Ribéry vyřešil budoucnost, prodloužil v Bayernu

Bayern Mnichov včera ve finále Ligy mistrů podlehl Interu Milán a musí se tak pro letošní sezonu spokojit "pouze" se ziskem dvou trofejí, jeho fanoušci přesto mají jeden důvod k radosti. Barvy jejich klubu bude i nadále hájit francouzský záložník Franck Ribéry, který prodloužil smlouvu až do léta 2015...

Zidanovi nebude vadit, když Ribéry zůstane v Bayernu

Franck Ribéry by měl v nejbližší době prodloužit smlouvu v Bayernu Mnichov. Znamená to, že se francouzký křídelník s největší pravděpodobností nestane letní posilou Realu Madrid. Do španělského velkoklubu Ribéryho lákal například Zinedine Zidane, pro něj je ale důležité, aby se hvězdný hráč řídil svým srdcem.

Ribéry neuspěl s odvoláním a ve finále LM nenastoupí

Francouzský záložník Bayernu Mnichov Franck Ribéry si s definitivní platností finále Ligy mistrů nezahraje. Proti disciplinárnímu trestu za vyloučení v semifinále se odvolal k arbitrážnímu soudu CAS do Lausanne, ten ale dnes vydal zamítavé stanovisko.

Prezident Bayernu kvůli trestu pro Ribéryho zkritizoval UEFA

Prezident Bayernu Mnichov Uli Hoeness zkritizoval Evropskou fotbalovou unii UEFA kvůli trestu pro záložníka Francka Ribéryho. Francouzský fotbalista dostal třízápasový distanc a poté, co bavorský klub neuspěl s odvoláním, přijde o finále Ligy mistrů s Interem Milán.

UEFA potvrdila třízápasový trest pro Ribéryho

Evropská fotbalová unie UEFA zamítla žádost Bayernu Mnichov o zrušení třízápasového trestu za vyloučení pro záložníka Francka Ribéryho. Francouzský reprezentant tak nejspíš přijde o finále Ligy mistrů proti Interu Milán, i když bavorský klub plánuje ještě odvolání ke sportovnímu soudu CAS v Lausanne.

Benzema popřel pletky s prostitutkou

Útočník Realu Madrid Karim Benzema popřel, že by byl zapletený do sexuálního skandálu s nezletilou prostitutkou. V něm vedle dvaadvacetiletého fotbalisty figurují jeho spoluhráči z francouzské reprezentace Franck Ribéry a Sidney Govou.

Ribéry o šampionát nepřijde

Hvězda francouzské reprezentace Franck Ribéry nepřijde kvůli sexuálnímu skandálu s nezletilou prostitutkou o mistrovství světa. Podle listu Libération dnes úřady oznámily, že do šampionátu se vyšetřování nepohne.

Ribéry dostal stop na tři zápasy, finále Ligy mistrů si nezahraje

Bayern Mnichov si včera zajistil postup do finále Ligy mistrů, v němž mu stejně jako v semifinálové odvetě v Lyonu bude chybět Franck Ribéry. UEFA dnes vynesla verdikt nad francouzským záložníkem, který si za své týden staré vyloučení za ostrý zákrok na Lisandra vysloužil stop na tři zápasy...

Ribéry může být obviněn

Francouzský reprezentant Franck Ribéry by podle agentury AFP mohl být obviněn kvůli svým stykům s nezletilou prostitutkou. Nejmenovaný zdroj ze státního zastupitelství agentuře řekl, že slavný záložník Bayernu Mnichov při výslechu na polici kontakty s dívkou z luxusního pařížského nevěstince přiznal. Nevěděl však prý, že v té době nebyla zletilá.

Ribéry byl na policii

Zhruba dva měsíce před začátkem mistrovství světa hrozí reprezentaci Francie sexuální skandál. Jak uvedl deník L'Équipe, v sobotu byli vyslýchání dva hráči národního týmu kvůli údajným kontaktům s nezletilou prostitutkou z jednoho pařížského nočního klubu. Jedním z nich byl záložník Bayernu Mnichov Franck Ribéry.

Ribéry rozhodne o své budoucnosti do tří týdnů

Do tří týdnů by mělo být jasno, jestli Franck Ribéry zůstane v Bayernu Mnichov, tvrdí to alespoň sám francouzský záložník. Ten má v německém klubu smlouvu do léta 2011 a právě nyní údajně jedná o jejím prodloužení. Ribéry zároveň prohlásil, že o něj mají zájem Barcelona, Chelsea a Real Madrid.

Rozhodnutí o Riberyho budoucnosti by mělo padnout v březnu

Sportovní ředitelé několika evropských velkoklubů se mohou pomalu začít soustředit na březen. Záložník Bayernu Mnichov Franck Ribery je hodně žádaným zbožím na přestupovém trhu a právě v březnu se hodlá rozhodnout o své další budoucnosti...

Hoeness popřel dohodu s Realem ohledně Ribéryho

Německý server ran.de přišel se zajímavou novinkou. Podle jeho zdrojů se již Bayern Mnichov dohodl s Realem Madrid na přestupu Francka Ribéryho. Součástí celého transferu měl být také Holanďan Arjen Robben, který do bavorského velkoklubu zamířil v létě.

Bayern počká na Ribéryho. Pokud neprodlouží, asi ho nechá odejít

Franck Ribery je hodně žádaným zbožím a rovněž v následujících měsících se bude hodně spekulovat o jeho budoucnosti. Francouzský záložník si o svém dalším působišti může částečně rozhodnout sám - pokud do léta neprodlouží smlouvu s Bayernem Mnichov, bude německý klub vážně zvažovat prodej hráče...

Ribéryho zranění je vážnější, bude chybět další měsíc

Tvrdá rána dopadla na francouzskou reprezentaci i Bayern Mnichov. Podle nejnovějších informací se Franck Ribéry s největší pravděpodobností bude ze svého zranění levého kolene zotavovat další měsíc.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele