, že celý tým sní o finále milionářské soutěže. Zejména kvůli tomu, že finále hostí domácí stánek Bayernu - Allianz Arena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele