Bude to hodně těžké utkání, uvědomuje si před šlágrem Ribéry

15.10.2012, 15:57
Aktuality
Velká pozornost bude zítra upřena do Madridu, kde se na domovském stánku tamního Atlética představí národní týmy Španělska a Francie. Domácí budou favority, což si uvědomuje i záložník Franck Ribéry...

"Na zápas se připravujeme přesně tak, jak bychom měli a už se na něj těšíme. Bude to hodně těžké utkání. Budeme muset poctivě bránit a hrát náš fotbal ve chvílích, kdy získáme míč. Není třeba lhát a chodit okolo horké kaše, Španělé jsou podle mého názoru v současné době nejsilnějším týmem světa," říká hráč Bayernu Mnichov.

Pro Francouze povede k úspěchu trnitá cesta a jednou z prvních důležitých věcí bude vyhnat z myslí vzpomínky na poslední vzájemný duel. Oba týmy se střetly ve čtvrtfinále evropského šampionátu a Španělé svého soupeře takřka k ničemu nepustili, díky výhře 2:0 pak zaslouženě postoupili do semifinále.

"Pro tým, který vyhrál mistrovství světa i Evropy není snadné pokračovat ve stejném tempu a hrát maximálně koncentrovaně. Každopádně tým zůstává stejný a musíme se kvalifikovat na mistrovství světa do Brazílie," ví španělský záložník Andrés Iniesta.

"Cítíte jisté privilegium, když můžete být v současnosti součástí klubu i reprezentace. Ten tým se začal formovat už v mládežnických kategoriích, což nám dává velkou výhodu. A mám radost, protože mám rád to, co dělám. Úterní zápas bude jedním z nejdůležitějších, Francie je naším přímým rivalem v boji o postup," dodal fotbalista Barcelony.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

u repre hraje Ribéry normálně nalevo nebo i napravo?

Reagovat
El Fáňos

spíš nalevo, ale taky sem ho viděl pobíhat napravo řekněme že nastupuje nalevo a když se moc nedaří, tak se prohoděj a neni to ve skutečnosti úplně vuřt?

Reagovat
smazaný uživatel

no je to vuřt ale já nevěděl jak to mají v repre ohledně Nasriho páč je to sice tupoň ale své si odehraje spolehlivě

Reagovat
El Fáňos

ono těžko říct, ale řekl bych že Nasri bude SUZ a na pravo asi Menéz, nebo dalsi adepti jako Ben Arfa, Valbuena na rozdil od nás maj frantíci z čeho vybírat

Reagovat
kiwwi

skoda ze sa to prekryva so zapasom Polsko - Anglicko...asi si to kuknem len zo zaznamu

Reagovat
Milan.B

Poliakov by som si pozrel aj ja, mohli by vyhrat

Reagovat
stas87

bude za anglicko hrat to najlepsie?mna tieto repre kvalifikacie nebavia,to uz nepozeram futbal ale atmosferu v hladisku cakam premotivovanost poliakov a jednoznacne vitazstvo anglicka,0-3

Reagovat
kiwwi

necakam velmi pozmenenu zostavu oproti San Marinu...bude hrat to najlepsie, co je k dispozicii - mozno sa do zostavy vrati Cole a Gerrard

Reagovat
stas87

takze polsko bez sance premyslam nad 2 ci hcp na anglicko

Reagovat
kiwwi

nooo neviem jak je na tom polsko a sice je Anglicko vo velkej pohode, ale stale ratam s tym, ze to bude tazky zapas vonku

Reagovat
db18

za Polsko nemůže nastoupit Kuba

Reagovat
Filip12

Frank je pán doufám že těm metrosexuálům dá co proto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě Ribéry ve své největší formě, nejlepší fotbalista....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude plichta.

Reagovat
onze

ALLEZ FRANCE ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele