Další články

Ribéryho zastavilo koleno, ve 39 letech ukončí kariéru

Vicemistr světa z roku 2006 Franck Ribéry ve 39 letech pověsí kopačky na hřebík. Francouzský záložník sice na jaře prodloužil v Salernitaně smlouvu, ale sužují ho problémy s kolenem. Kvůli nim v této sezoně nastoupil jen ve dvou srpnových utkáních.

Ribéry s fotbalem nekončí, v Salernitaně prodlouží smlouvu

Vicemistr světa z roku 2006 Franck Ribéry v 39 letech s fotbalem nekončí. Francouzský záložník sice neměl vydařenou sezonu v Salernitaně, ale nováček se udržel v Serii A a podle klubu zkušený fotbalista bude pokračovat.

Vicemistr světa Ribéry bude hrát za nováčka Serie A Salernitanu

Francouzský záložník Franck Ribéry v osmatřiceti letech s kariérou ještě nekončí. Vicemistr světa z roku 2006 se dohodl na roční smlouvě s nováčkem nejvyšší italské ligy Salernitanou.

Ribéry velké stěhování neplánuje, chce pokračovat v italské lize

Franck Ribéry před dvěma roky posílil Fiorentinu, kde nedávno nedostal novou smlouvu a hledá si tak nového zaměstnavatele. Zkušený francouzský záložník bude v aktivní kariéře pokračovat a jasno má v tuto chvíli o jedné věci - kontrakt podepíše s jiným týmem z Apeninského poloostrova...

Ribéry je na odchodu z Fiorentiny, klub mu nenabídne novou smlouvu

Francouzský záložník Franck Ribéry je na odchodu z Fiorentiny. Vicemistrovi světa z roku 2006 končí v červnu smlouva a vedení klubu mu podle italských médií novou nenabídne.

Mojí prioritou je setrvání ve Fiorentině, prozradil Ribéry

Franck Ribéry před dvěma měsíci oslavil už osmatřicáté narozeniny, do důchodu se ovšem ještě nechystá. Zkušený francouzský záložník hodlá pokračovat v aktivní kariéře a v ideálním případě by na sobě nadále nosil dres italské Fiorentiny...

Ribéry by mohl pokračovat ve Fiorentině, jednání začnou ve správný čas

Franck Ribéry za dva měsíce oslaví už osmatřicáté narozeniny a hlavou se mu tou dobou budou honit myšlenky na další budoucnost. Zkušený francouzský záložník si na chleba vydělává ve Florencii a není vyloučeno jeho pokračování v italském klubu, tuto variantu nezavrhuje hráč ani vedení...

Ribéry byl s kotníkem na operaci, mimo hru bude deset týdnů

Franck Ribéry dal v letošní sezoně italské nejvyšší soutěže dvě branky a z tohoto čísla se jen tak nepohne. Zkušený záložník Fiorentiny nedávno utrpěl zranění kotníku a vše nakonec musel vyřešit operací, po níž bude chybět zhruba dva a půl měsíce, dnes to prozradilo vedení Violy...

Ribéry se ve Fiorentině rychle zabydlel. Itálii jsem si zamiloval, řekl

Francouzský záložník Fiorentiny Franck Ribéry prozradil, že i za krátký čas, co v klubu působí, si město a italskou ligu zamiloval.

Ribéry strčil v Itálii do rozhodčího a třikrát si nezahraje

Bývalý francouzský reprezentant Franck Ribéry dostal v italské lize disciplinární trest na tři zápasy za napadení rozhodčího. Šestatřicetiletý záložník Fiorentiny po nedělním utkání s Laziem Řím protestoval proti vítěznému gólu hostů a při odchodu do kabin dvakrát strčil do pomezního. V zápase za to obdržel červenou kartu. Disciplinární komise následně jeho chování označila za velmi nezdvořilé a udělila mu i pokutu 20.000 eur, tedy více než půl milionu korun.

Ribéry: Ano, jsem starý, ale na hřišti se cítím jako mladík

Franck Ribéry ještě nepatří do starého železa a ukázal to i ve včerejším souboji s AC Milán. Zkušený francouzský záložník na San Siru nastoupil v základní sestavě a výraznou měrou přispěl k výhře Fiorentiny 3:1, při odchodu z trávníku v 89. minutě mu ve stoje tleskali fanoušci obou klubů...

Ribéry je stále hladový po fotbale, nechybí mu ani motivace

Franck Ribéry začátkem dubna oslavil už šestatřicáté narozeniny a rovněž v tomto pokročilém věku má velký hlad po fotbale. Zkušený francouzský křídelník v létě opustil Bayern Mnichov a nakonec se rozhodl podepsat kontrakt s Fiorentinou, na angažmá v renesančním městě se hodně těší...

Ribéry se upsal Fiorentině a těší se na další fotbalové roky

Francouzský fotbalista Franck Ribéry bude hrát za Fiorentinu. Po odchodu z Bayernu Mnichov podepsal s italským klubem smlouvu do roku 2021.

Ribéry se prý rozhodl pro Fiorentinu

Francouzský křídelník Franck Ribéry by měl po odchodu z Bayernu Mnichov zakotvit ve Fiorentině. Podle médií dal šestatřicetiletý záložník angažmá v italském klubu přednost před lukrativnějšími nabídkami z Ruska a Spojených arabských emirátů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele