Ribéry si umí představit, že v Bayernu ukončí kariéru

Franck Ribéry se v posledních dvou letech podle svých slov především trápil, nyní se fotbalem baví a znát je to i z jeho prohlášení. Francouzský záložník je více než spokojen v Bayernu Mnichov a dovede si představit, že v bavorském klubu ukončí svou kariéru...

Po dvou letech si zase fotbal užívám, přiznal Ribéry

Bayern si o víkendu smlsl na Hamburku, kterému doma podobně jako loni naděloval. Tentokrát si hosté z Allianz Areny odvezli pětigólový příděl a velkou měrou se na tom podílel Franck Ribéry. Ofenzivní hvězda Bavorů po zápase přiznala, že si po dvou letech opět fotbal užívá...

Uzdravený Ribéry před novou sezónou věří v treble

Uplynulá sezóna nebyla sezónou Bayernu Mnichov. Dvaadvacetinásobnému německému mistrovi se příliš nedařilo a to samé se dá říci i o Francku Ribérymu, který ale před začátkem nového ročníku dává zdravotně dohromady a věří, že bavorský klub je schopen zabodovat na všech frontách...

Bayern opory prodávat nebude

Bayern Mnichov bude muset v závěru nepovedené sezony bojovat o to, aby si v příští sezoně vůbec zahrál Ligu mistrů, jedna věc ale jeho fanoušky trápit nemusí - i v případě konečného umístění na čtvrté nebo dokonce horší pozici z klubu neodejdou jeho opory...

Van Gaal Ribérymu vůbec nechybí

Bayern Mnichov po sobotní remíze v Norimberku propustil trenéra Louise van Gaala. Záložník Franck Ribéry přiznal, že mu nizozemský kouč vůbec nechybí.

Své hvězdy prodávat nebudeme, opakuje Rummenigge

Po ukončení lednového přestupního termínu vyplula na povrch zpráva, že se Chelsea snažila na poslední chvíli získat z Bayernu Mnichov za vysokou částku útočníka Maria Gomeze, když nevěděla, zda vyjde tah s Torresem. Kolem Bavorského mužstva kroužili i další zájemci, ale předseda Karl-Heinz Rummenigge důrazně varuje, že se své hvězdy nechystá prodat.

Riberyho zranění není vážné, hrát bude za dva týdny

Bayernu Mnichov na podzim hodně uškodila absence zraněných klíčových hráčů a jeho fanoušky tak hodně vylekala scéna ze včerejšího zápasu s Wolfsburgem. Záložník Franck Ribery zápas s podezřením na vážné zranění kolene nedohrál, zranění ale není vážné...

Trenér Bayernu Van Gaal zkritizoval Ribéryho, prý se nesnaží

Trenér Bayernu Mnichov Louis van Gaal ostře zkritizoval jednu z hvězd německého klubu Francka Ribéryho. Francouzský záložník podle kouče nedělá všechno pro to, aby se po sedmitýdenní pauze zaviněné zraněním vrátil na trávník.

Blanc již ve svém týmu nevidí žádné velké hvězdy

Francouzi už podle reprezentačního trenéra Laurenta Blanca nemají žádné velké hvězdy. Čtyřiačtyřicetiletý mistr světa a Evropy proto vyzval mladé hráče, aby dali přednost vlastnímu zlepšování před rychlým výdělkem.

Ribéry bude Bayernu chybět přinejmenším čtyři týdny

Francouzský záložník Franck Ribéry bude kvůli zranění kotníku chybět Bayernu Mnichov přinejmenším čtyři týdny. Vyšetření u doktora Hanse-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta odhalilo, že má poraněné vazy i kloubní pouzdro.

Ribéry se nakonec proti trestu od francouzské federace neodvolá

Proti trestu francouzské federace za rebelii na mistrovství světa se po kapitánovi Patricu Evrovi chystal odvolat i Franck Ribéry. Nakonec to ale záložník Bayernu Mnichov neudělá. Přesto, že se mu nelíbí, že nemůže hrát za reprezentaci v příštích třech zápasech.

Anelka dostal za roztržku s trenérem na MS trest na 18 zápasů

Nicolas Anelka nesmí po roztržce s trenérem na mistrovství světa v Jihoafrické republice nastoupit v 18 zápasech za francouzskou reprezentaci. Potrestáni dnes byli i další hráči, kteří po vyřazení útočníka Chelsea z týmu odmítli trénovat.

Ribéry nemůže na jednání

Bayern Mnichov nepustí svou hvězdu Francka Ribéryho do Francie, kam si ho na 17. srpna předvolala disciplinární komise národního svazu. Sedmadvacetiletý záložník má disciplinárce vysvětlit kontroverzní události uvnitř týmu na mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Domenech vyčítá Anelkovi jen to, že se nechtěl omluvit

Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech dnes potvrdil, že Nicolas Anelka mohl v týmů zůstat, kdyby se za svůj slovní útok na trenéra omluvil. Pro samotný hráčův výbuch v poločase zápasu s Mexikem prý ale má pochopení a lituje, že se aféra dostala na veřejnost.

Ribéryho udržela v Bayernu rekordní smlouva

Bayern Mnichov nedávno podepsal novou smlouvu s jednou ze svých největších hvězd, Franckem Ribérym, i přes zájem dalších evropských velkoklubů. Přesvědčit francouzského záložníka k setrvání jistě pomohla i výše jeho platu - z Ribéryho se stal nejlépe placený fotbalista v historii Bundesligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele