Nyní jsem nejlepší, prohlašuje sebevědomý Ribéry

14.11.2013, 22:41
Aktuality
Curyšský galavečer, na kterém bude znám vítěz ankety Zlatý míč, je na programu až v lednu, už nyní se ale živě spekuluje o tom, kdo že si ocenění FIFA nejvíce zaslouží. Jasno pak má jeden z největších favoritů Franck Ribéry, který se nechal slyšet, že v současné době je zkrátka nejlepší on...

V posledních čtyřech ročnících si Zlatý míč vždy odnesl domů Lionel Messi, po velkolepé sezóně Bayernu Mnichov je ale Ribéry považován za jeho velkého konkurenta společně s třetím hlavním kandidátem Cristianem Ronaldem.

"Má žena již v obýváku pod krbem připravila na trofej místo. Já se snažím o tom nepřemýšlet, ale ona na to myslí opravdu hodně. A v Bayernu všichni věří v mé vítězství," nechal se pro L'Equipe slyšet francouzský záložník, který v srpnu již vyhrál anketu UEFA o nejlepšího fotbalistu Evropy.

"Pokud jsem favoritem, tak je to díky tomu, co jsem dokázal na hřišti, co jsem udělal pro můj návrat mezi ty nejlepší, za moji každodenní profesionalitu a za vyhrané trofeje. Před tímto rokem jsem byl velmi dobrý, nyní jsem nejlepší," dodal třicetiletý tahoun mnichovského Bayernu.

Autor: Petr Vaněček / football-espana.net

Komentáře (734)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele