Bayern po demolici Šachtaru přišel o Ribéryho s Robbenem

Bayern se musí v sobotním utkání s Werderem Brémy obejít bez Francka Ribéryho a Arjena Robbena. Oba záložníci se zranili ve středeční odvetě osmifinále Ligy mistrů, ve které bavorský celek rozstřílel Šachtar Doněck 7:0 a po bezbrankové remíze z prvního zápasu postoupil do čtvrtfinále.

Ribéry zaznamenal jubilejní stou trefu za Bayern Mnichov

Bayern Mnichov si včera upevnil vedení v tabulce německé nejvyšší soutěže, když doma zdolal Bayer Leverkusen. V Allianz Areně padla jenom jedna branka a krátce po změně stran si jí na své konto připsal Franck Ribéry, pro něhož se jednalo o jubilejní stý zásah v dresu bavorského celku...

Deschamps se nevzdává Ribéryho návratu do reprezentace

Franck Ribéry se v létě rozhodl ukončit reprezentační kariéru, přestože jeho země bude pořádat nejbližší velký turnaj, evropský šampionát v roce 2016. Jeho návrat do národního týmu ale není vyloučen, v což věří i trenér francouzského výběru Didier Deschamps...

Ribéry schytal ránu šálou od fanouška Hamburku

Na hvězdu Bayernu Mnichov Francka Ribéryho zaútočil v závěru středečního zápasu Německého poháru v Hamburku fanoušek, který vběhl na hřiště. Francouzského záložníka udeřil šálou domácího klubu do obličeje a provokoval ho zdviženými prostředníčky. Pak se příznivec Hamburku marně snažil uprchnout před členy ochranky.

Platini kritizuje Ribéryho za odchod z francouzské reprezentace

Šéf evropského fotbalu Michel Platini nechápe rozhodnutí francouzského záložníka Francka Ribéryho, který skončil po mistrovství světa v Brazílii v 31 letech s reprezentací. Předseda UEFA zdůraznil, že se jeho krajan vystavuje hrozbě disciplinárního trestu.

Reprezentační kariéru ukončil i Franck Ribéry

Letošní světový šampionát v Brazílii propásl kvůli zranění a na domácí mistrovství Evropy se za dva roky rovněž nepodívá. Křídelník francouzské reprezentace a Bayernu Mnichov Franck Ribéry ukončil své působení v národním týmu, jenž tak po Samiru Nasrim přišel už o druhou ofenzivní oporu.

Lékař Bayernu odmítá vinu za to, že Ribéry nestartuje na MS

Lékař Bayernu Mnichov Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt se ohradil proti obvinění francouzského národního týmu, že se svým lékařským štábem může za to, že Franck Ribéry kvůli zranění nestartuje na mistrovství světa v Brazílii. Naopak se domnívá, že pokud by měl možnost pokračovat v léčbě francouzského záložníka, šampionát by stihl.

Za Ribéryho zdravotní potíže a neúčast na MS prý může Bayern

Podle lékaře francouzské reprezentace Francka Le Galla může za neúčast Francka Ribéryho na mistrovství světa Bayern Mnichov. Německý klub prý jednatřicetiletého fotbalistu nutil hrát pod injekcemi, místo aby jeho potíže se zády léčil.

Ribéry kvůli zranění nepojede s Francií na mistrovství světa

Francouzi se budou muset na mistrovství světa obejít bez své největší hvězdy Francka Ribéryho. Krajního záložníka Bayernu Mnichov vyřadilo zranění zad. Podle trenéra Didiera Deschampse je mimo hru také záložník Lyonu Clément Grenier, kterému se znovu ozvalo zraněné tříslo.

Ribéry: Brazílie bude mé poslední mistrovství světa

Hvězdný francouzský reprezentant Franck Ribéry přiznal, že blížící se mistrovství světa v Brazílii bude jeho posledním světovým šampionátem v kariéře. I proto by ho jednatřicetiletý záložník Bayernu Mnichov rád vyhrál.

Ribéry po operaci nestihne úvodní osmifinále LM s Arsenalem

Záložník Franck Ribéry bude fotbalistům Bayernu Mnichov chybět v úvodním osmifinále Ligy mistrů na hřišti Arsenalu (19. února). Francouzský reprezentant se nestihne plně zotavit po operaci krevní sraženiny v hýždi, která bránila správné funkci nervů i prokrvení svalu. Německý obhájce trofeje to potvrdil na svém webu.

Ribéry a Benzema byli zproštěni obvinění ze sexu s nezletilou

Pařížský soud dnes zprostil obvinění Francka Ribéryho a Karima Benzemu, kterým hrozil až tříletý trest vězení za sex s nezletilou prostitutkou. Podle rozsudku, jehož vynesení se hráči osobně nezúčastnili, neexistuje dostatek důkazů, že francouzští reprezentanti znali skutečný věk dívky.

Zítra bude vyhlášena anketa Zlatý míč, favoritem je Ronaldo

V Curychu bude v pondělí vyhlášen vítěz ankety Zlatý míč FIFA o nejlepšího fotbalistu světa za rok 2013. Ceněnou trofej získá jeden z tria Portugalec Cristiano Ronaldo, Francouz Franck Ribéry a Argentinec Lionel Messi. Ten může vylepšit vlastní rekord a zvítězit popáté za sebou.

Ronaldo je podle World Socceru nejlepším fotbalistou světa

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo podruhé v kariéře vyhrál anketu o nejlepšího fotbalistu světa podle časopisu World Soccer. Kanonýr Realu Madrid za sebou v anketě novinářů a expertů nechal loňského vítěze Lionela Messiho a Francka Ribéryho, s nimiž soupeří také o Zlatý míč FIFA.

Ribéry byl zvolen nejlepším francouzským fotbalistou roku

Záložník Bayernu Mnichov Franck Ribéry byl potřetí v kariéře vyhlášen nejlepším francouzským fotbalistou roku. Jeden z uchazečů o prestižní Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa dostal v anketě magazínu France Football přednost před Paulem Pogbou z Juventusu a Blaisem Matuidim z Paris St. Germain.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele