Další články

Van der Sara převezli z Chorvatska do nizozemské nemocnice

Slavný brankář Edwin van der Sar byl z Chorvatska, kde ho minulý týden postihlo krvácení do mozku, převezen do nemocnice v Nizozemsku. Informoval o tom Ajax Amsterodam, za který dvaapadesátiletý fotbalista v minulosti hrál.

Van der Sar zůstává v intenzivní péči, je už ale mimo ohrožení života

Slavný brankář Edwin van der Sar je po krvácení do mozku už mimo ohrožení života. Stav dvaapadesátiletého Nizozemce je stabilizovaný, nadále ale musí zůstat na jednotce intenzivní péče. Informoval o tom jeho dlouholetý klub Ajax Amsterodam s odvoláním na prohlášení manželky bývalého gólmana Annemarie.

Van der Sara postihlo na dovolené krvácení do mozku, leží na JIP

Bývalého slavného brankáře Edwina van der Sara postihlo během dovolené v Chorvatsku krvácení do mozku. Dvaapadesátiletý Nizozemec leží na jednotce intenzivní péče. Ajax Amsterodam, v jehož dresu Van der Sar zahájil profesionální kariéru, v prohlášení na svém webu uvedl, že jeho stav je stabilizovaný.

Van der Sar po nevydařené sezoně skončil jako generální manažer Ajaxu

Bývalý nizozemský brankář Edwin van der Sar odstoupil po nevydařené sezoně z funkce generálního ředitele Ajaxu Amsterdam. Slavný klub skončil v tabulce Eredivisie na třetím místě a nedostal se do Ligy mistrů.

Van der Sar se vrátil mezi tyče a blýskl se chycenou penaltou

Edwin van der Sar patřil mezi nejlepší brankáře své doby a spolehnutí na něho je i několik let po ukončení aktivní kariéry. Zkušený nizozemský gólman se včera dočasně vrátil k aktivnímu fotbalu a upozornil na sebe i zlikvidovaným pokutovým kopem...

Čech je podle IFFHS šestým nejlepším brankářem čtvrtstoletí

Český reprezentant Petr Čech z Chelsea je podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) šestým nejlepším brankářem posledního čtvrtstoletí. Pořadí za období 1987 až 2011 ovládl Ital Gianluigi Buffon z Juventusu.

O šampionovi jen pokorně a šeptem

Už si plánuje rozlučku s kamarády z Ajaxu. S pomocí Jaapa Vissera nedávno publikoval svou první autobiografii. Konečně se bude moci naplno věnovat své rodině, která před 18 měsíci málem přišla o jednoho ze svých nejdůležitějších členů. Ledově klidný bouřlivák Edwin van der Sar napsal tečku za svou 21letou kariérou.

24.06.2011 Životopisy 395 komentářů
Zaujalo nás

Chci si dát roční přestávku, hlásí Van der Sar

Tak trochu v ústraní sobotních oslav Barcelony a porážky Manchesteru United zůstalo pro spoustu fanoušků jedno velké loučení, s aktivní kariérou se definitivně rozloučil Edwin van der Sar. Někdejší nizozemský reprezentant se ve světě velkého fotbalu chce pohybovat i nadále, všemu ovšem bude předcházet roční přestávka...

Náhradou Van der Sara bude De Gea, potvrdil Ferguson

Je rozhodnuto. Veškeré debaty o nové brankářské jedničce Manchesteru United ukončil Sir Alex Ferguson, který potvrdil, že si jako náhradu za odcházejícího veterána Edwina van der Sara vyhlédl mladého Davida De Geu z Atlétika Madrid. Přestup by se měl uskutečnit během následujících dní...

United po suverénní výhře vychvalovali Neuera

Velice blízko třetí finálové účasti za poslední čtyři roky je Manchester United, který si včera odvezl ze hřiště Schalke dvoubrankový náskok do domácí odvety. Rudí ďáblové mohli na německé půdě vyhrát i větším rozdílem, sami se ale shodli, že domácí brankář Manuel Neuer byl zkrátka fantastický...

Manchester United si vyhlédl Stekelenburga

Zkušený gólman Edwin van der Sar po letošní sezóně ukončí kariéru, a tak kouče Fergusona čeká hledání nové brankářské jedničky. Svou pozornost hodlá zaměřit především na Maartena Stekelenburga z amsterdamského Ajaxu.

Van der Sar se rozhodl, po sezoně ukončí kariéru

Poslední měsíce v roli profesionálního fotbalisty před sebou má Edwin van der Sar. Zkušený brankář v posledních letech působí v Manchesteru United, po letošní sezoně pak definitivně pověsí rukavice na hřebík a bude se věnovat rodině...

Van der Sar podle Fergusona po sezoně skončí

Čtyřicetiletý gólman Edwin Van der Sar po této sezoně podle kouče Manchesteru United Alexe Fergusona zřejmě ukončí kariéru. Bývalý nizozemský reprezentant by se pak mohl v anglickém klubu věnovat trenérské práci a pomáhat nové posile do branky Andersi Lindegaardovi z dánského Aalesundu.

Juventus popřel jednání s Manchesterem o přestupu Buffona

Brankář Juventusu Gianluigi Buffon se do Manchesteru United nechystá. Turínský celek prostřednictvím svého generálního ředitele Giuseppeho Marotty informace o možném přestupu tohoto gólmana dementoval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele